Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pralin | 95454 |
19.11.2014 13:23:11
Diky za příspěvek....popravde, zda se mi ze, v naší montesorri skole neumi moc resit problémy, nejsem jedina z rodicu kdo si to mysli....ale to je na dlouhou diskuzi.....takze bych byla rada nejen za radu, promluv si o tom s učitelkou...ale i za to jakym zpusobem by bylo nejlepe aby se to cele ubiralo....asi tedy si sednout s detma, probrat to s nima, nevim jestli obecne nebo konkretni situaci...nejake modelove situace mozna nastínit...jak to resite vy? dekuji!
|
JaninkaS. | 33261 |
19.11.2014 13:20:24
Proč by si s učitelkou neměla promluvit před dítětem? Dítě má ve školce problém, tak bych spolu s ním zašla za učitelkou a v bez emocí bych si s ní o tom promluvila.
|
Alena |
• |
19.11.2014 13:19:06
"Myslím že v jejich pedagogice se šikanou nepočítá a pedagogové to moc neumí řešit. "
to je opravdu odborny vyrok, vis o tom smeru neco? |
Marťuša,Kryštof 16,Emma 15 | 1172 |
19.11.2014 13:10:31
Tvoje otazka zní moc příjemně, jako, že Tě to opravdu zajímá
Moje děti chodí do montessori školy/školky od malička, věci se řeší, když je problém, konzultuju s učitelem, hledáme řešení společně (většinou i s dětmi), nemeteme pod koberec, nenecháváme jen na nich i když jsou už teď větší, ale samozřejmě je důležité, že se na tom řešení podílí i sami.... Mrzí mě, že spousta lidí odsoudí, aniž ví něco bližšího :-( Když jsem při mateřské učila na střední škole, tak jsem se často setkala s přístupem - To jsem zvědavá, co nám ty děti z montessori předvedou .... Ráda se o montessori pobavím s kýmkoli, kdo přistupuje otevřeně (jako máma, ne jako učitelka), ale tento předem odsuzující tón mi vadí. |
Marťuša,Kryštof 16,Emma 15 | 1172 |
19.11.2014 13:03:52
Přesně tak, je to o lidech. Moje děti chodí do montessori školy/školky od malička, věci se řeší, když je problém, konzultuju, hledáme řešení společně (většinou i s dětmi), nemeteme pod koberec, nenecháváme jen na nich i když jsou už teď větší....
|
Marcela a 3 | 65688 |
19.11.2014 12:54:36
Jak se to řeší ve slavném Monte.přístupu???
|
Pralin | 95454 |
19.11.2014 12:38:52
To zní rozumně, dekuji!
|
jorad3 | 105220 |
19.11.2014 12:23:06
Znám rodinu která měla syna v tomto typu MŠ. Také ho tam šikanovali, a školka nic neřešila i přes opakovaná upozornění. Matce bylo řečeno že u nich se to řeší jinak a myslím že si to měl vyřešit chlapeček sám. Skončilo to, že dostal tiky, museli ho dát do jiné školky a řešili podání trestního oznámení na školku. Myslím že v jejich pedagogice se šikanou nepočítá a pedagogové to moc neumí řešit. Za mně hned zasáhnout a podpořit dítě.
|
Winky |
• |
19.11.2014 12:18:01
já bych to nenazvala žalováním - žalování beru když osoba A bonzuje na osobu B, ktará dělá něco, ovšem s osobou A to přímo nesouvisí. Třeba když Pepíček žaluje, že Vašíček čmárá na zeď.
Ovšem když osoba A přijde říct, že JEMU bylo ublíženo osobou B, už to žalování není - to je snad normální sdělení informace (kor když má to dítě evidentně mokrý nohy a plivanec od pasty na hlavě) a žádost o pomoc. Nevím, co je echt Montessori přístup, ale normální přístup by byl zavolat si ty dva výtečníky, zeptat se i jich jak to bylo, a pak - pod tíhou evidentních důkazů - by se měli omluvit tomuu poškozenému (jestli je předtím proslov o nesprávnosti takového chování... asi jo). Zaprvé by ti dva viděli, že jejich akce nezůstane bez povšimnutí, a za druhé ten malý vidí, že má zastání. |
Pralin | 95454 |
19.11.2014 11:55:43
Tak ta poslední veta byla psana s nadsázkou...
Muzes mi tedy prosim napsat jakym zpusobem to resi u vas ve skolce/skole? Diky! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.