| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

10.2.2011 22:01:38 JiBi*

Re: Chleba

Bubačko, nerozumím, proč mluvíš pořád o 3 dnech? Pokud potřebuješ, můžeš péct dříve než za 3 dny...Já většinou zbytek kvásku ani do lednice nedávám, peču tak ob den, večer si doplním vodu a mouku do základu kvásku a ráno je krásně vzešlý, nebo od rána do odpoledne taky většinou stačí vzejít.

Jaké formy máš na mysli? Já nechávám kynout v ošatce. Jakou máš teplotu trouby, ve které pečeš chleba? Pokud nemáš kvásek dobře nakynutý, je málo napěněný, potom ti těsto z něj dobře nevykyne, když je kvas slabý.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Domácí chleba Bubačka.. 10.2.2011 21:50
*Re: Chleba JiBi* 10.2.2011 22:1
**Re: Chleba Archciba 11.2.2011 6:2
***Re: Chleba JiBi* 11.2.2011 9:27
****Re: Chleba Archciba 11.2.2011 13:20
*Re: Chleba červík + V. 6/03 + L. 5/08 10.2.2011 22:57

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.