Re: Recepty bez mléka do domácí pekárny
DOMÁCÍ CHLÉB - dávát do pekárny podle pořadí jak je to psané
310 ml teplé vody, 1 pol.lž.oleje, 1 pol.lž.octa, 500 g hladké chlebové mouky, 1 čaj.lž. sušeného droždí,2 čaj.lž. soli, 1 čaj.lž. cukru (sůl a cukr,každé do jednoho rohu),1 lž. kmínu
OBYČEJNÝ CHLÉB - také dávat dle pořadí
340 ml teplé vody, 1 lž.octa, 1 lž. oleje, 540g pšeničné chlebové mouky, 1 káv.lž. cukru (do jednoho rohu), 2 káv.lž. cukru (do druhého rohu),1 káv.lž. kmínu, 1,5 lž. sušeného droždí,
Oboje peču na program Klasik,vlký chléb a střední kurka.
Odpovědět