Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Dipsina | 72632 |
17.3.2011 20:04:33
ahojky
Lei tak to je moc dobře že je Martínek hodný , asi ho máš opravdu za odměnu, však jste se taky chvilku načekali. To jsi dobrá že zvládáš pracovat i při malém dítěti, kdyby byl řvoun, tak by to asi neělo, to je fakt. Prosímtě , mám dotaz , nebo když to bude vědět kdokoli z vás tak napište. Já jsem v tomhle taky blbá , njn. Vraceli mi nějaké daně, cca 5 tisíc. Ale já to nechápu, když jsou děti psané na manžela jakto, že mám ty peníze ? nebo podle čeho se to dělá ? daně mi dělala firma, ale já jsem fakt tupá na tohle. Manžel je OSVČ a do ted byly děti psné na něho, nebo já fkat nevim. Mohl by jste mě někdo zasvětit trošku ? Jestli můj dotaz zní hloupě tak se nezlobte, přeci jen mě už chvilku znáte. Milko jo vzpomínám si , myslím že jsi to tu psala. To je fakt kámoška dobrá, to bych ji taky půjčila kdybych věděla že ji končí spoření a že to ví i manžel. Dneska mi volala a brečela mi do telefonu, prý jestli bych ji nemohla půjčit 5 tisíc, achjo. Je to na mě docela psycho nátlak , kdbych ji neznala jako bezproblémovou holku, tak bych to do ní neřekla. Fakt byla v pohodě, oba mají práci, jedno dítě, tak nechápu kam ty peníze dala. Pře 15 lety se ji zabila máma skokem z 9 patra, zjistilo se, že je to gemblerka a byla zadlužená, bojím se aby se situace neopakovala, černé myšlenky určitě má. Jako bych měla být její poslední šance. Říkala jsem ji at se svěří manželovi, aleona za boha nechce, nevim proč. On platí 9 hypotéku a proto ji nechtějí dát v žádné bance konsolidaci, musel by u toho být manžel a to ona nchce, tak nevim jak ji poradit co s tím. Jak tohle všechno dopadne,to teda nevim. Slíbila jsem ji půjčit alespon 2 tisíce,díky daním, ale poprat se s tím musí ona sama. |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
15.3.2011 8:32:39
takovou sumu bych jednoznačně nepůjčila, půjčila bych pouze v situaci, že sama bych byla finančně za vodou a pouze opravdu dobré, co dobré, nejlepší kamarádce. Takové kamarádce, za kterou bych dala ruku do ohně. Sama mám pouze dvě kamarádky, kterým bych byla ochotná větší sumu půjčit. My byli v opačné pozici, moje nej kámoška nám půjčovala 150000 s tím, že do tří měsíců jí to vrátíme(mělo nám vypršet spoření). Vše jsme v termínu vrátili. Ale já a ona se známe celý život a máme k sobě maximální důvěru. A i tak bylo vše notářsky ověřeno.
|
Lili :o) | 48090 |
14.3.2011 21:31:25
Jo, ještě Dipsi.
Taky zastávám názor, že půjčit takovouhle sumu opravdu ne. Víš, může to být sebelepší kamarádka, ale ne. Ségry přítel podepsal před lety ručení kamarádovi na půjčku 120 tis a nakonec 90 za něj zaplatil. A bych to hodně dobrý kamarád. Ještě kdyby to bylo bez vědomí manžela, zbytečně by sis zkomplikovala život a manželství. |
Lili :o) | 48090 |
14.3.2011 21:28:23
Ahoj holky, jdu Vás pozdravit.
