11.10.2010 10:37:40 Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13
Re: Krabicové vs poctivé mléko
už jednou podobná debata byla... určitě kravské z automatu... ono i to v krabici je kravské, ale někdy mám pocit, že to tu krávu vidělo tak možná z rychlíku. pokud nejste zvyklí, tak převařujte. já piju nepřevařované mléko od mala, celá naše rodina a jelikož znám postup dojení, mám na to vzdělání, tak ještě aby ne, tudíž mi osobně nevadí pít mléko jen tak. navíc když si ho nadojím růčo fůčo od kravky, tak neprochází filrem, to pak stejně babi přelejvala přes plátýnko. to co je v automatech, jde přes soustavu filtrů. ale opravdu - pokud nejste zvyklí, tak převařte, myslím že pro denaturaci bílkovin je nějakých 72 stupňů a bakterie a spol sou z bílkoivn, tudíž tahle teplota a kousek vyšší je zabije spolehlivě, ani nemusíte vařit úplně. ale rozhodně netrpte dojmem, že se jednoiu napijete nepřevařeného a zhynete bídnou smrtí
jen ty citlivější zažívání při shodě blbých náhod mohou mít pak na záchodě pocit, že ta smrt se jim nevyhne
Odpovědět