| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anglická školka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 637  [Dalších 257 >>]
Federika 14090
27.6.2010 19:07:02
já si nemůžu pomoct, ale v tý školce si to prostě fakt vůbec nedovedu představit. Proto jsem reagoala na Jana, jak to myslí, s tou nepřirozenou společností"..
Já mám ty děti v tomhle směru asi fakt zaostalý, ve školce byly a jsou rády, že ví, že kalhoty mívají vepředu zip, triko má cedulku kvůli tomu,aby se vědělo, jestli si ho neoblíkly obráceně...:-)A boty se rozlišujou na blbý a dobrý podle toho,jak snadno jdou obout...
perdita 3248
27.6.2010 18:55:36
Co se týče toho značkového oblečení apod. Moje děti by to prostě neřešily nikde, tedy bych se to ani nedozvěděla. Vím, že jeden chlapeček z více dětí to ve škole malinko řešil, ale mé děti spíš bouřlivě zareagují na "ty si blbej", než na "ty máš rifle ze sekáče". To by asi ani nepochopily~t~

Na druhé straně jsem slyšela v tramvaji povídat babičku, že slyšela, jak se ve školce děti navzájem posuzovaly podle oblečení, ale pozor, to nebyla soukromá, nýbrž státní školka.
Federika 14090
27.6.2010 18:44:37
a ptala jsem se i Denise, jenže on vůbec nechápal, na co se ptám a pak mi řekl,že Patrik má nejlepší kartu Pokemona, ale když mu zbourá stavbu, tak s ním stejně neka...~t~
Federika 14090
27.6.2010 18:31:29
Káťo,mně zrovna přišli kluci z hřiště a ptala jsem se znovu Davida, jestli se to u nich řeší, případně jestli třeba neslyšel to někdy řešit holky....Kroutil hlavou, že prej nikdy..
Jo a musím se smát, psala jsem tu, že jsem mu včera koupila boty no name za 380 Kč...Dneska je měl poprvé na noze a asi mu budu muset jít koupit nějaký "lepší" jelikož ten smrad, co se z nich line, to se fakt nedá...~t~Byly ve slevě, ze 1399, sakra, můžou se reklamovat boty kvůli ukrutnýmu smradu???~j~
A Káťo, pokud je u vás situace fakt taková,asi byhc taky zvážila změnu, mně to přijde dost děsný...
Můj synovec, taky 12 letej občas něco nechce nosit,dostáváme to pak my:-). A mrská hlavou, učí se blbě,ale chce boty jedině ze "skejobchodu", trička takový a makový-a to jde o běžnou státní školu na malém městě.....
Lída,3 kluci a holka 25285
27.6.2010 18:29:43
Káťo, fakt nevím, ale u dětí řada spolužáků má rodiče, kteří jsou dost těžce "za vodou", a nikdy jsme takovéhle problémy neměli. Dcera dostala mobil snad jako poslední ve třídě, taky to nevadilo - dostala ho v půlce páté třídy (kluci až při nástupu do primy osmiletého gymplu). Dvě různé základky, tři gymply, z toho jeden soukromý... jo, někde se to zřejmě vyskytuje, ale nepotkala jsem to.
Káťa
  • 
27.6.2010 18:25:34
No Martino, od nás se tedy Kačka značky bot opravdu naučit nemohla. Zřejmě tedy na děti působí i jiné vlivy, než rodina. Ale pokud samozřejmě rodiče řeší před dětmi, jakou značku koupit a kterou ne, tak tím děti ovlivní. To je jasné. Bohužel ten vliv, o kterém píšu, neumím ovlivnit. Jedinou možnost vidím vtom, zkusit to jinde. Když čtu vaše příspěvky, tak mne to jen utvrzuje v tom, že změna bude nejlepší. Trochu jsem se bála, že to bude všude stejné. Ale třeba jsme měli jen smůlu.
Marťa11 8076
27.6.2010 18:15:28
Presne tak, moje děti a jejich kamaredi ani netuší, ze nejaké znacky existuji a hustý tričko koupíš kdekoli, nejaka ta lebka apod a je spokojeny~t~
Federika 14090
27.6.2010 18:11:01
hustý tričko????~t~ Taky máme jedno, je na něm strašidlo a paní učitelka se toho strašidla bojí, je fakt hustý....~t~
Ale jinak je 8 let starý, z HM, po bráchovi....
Tohle asi občas řeší každý dítě, to je jako s tou růžovou, na šatičkách..Ale nesouvisí to se značkou, majetkem...
Marťa11 8076
27.6.2010 18:07:55
Pisu jen z mobilu ze hřiště... Ani já jsem se nikdy nesetkala s tím, ze by děti řešily znacky apod. Jako malá ocení tez růžové šaty, ale je ji putna, ze jsou z teska... A syn skončil první třídu a ani tam ne, mobil nemá a ani jsem ho ve třídě u nikoho neviděla, bydlíme v Praze... Tak nevím, čím to je, ze někde ano, ale u nás ve školce ani ve skole fakt ne... Syn 7 let ani netuší, ze nejaké znacky oblečeni existuji, max vyjádří praní na huste tričko, ale kde ho koupím mu je fuk, podle mě v tomhle nejvice ovlivňuje rodina
Federika 14090
27.6.2010 18:04:13
a zapomněla jsem, je to Praha východ, od září bude malej chodit na Vinohrady..Ale to je ta školka, o které píše Lída...
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 637  [Dalších 257 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.