Úplně je mi "ouzko", když čtu o nemocech dětí. Holky držte se. Na Petandu jsem úplně zapomněla, až teď když jsi Baru o ní napsala, tak doufám, že je v pořádku. Je to strašná tragedie. Úplně mi leze mráz po zádech. Jinak já se mám dobře. Martínek je sluníčko, je moc hodnej, říkám si, že ho mám za odměnu .Sice pracuji na plný úvazek, takže na něj nemám tolik času, co bych chtěla, ale mám v srdíčku nesmírný pocit blaženosti a spokojenosti. Jen, když čtu o těch nemocech, tak se strašně bojím, co nás potká. Vlastně už teď máme atopický ekzém a to poměrně hodně. Danielka v tuhle dobu na tom byla lépe. Ale čert vem ekzém, to je proti jiným nemocem prkotina. Jen to trošku komplikuje život. Moc a moc vás zdravím, mějte se krásně a posílám pusu všem marůdkům. |
Dipsina | 72632 |
14.3.2011 20:36:12
holky díky za vaše názory. Nejdu do toho , mám kamarádku ráda, ale rodina je mi přednější , a to vím jistě že by tohle manžel nerozdejchal. Nikdy nevíme co se může stát a abych tímto krokem přivedla rodinu do dluhů, to nechci. Je to hrozný když se do takovéhle situace může člověk dostat, je mi ji líto.
|
jalinka | 44058 |
14.3.2011 20:15:47
Firsty, to jste si s Matouškem užili. Snad výsledky dopadnou co nejlíp.. Je to drsné, kolik dětí i dospělých má všelijaké zdravotní problémy a nemoci, o kterých většina třeba ani nikdy neslyšela... Kolotoč v práci musí být taky pěkný zápřah. Zrovna tu koukáme na Barrandov, je tam o pánovi, co od dětství trpěl silnou formou neurofibromatózy. To je myslím ta nemoc, na kterou má podezdření Milky Ondrášek.
Dipsi, nikdy bych do ničeho podobného nešla. Mám na tyto situace standardní odpověď. Nezlob se, velké peníze ze zásady nepůjčuju a nikomu neručím. Manžel občas někomu půjčí, ale opravdu jen dlouhodobým velmi spolehlivým lidem, kde je záruka vrácení - třeba můžou ručit nějakým majetkem, nebo můžou poskytovat protislužby. Sto padesát tisíc je strašně moc peněz, já nejvíc půjčila, sama za sebe bez manžela, desítku. Navíc přece si kvůli tomu neuděláš nepříjemnosti doma, ve vztahu s manželem. Budeš pak každý měsíc řešit, jestli splátka přijde nebo nepřijde, až tě bude prosit, že momentálně nemá, ať posečkáš.... Podle mě by sis strašně zkomplikovala život. |
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
14.3.2011 19:29:54
Dipsi - taky říkám jednoznačně ne! Jen v nouzi a v nouzi znamená, že nemá na základní potřeby, tohle není ten případ! A tolik peněz už vůbec ne! Mám bohužel z okolí hodně zlý případ, kdy ženská si půjčila peníze kvůli manželovi, kterého znala krátce a přijde s dětmi a starou babičkou o barák! Určitě ne. A taky ne bez vědomí manžela.
Na Petandu jsem si vzpomněla až teď, ale v tom Japonsku je to hrozné, je mi z toho smutno! |
Barča+Johanka04/06+Honzík08/09 | 58099 |
14.3.2011 19:21:33
A vůbec, pět platebních karet? To fakt nechápu, tohle je fakt hodně riskantní, opravdu do toho nejdi,protože to jsou lidé, co splácí dluhy dluhama a nakonec nesplatí žádný dluh... Snad se na mě nebudeš zlobit, za tento názor, je to jen upřímné a hlavně, nechci, aby ses dostala do maléru, jen proto, že jsi hodná a chceš pomoct kamarádce.
|
Barča+Johanka04/06+Honzík08/09 | 58099 |
14.3.2011 19:19:23
Dipsi, nešla bych do toho, ať je kamarádka super jak chce, prostě nechápu, že tě o to žádá. Tohle bych neudělala, snad jen kdybych byla fakt v nouzi, tak bych někoho požádala, ale ani tak si to nedovedu představit. Říkáš, že je chytrá, ale to neznamená, že tě třeba nemůže využít, nebo se nedej bože něco stane, ztratí zaměstnání a tobě přijde exekuce domů. Fakt to neriskuj. Je to můj názor, prostě si myslím, že kamarádky se o tohle přece nežádají
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.