Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jan |
• |
28.6.2010 8:43:26
Marťo, tu omluvu za to dobírání jsem myslel vážně.
A botám určitě rozumíte lépe než já. Proto jsem se také ptal. A chlap určitě nejste - chodíte přeci každý měsíc ke kadeřníkovi. |
Marťa |
• |
28.6.2010 8:35:36
jo a jinak dětské crosc kupuji tak za 500 Kč originál, takže jako bačkory na celý školní rok i více mi to přijde dost v pohodě...
|
Marťa z jiného PC |
• |
28.6.2010 8:34:22
klidně si mě dobírejte, mně to rozhodně nevadí... dokazuje to jediné, že kromě AJ školkám, nerozumíte ani botám crocs, protože jinak byste se takhle nezeptal, materiál je totiž úplně jiný a z toho vše vychází , takže v pohodě...
jinak já se rozhodně každý den nemaluju a ke kadeřníkovi chodím tak jednou za měsíc (což i tak je vcelku často, ale u mě nutnost), tak možná budu také chlap |
Jan |
• |
28.6.2010 8:29:57
Marťo to nebylo trochu ale hodně jízlivé. Tak nějak si Vás dobírám.Přijměte moji omluvu. Jsem jen hloupej chlap a ty gumové boty, které jsem někde viděl tak asi 1400 mne tak ohromily, že mi to nedalo se nezeptat.
Vy si opravdu myslíte, že mezi holkama a klukama není rozdíl? Nepopírám, že i mezi nimi bude dost vyjímek, nicméně ty budou potvrzovat pravidlo. Už jste někdy viděli chlapa, který by se denně maloval, každý týden chodil ke kadeřníkovi a jednou za měsíc si musel koupit něco nového na sebe. Jestli ano, tak to bude nejspíš ta vyjímka. |
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 8:00:56
Presne tak, je to dítětem, povahou atd. ne kluk / holka
|
Marťa11 | 8076 |
28.6.2010 7:58:47
Jane, sice to opět podavate jizlive a opět vám do toho nic není... Ale protože je ma jako backory ve skole a tráví v nich dost času, na rozdíl od napodobenin nejsou pravé gumové, noha se v nich nepoti, jsou pohodlne, rychle se obouvaji, proste jecto praktická backora, ty doma ma k bazénu apod. tak na par minut mu no name stačí
|
perdita | 3248 |
28.6.2010 6:39:14
Jane, opět opakuju, to je spíš povaha. Mojí školačce je šumák, co má na sobě, mobil je jí ukradený, značky nezná, nic jí tento svět neříká. Zajímá ji, jestli si s ní někdo ve škole zahraje šachy a jestli najde zajímavého pavouka.
Takže opět: někdo to řešit bude, jiný ne. V pozdějším věku se obávám, že tam dojdou všichni, ale o tom věku tahle diskuze není. |
Jan |
• |
27.6.2010 23:40:42
Marťo, takový drzý dotaz. Proč tedy i ve škole nemá boty za 200? Mimochodem, to jsou ty gumové pantofle? Ty my kupujeme za necelou stovku. Proč za ně dá někdo tisícovku a více?
Jinak Káťo, naše dcera, shodou okolností také Kateřina, jako ta Vaše, je ve druhé třídě státní ZŠ a do minulého měsíce byla jediná ze třídy, kdo neměl mobil. Takže tento problém budete nejspíš řešit i jinde. K tomu rozdílu mezi kluky a holky - opravdu tam rozdíl je. Mám 1 syna a 3 dcery. A ženský /dámy mi prominou/ jsou v porovnávání hadříků a botiček opravdu napřed. Chlapci jsou v tomto skutečně trochu natvrdlí. Syn je ve čtvrté třídě a opravdu mu je šumák, co má na sobě. Svůj první mobil utopil v záchodě. Svůj druhý mobil také obyčejně /k velké nelibosti mé manželky/ buď nechá doma nebo si ho zapomene po vyučování zapnout. Takže pro něj je to fakt škoda. Jeho mladší sestra je však trochu jiné nátury. To, že jediná nemá mobil, jsme řešili skoro každý den při večeři asi půl roku. Nějak jsem jí to nevěřil, nicméně manželka mi potvrdila, že ještě před Vánocemi byly holky 2, které mobil nevlastnily, ale Štěpánce ho rodiče koupili právě k Vánocům. Takže ho Kačka dostala ke svým narozeninám začátkem června. Rozdíl v přístupu k tomuto přístroji mne překvapil. Zatímco Honzík nikdy neví, kde mobil má, Kačka to ví vždy, většinou je nedaleko a v plné pohotovosti. Když jde ze školy, vždy zavolá mamince, aby jí sdělila, že už jde domů a jaké dostala známky. A nikdy nezapomene po cestě něco vyfotit. Takže to, že holky více porovnávají kdo co má a vlastní, které šatičky jsou zrovna v módě a jaké barvy má ta která pokojíček, je celkem nabíledni. Syn pro změnu nemohl pochopit, proč jeho kámoš má v pokojíčku televizi a počítač a on ne. To byl v první třídě. Já mu tehdy řekl, že on má zase sourozence a Eman žádného nemá. On se tehdy zamyslel a velmi vážně se zeptal, jestli by jsme Káťu nemohli za nějaký počítač vyměnit. To, že děti porovnávají a řeší, co kdo má a nemá, není až zas takový problém. Je to normální a je to velký prostor pro debatování a "fylozofování" s dětmi. Pokud je to v prostředí, kde někdo má víc a někdo méně, dá se to celkem snadno vysvětlit a rozebrat. Navíc s nafoukaným frocíkem, který se vytahuje, že dostal iphona, si to třída nějak vyřídí. Ale co když bude jinde třída, stejně starých dětí, kde je iphone běžná záležitost? /to je Frederiko pro mne nepřirozené prostředí/ A nejvíce se mi to zdá nebezpečné u těch malých dětí, protože těm se to i hůře vysvětluje /a nebo jsem špatný pedagog/. Jinak to, že puberťáci si vybírají, co chtěj nosit, je trochu jiná záležitost a nesrovnával bych to s prckama. Jejich motivy, proč se tak chovají jsou poněkud odlišné. Vzdor takové puberťačky jsme si doma zažívali asi 2 roky. Ale to je zase na jinou debatu. Přeji všem dobrou noc. |
Marťa11 | 8076 |
27.6.2010 21:06:02
Federiko, ani já ne... a také si to nedovedu představit u dětí ve školce... prostě nedovedu, přesně, ani ve školce, ani u nás na hřišti, ani nikde, kde se setkáváme s dětmi
přijde mi legrační, když si představím toho 7letého, že by poznal rozdíl mězi crocs co má jako bačkory ve škole a mezi napodobeninou s Deichmanna za 200 Kč... co má doma, on to ani neví, že jedny jsou jakože značka a druhé ne... dokonce ty levné ma raději, prostě se mu víc líbí |
Federika | 14090 |
27.6.2010 20:45:30
v naší školce je kromě rodilé mluvčí ještě vždycky česká učitelka,kerá v případě problémů může mluvit česky. Takže by se to určitě řešilo...Já si to moc nedovedu představit, už mi to jde spíš mezi puberťákama, ale u takhle malých dětí...Přiznám se, že to neznám vůbec, nejen ve školce, ale prostě jsem se s tím nikdy mezi takhle malýma dětma nesetkala...A nemám ani žádný známý, kde by se nějak probíraly značky, auta, peníze, dovolený.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.