Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Federika | 14090 |
27.6.2010 19:07:02
já si nemůžu pomoct, ale v tý školce si to prostě fakt vůbec nedovedu představit. Proto jsem reagoala na Jana, jak to myslí, s tou nepřirozenou společností"..
Já mám ty děti v tomhle směru asi fakt zaostalý, ve školce byly a jsou rády, že ví, že kalhoty mívají vepředu zip, triko má cedulku kvůli tomu,aby se vědělo, jestli si ho neoblíkly obráceně...A boty se rozlišujou na blbý a dobrý podle toho,jak snadno jdou obout... |
perdita | 3248 |
27.6.2010 18:55:36
Co se týče toho značkového oblečení apod. Moje děti by to prostě neřešily nikde, tedy bych se to ani nedozvěděla. Vím, že jeden chlapeček z více dětí to ve škole malinko řešil, ale mé děti spíš bouřlivě zareagují na "ty si blbej", než na "ty máš rifle ze sekáče". To by asi ani nepochopily
Na druhé straně jsem slyšela v tramvaji povídat babičku, že slyšela, jak se ve školce děti navzájem posuzovaly podle oblečení, ale pozor, to nebyla soukromá, nýbrž státní školka. |
Federika | 14090 |
27.6.2010 18:44:37
a ptala jsem se i Denise, jenže on vůbec nechápal, na co se ptám a pak mi řekl,že Patrik má nejlepší kartu Pokemona, ale když mu zbourá stavbu, tak s ním stejně neka...
|
Federika | 14090 |
27.6.2010 18:31:29
Káťo,mně zrovna přišli kluci z hřiště a ptala jsem se znovu Davida, jestli se to u nich řeší, případně jestli třeba neslyšel to někdy řešit holky....Kroutil hlavou, že prej nikdy..
Jo a musím se smát, psala jsem tu, že jsem mu včera koupila boty no name za 380 Kč...Dneska je měl poprvé na noze a asi mu budu muset jít koupit nějaký "lepší" jelikož ten smrad, co se z nich line, to se fakt nedá...Byly ve slevě, ze 1399, sakra, můžou se reklamovat boty kvůli ukrutnýmu smradu??? A Káťo, pokud je u vás situace fakt taková,asi byhc taky zvážila změnu, mně to přijde dost děsný... Můj synovec, taky 12 letej občas něco nechce nosit,dostáváme to pak my. A mrská hlavou, učí se blbě,ale chce boty jedině ze "skejobchodu", trička takový a makový-a to jde o běžnou státní školu na malém městě..... |
Lída,3 kluci a holka | 25285 |
27.6.2010 18:29:43
Káťo, fakt nevím, ale u dětí řada spolužáků má rodiče, kteří jsou dost těžce "za vodou", a nikdy jsme takovéhle problémy neměli. Dcera dostala mobil snad jako poslední ve třídě, taky to nevadilo - dostala ho v půlce páté třídy (kluci až při nástupu do primy osmiletého gymplu). Dvě různé základky, tři gymply, z toho jeden soukromý... jo, někde se to zřejmě vyskytuje, ale nepotkala jsem to.
|
Káťa |
• |
27.6.2010 18:25:34
No Martino, od nás se tedy Kačka značky bot opravdu naučit nemohla. Zřejmě tedy na děti působí i jiné vlivy, než rodina. Ale pokud samozřejmě rodiče řeší před dětmi, jakou značku koupit a kterou ne, tak tím děti ovlivní. To je jasné. Bohužel ten vliv, o kterém píšu, neumím ovlivnit. Jedinou možnost vidím vtom, zkusit to jinde. Když čtu vaše příspěvky, tak mne to jen utvrzuje v tom, že změna bude nejlepší. Trochu jsem se bála, že to bude všude stejné. Ale třeba jsme měli jen smůlu.
|
Marťa11 | 8076 |
27.6.2010 18:15:28
Presne tak, moje děti a jejich kamaredi ani netuší, ze nejaké znacky existuji a hustý tričko koupíš kdekoli, nejaka ta lebka apod a je spokojeny
|
Federika | 14090 |
27.6.2010 18:11:01
hustý tričko???? Taky máme jedno, je na něm strašidlo a paní učitelka se toho strašidla bojí, je fakt hustý....
Ale jinak je 8 let starý, z HM, po bráchovi.... Tohle asi občas řeší každý dítě, to je jako s tou růžovou, na šatičkách..Ale nesouvisí to se značkou, majetkem... |
Marťa11 | 8076 |
27.6.2010 18:07:55
Pisu jen z mobilu ze hřiště... Ani já jsem se nikdy nesetkala s tím, ze by děti řešily znacky apod. Jako malá ocení tez růžové šaty, ale je ji putna, ze jsou z teska... A syn skončil první třídu a ani tam ne, mobil nemá a ani jsem ho ve třídě u nikoho neviděla, bydlíme v Praze... Tak nevím, čím to je, ze někde ano, ale u nás ve školce ani ve skole fakt ne... Syn 7 let ani netuší, ze nejaké znacky oblečeni existuji, max vyjádří praní na huste tričko, ale kde ho koupím mu je fuk, podle mě v tomhle nejvice ovlivňuje rodina
|
Federika | 14090 |
27.6.2010 18:04:13
a zapomněla jsem, je to Praha východ, od září bude malej chodit na Vinohrady..Ale to je ta školka, o které píše Lída...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.