10.3.2021 17:21:42 Analfabeta
Re: Medovník
Krajino, já tady a teď nikoho nikam nevedu, jen jsem se omluvila Cimbur s tím, že nevím nic o vztahu Maillardovy reakce a pH. Jinak čekám na názory. To není o tom, že já jsem borec, heč a já vím, co vy nevíte, to vůbec ne. To je spíš ilustrace toho, že na netu běhá hromada hovadin (tady konkrétně v receptu), všichni to tupě opisujou a kopírujou, ale když se v diskusi zeptáš, proč teda míchají sodu a ocet, tak se dozvíš, že se to tak dělalo vždycky a že jim to funguje (viz ty vtipy). Nevím, mně to teda nefungovalo, ale rozumnou odpověď jsem nedostala. Tak jsem to tu nahodila jen jako odlehčovací téma
To máš stejné, jako když i v nových receptech na netu neustále vidíš, jak máš 2,5 hodiny vařil plechovku Salka... Proboha, proč, když už dneska existuje i Salko karamelizované?
Ale musím teda přiznat, že odpověď fakt není jednoduchá.
Odpovědět