| karma | 94498 |
|
18.4.2025 9:28:23
Prosím odpusť mi, zakladatelko, že se přiživuji, ale jakou pánev máte majitelé papoušků? Dnes jedem pro pyruru,tak abych ji nazabila nevhodným nádobím( vím, že teflon vadí)
|
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
18.4.2025 9:26:17
Tak za cca rok uvidíme
![]() |
| sovice | 18997 |
|
|
18.4.2025 9:17:03
Agnieszkou,
a myješ jen ručně, nebo dáváš do myčky? |
| Lenicka z Nivey | 51163 |
|
|
18.4.2025 9:12:04
No, my poměrně nedávno koupili pánev s keramickým povrchem. Brala jsem v Globuse nějakou jejich značku ve výprodeji tak trochu z recese, že stejně moc nevydrží, takže prostě jen na zkoušku. A ejhle - ten povrch se mi osvědčil možná lépe než jakékoli teflony a nerezy. Pánev je lehká a je tak nepřilnavá, že jídlo má tendenci při potřesením pánví samo emigrovat. Nazvala jsem to parafrází z filmu Pretty Woman - Sv.ně jedny klouzavý. Zatím používám cca 3 měsíce a stále super :) . P.S: vaříme na plynu
|
| Agniezska | 123320 |
|
|
18.4.2025 8:48:39
Fabini. Chvilku to trva, nez clovek ziska zrucnost jak s nerezem, ale jinak same benefity
![]() |
| Saamajna | 115449 |
|
17.4.2025 23:07:41
Martino,
ten onyx jsem neznala, tak jsem hledala a nasla tohle: https://prudentreviews.com/hexclad-vs-onyx/#Similarities Jestli jsem to pochopila spravne, je povrch tech panvi kombinace nerezovych hexagonu a vyplni mezi nimi z emaile. Ta nerezova struktura ma chranit email pred poskrabanim, pricemz ten autor jasne rika, ze to opravdu natrvalo nemuze fungovat. Skoda. A ta firma nabizi dvouletou zaruku . |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
17.4.2025 22:42:32
Mám onyxcookware, tři velikosti pánví. Jsou nepřilnavé, bez teflonu a příbuzných,
můžou do myčky i trouby. Já a mladší syn je milujeme, MM jen dusí v konvekťáku, tak je nezná. Starší syn si ale stěžuje, že se mu jídlo na pánev lepí. Když jsem ho viděla klepat vejce na studenou pánev s třemi kapkami oleje, nedivím se. Ten má svůj klasický teflon. Mám I obří onyxcookware hrnec na guláš pro 20 lidí, nesnáším připálenou chuť masa nebo cibule(někdo to považujeza chuť guláše), proto jsem ho pořizovala. |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
17.4.2025 22:37:17
Raději bych investovala do trouby. Já dostala k Vánocům konvektomat, chvilku jsem ho nesnášela, ale pak si tam syn pekl steaky na jehle, MM si tam dusí svoje dietní meníčka a já peču luxusní chleba. Mnohonásobnými pokusy vyzkoušeno, peču 15 min na 225° s 60% páry a pak snížím na 180° na 35 min. Chleba je dokonalý, kdybych byla schopná upéct i víc než cca 8-15 ks týdně (peču po třech bochnících po cca 600g), určitě by se našli další zájemci.
|
| sovice | 18997 |
|
|
17.4.2025 20:52:21
Saamajano,
díky. Já teda vařím na plynu, ne na indukci. Tu myčku bych snad i obětovala, kdyby to nešlo jinak... Nerada, ale co už. Teflonek a podobných, co se dají odřít, mám plné zuby. Podívám se na ty tvé. |
| Saamajna | 115449 |
|
17.4.2025 20:49:01
Aha.
Diky za infos! Tak budu hledat dal... |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.