| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anglická školka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 637  [Dalších 267 >>]
Marťa11 8076
27.6.2010 20:27:48
Káťo a užinte si dovolenou ~x~

s tou školkou to je fak škoda, jestli je jinak dobrá ~d~ vůbec si to nedovedu představit, popravdě ani u toho 7letého ve škole... jsem ráda, že tohle se tam fakt nevede... je to zvláštní, asi záleží, ajká se sejde parta, nebo nevím ~d~
Marťa11 8076
27.6.2010 20:23:21
Káťo, jasně, chápu, v pohodě ~R^
Káťa
  • 
27.6.2010 20:15:01
S majitelkama jsem to samozřejmě řešila, protože je znám. Problém je v tom, že tam učí pouze rodilí mluvčí a tohle děti řeší v češtině. Takže i kdyby jim rozuměli - což asi i někteří rozumí, tak to těm dětem v angličtině nevysvětlí. Majitelky o tomto problému vědí a rozhodně se nevyjádřily v tom smyslu, že by jsme byli vyjímkou. Nemají z toho radost a je jim to líto, ale......
Káťa
  • 
27.6.2010 20:07:56
Ještě bych asi mohla dodat, že cizinec byl ve třídě jeden - a to ještě ne anglicky mluvící a Káťa po dvou letech plynule anglicky rozhodně nemluví. Ale v 1. třídě rozhodně patřila mezi nejlepší. My jsme tu školku vybrali hlavně proto, že tam byl ten individuální přístup k dětem a angličtina byla velmi příjemný bonus, tu by jsme řišili tak jako tak, i kdyby chodila do státní. Ta školka ani nepatří mezi nejdražší - je to takovej střed -řekla bych. I proto mne to chování překvapilo.
No už Vás tady nebudu zatěžovat problémy. Hezky užívejte léta. My zítra jedeme na dovolenou, tak si tam snad trochu zpravím pocuchané nervy ze školního roku.
Federika 14090
27.6.2010 20:06:25
Káťo a máš tam nějaký známý-že by ses zetala, jestli z toho mají podobný pcity?
Možná by se taky dalo mluvit s vedením, s učitelkama..na takhle malý děti, když zapůsobí autorita v tom smyslu, že třeba značky, hračky,auta, věci a vůbec tohle materiálno jsou záležitosti, se kterýma se člověk nechlubí a ani je nedává na odiv, že pokud tohle dělá,je to strašně hloupý a tak..
Mně te´d David řekl,že se u nich jeden kluk chlubil "iphonem" a že si ho spíš ostatní dobírali, že z písemky z matiky dostal za čtyři, ale hlavně že mý "ufona"....
Káťa
  • 
27.6.2010 19:47:14
Marťo, moc se mi nechce. Znám obě majitelky a nerada bych jim tu udělala blbou reklamu - ona ta školka je jinak moc fajn. Také jste tu o ní párkrát mluvili - je to jedna ze školek, která je tu napsaná jako probíraná témata. Ale fakt bych nerada někomu ublížila.
perdita 3248
27.6.2010 19:44:09
Smůla, má si vyprázdnit kapsy~o~ To ten můj expert taky nedělá~4~
Federika 14090
27.6.2010 19:31:50
tak to se přiznám, že Pokemoni jsou sice u nás všudypřítomní, ale jde to absolutně mimo mě, vůbec se v tom nevyznám..~t~ Nedávno jsem vyprala s kalhotama nějakýho prej silnýho, já barbar..~j~
Marťa z druhého PC
  • 
27.6.2010 19:26:58
Katko, tak to bych viděla asi prostě na smůlu... nevím, možná když se sejdou 2, 3 děti, které to řeší, že ovlivní i další, těžko říct

ale u nás ve školce za 4 roky nic, teď ve škole také nic...
přesně tak, boty se musí dát snadno obout a u syna nesmí být holčičí barvy, u dcery naopak, čím růžovější a blejskavější tím lépe... ale kde se to koupilo nebo podědilo fakt nic... že by nějaké jiné dítě vědělo, jakým jezdím autem také ne...
u nás ve třídě je třeba holčička, která chodí krásně oblékaná, její maminka též a asi značkově, i když já sxe přiznám, že se v tom moc neorientuju... ale i ti jsou bezva, holčina je velký spotovec... takže sukénka nesukénka, domů chodí mazaná stejně jako syn... a fakt ani ten mobil jsem u nikoho ve třídě neviděla...
řeší pokémony, bakugany, gormity... to jo, takže já nesháním značkový mobil, ale gotmita stínovce :-) nemáte někdo? :-)))))))))

Katko, kam chodila dcera do školky???
perdita 3248
27.6.2010 19:09:48
Co se autíka týče, to fakt netuším. Ani holka, ani kluk si mi nikdy nepřišli postěžovat, že řádné vozítko nemáme. Naopak oba si spíš ekologicky pochvalují, že neničíme vzduch, ale tohle bude asi fakt výchovou, cítí, že to je pro nás důležitý~t~
My vždycky říkáme, že jsme bohatí. Nemáme hlad, máme, kde bydlet, máme úžasné děti, nic nám prostě nechybí. Třeba mi něco uniká, ale děcka to tak nějak převzali od nás.
Fakt osobně jsem se s "vy máte jen" a "my máme" nesetkala. Jen s "vy jste tak bohatí, že ty nemusíš chodit do práce" od holčičky z religiozní rodiny. Tak jsem jí vysvětlila, že ano, jsme bohatí atd. viz výše, ale taky že pracuju, akorát doma~t~ Ale jinak jsme se se srovnáváním skutečně nesetkali.
Myslím, že pokud je dítě v něčem nejisté, nechá se zviklat do nejistoty, nebo možná, když rodiče nějak intenzivnějí finanční záležitosti před dítětem probírají...
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 637  [Dalších 267 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.