| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 6

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 12188  [Dalších 12088 >>]
Dana+Kristýnka
  • 
25.5.2010 9:00:26
Ahojte!
Tak komu mám gratulovat dřív ...

Gábino, moc gratuluji!! Nemáš pocit, že jsme teprv chodily na cvičení k pí.Hr. s prvním mimčem?

Lucko, také gratuluji! Vidíš, líná huba holý neštěstí - odvolání a vyšlo to. Prima! Tak kdy nastoupíš do práce? Ovšem s tou laryng. jste si teda užili, dokonce i výjezd RZ ... to byly asi nervy. Prý zánětů průdušek je teď strašně moc, říkali v nějaké besedě. Chce to hory a moře. Já byla s Kr. na kontrole minulý týden v Motole po tom zánětu ledvin. Myslela jsem, že to bude více méně formální, ale oni ji chtěli obj. na cévkování, což jsem zatím usmlouvala, tak za půl roku, že jí vstříknou nějakou tekutinu do krve a podle toho zjistí výsledek. Docela jsem z toho byla smutná. Nemoci pryč!!!

Gábo, kamarádka jezdí do Itálie a jsou tam vždycky nadšení. Jezdí někam na jih, ve čtvrtek se jí zeptám a pošlu Ti info.

Petro, zas budu mít teď pár návštěv ve Vašich končinách, vždycky Tě vyhlížím :) Ale Ty už teď chodíš do práce, myslím, že jo? Na celý úvazek nebo poloviční?

Leny, jak se máš? Nečetla jsem o Tobě už věčnost. Vy ještě teď nepůjdete do školy nebo jo? Z naší třídy má odklad odhaduju asi dobrá čtvrtina dětí.

Všechny moc zdravím!
Luci+Vája7/04, Kryštof 9/07 13205
24.5.2010 21:10:54
Ahoj holky,

tak Kryštofa mi vzali na odvolaní do školky!!!huráááááááááááááááááá!!!!!

Jinak jsme si s Kýšou prožili laryngytidu,v noci jsme měli výjezd RZ do Motola,opravdu to není pěkné když se dítě dusí:((((((Ale díky bohu je v pořádku jen mu to teď sedlo na prudušky,takže má zánět úprudušel,ale naštěstí bez ATB!
Gába 28641
21.5.2010 8:58:18
Ahoj holky,
Gábi klidně nás přepadni, který den chodíš?? Já tam často parkuju a s Kryštofem očumujeme, jak lidi řádí na salsu nebo co to je~t~ Takže do porodnice se hlásí takhle brzy?! To je snad ještě horší než před těma 2 lety, to je teda maso~a~
Narozeniny naplánujme, nám se léto docela pěkně plní~;) od 20.6 do 4.7. budeme ASI pryč, ještě to záleží na uvolnění apartmánu v Itálii, kam vyrážíme letos autem. Nemáte někdo tip na dobré místo v Itálii u moře? My plánujeme první týden pobyt u Lago di Garda u kamaráda v apartmánu a pak bysme se rádi přesunuli ještě na týden k moři...v Itálii jsem byla naposledy někdy v r. 1993, takže uvítám nějaké info~:-D
Jinak jedeme opět na vodu - začátkem srpna a poslední týden v srpnu jedu poprvé na týden s dámskou a dětskou partičkou~z~
Vyráží letos někdo na Tabarku?
Gábina & K+K 26743
15.5.2010 17:04:10
...ještě k tvým dotazům...jméno ještě není definitivně rozhodnuto, ale pracovní název - žížala (dává o sobě dost vědět) :-)
Zatím se neumíme shodnout, každý chce něco jiného a nikdo nechce couvnout, takže asi bude mít holka 3 jména ~t~
rodit budu zase v Motole...dost mně šokovalo, že se tam člověk musí přihlásit už ve 14.tt
Ale ještě náročnější je to prý v Podolí a u Apolináře...tam se stojí fronty a berou prvních 12 ~4~
Gábina & K+K 26743
15.5.2010 16:58:37
čauky Gábo i ostatní, ~3~
moc děkuji za gratulaci, je mi dobře a na zač srpna odcházím na mateřskou...to bude zase změna :-)
Gábo, jsem tam u vás každý týden, chodím do Lesnický tančit, někdy vás přepadnu :-)
Tu holčinu od Koně si pamatuji, to je fakt odvaha takové množství dětí...
Konkurenci od Koně znám, je to můj kámoš a jeho žena. Dost mně překvapilo, že vlezli do stejného místa, kde už jedno dětské centrum je. Ale jak je vidět, tak jim to funguje.
Pomalu bychom se měly dohodnout na oslavu narozenin, abychom se zase všechny viděly. Asi zase u Petry ne? I když jestli to počasí bude pokračovat ve stejném duchu, tak radši někde pod střechou a v teple... ~a~

Gábo a jak ty pokračuješ ve svém podnikání?
Gába 28641
9.5.2010 23:39:16
Nazdar ženský!
Dlouho jsem tady nebyla....takže za prvé - MOOOOOOOOOOOC gtatuluju Gábi! Já už to teda nějak tušila, u jedné známé holčiny jsem to už měla taky, věděla jsem dokonce, že se jí narodí kluk~;) takže Káča má asi radost? Máte už jméno? Kde budeš rodit? To je dotazů....a jak ti je?
Já už jsem Dano kurzík úspěšně dotáhla, hurá! Teď je sice takové vzduchoprázdno, ale i tak mám co dělat pořád kolem těch svých šílených plánů~t~
Holky, potkala jsem před cca 14ti dny Terezu od Koně, Kůň víceméně dožívá~Rv a je to tím, že Tereza zakládá waldorf. školku a na tohle už kašle. Taky tam v tom dvoře přímo naproti otevřeli konkurenci, a to docela hustou....
A pak jsem potkala holčinu od Koně, kdo si pamatuje na Veroniku (kostkované lacláče, drobná blondýnka, nenalíčená a dcera Majda (zamračená), stejně stará jako naše děti, s Kryštofem chodili do školky, mají ještě Matěje - 3 roky a v srpnu čeká dvojčata!!!~:-D to mě teda pobavilo, potkala jsem ji v tramvaji.
No a Blanka, kámoška z Brna, kam Petro jedeme tento víkend i k pí. fotografce! čeká za 14 dní své třetí (asi kluka~j~
A co vy ostatní, ještě nějaké čekatelky??~;)
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
6.5.2010 19:28:12
Podivej se na jakdoskoly.cz
jana
  • 
5.5.2010 21:33:30
holky, nemáte někdo zkušenost s psychologem nebo hypnoterapeutem, který by vám pomohl s problémy v osobním životě? díky moc
Marticekk 104713
4.5.2010 14:02:19
Ahoj holky ~3~

chceme se stehovat na Prahu 6. Zaciname hledat bydleni - ale potrebovala bych radu ohledne skol. Byla bych moc rada, kdybyste mi nektera napsala, jaka skola ma "dobrou reputaci" a jake skole se radeji vyhnout.

Mooc predem dekuji! ~x~
Kubula K. 30211
28.4.2010 19:23:08
To je pech ~:(
Kdyby se ti chtělo do nějakého vzájemného hlídání, ozvi se prosím tě na mail, moc sem nechodím. Případně kdybyste někdo o někom věděli, budu vděčná za předání kontaktu, díky.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 12188  [Dalších 12088 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.