Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Dipsina | 72632 |
14.3.2011 18:22:34
Barčo taky vzpomínámna na Petandu , je to hrozný co se tam stalo
Milko ty jsi teda akční člověk, klobouk dolů. Firsty to muselo být hrozný, Filipovi bylo po narkoze taky blbě, vyváděl, ale asi jen půl hodky, dalo se to, zato Lucka když ji brali z míchy mok, tak musela být potom v klidu na lůžku a samozřejmě že nebyla, uřvala se, bylo to taky hrozný když si na to vzpomenu. Holky potřebuju radu. Mám kamrádku od základky, výdáme se občas. Ted za mnou přišla jestli bych si nepůjčila 150 tisíc korun, že má pět platebních karet , které chce zaplatit najednou a platit jen tuto jednu , kterou vše poplatí. Že by jsme sepsaly nějaký list jako že jsem si to půjčila na ni atd. Ona má stálý zaměstnání , manžel její o tom neví. Prý ona už další půjčku nedostane, protože manžel splácí hypotéku a ta naskočí i jí. Tak co by jstedělali vy? udělali by jste to pro ni ? prý by si dala trvalý příkaz a peníze by se jí srážely hned z výplaty, že prostě karty už nikdy nechce a td. Znám ji dobře, je chytrá, spolehlivá, nikdy neměla problémy , teda ale jako jde o hodně peněz , navíc kdyby tohle věděl můj manžel tak by to stopro zatrhl. Takže mám mu to zapřít a vzít si tu půjčku nebo mu to říct a pak ji nějak vysvětlit že to neudělám ? Mám starch, přeci jen máme 3 děti. Díky za rychlé rady. |
Barča+Johanka04/06+Honzík08/09 | 58099 |
14.3.2011 17:21:35
Ahoj holky, moc myslím na Petandu, vzpomínáte na ni? Chodívala sem na diskusi, dříve, už tak rok se tu neukázala. Žije v Japonsku, má malého Nea a má v albu i fotky. Doufám, že jsou všichni v pořádku, moc na ni myslím,ať jsou OK. Kdysi jsem s ní mluvila přes skype,ale to už jsou tak 2 roky.
|
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
13.3.2011 14:53:11
A jak on mluví? které hlásky vynechává? určitě mu ta operace trochu pomůže....Ondra taky mluví špatně. A i motoriku má špatnou(běhá jako dvouleté dítě, ale má čtyři) a i maluje jako dvouleté dítě. Ale inteligenci má naprosto v normě. Asi je to důsledkem té nemoci, co má, že je prostě opožděný, ale prý se to srovná časem...No ale nikdy asi nebude bůhvíjak zručný. No nemehlo po mamince:) ale zase mi třeba újde i osm kiláků, takže výdrž má. jen ta technika třeba běhání je vachrlatá. Já si říkám, že hlavně, aby ti naši drobci byli štastní - a to jsou. A to je hlavní. Jestli ukázkově běhá nebo umí říkat básničky, to není klíčové. Potřebujou spíš mámu, co s nima bude lézt po stromech, dělat kotrmelce(ty kupodivu Ondra zvládá bravurně) a bude se s nima chechtat na celé kolo.
|
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
13.3.2011 14:45:55
Kamarádka takhle rodila císařem epidurálem a nesedlo jí to, tak ji museli přispat rovnou na sále...
Já měla včera noční tah Brnem, prolezly jsme tři diskošky a nakonec zakotvily opět v naší nejoblíbenější...Jak mám furt děcka na krku, tak jse neustále ve střehu, i když Kuba spí, většinou je tu Ondra, a když nááááhodou mi spí všichni, tak jsem pořád našponovaná, kdy ten klid skončí...takže vypadnout je pro mne totální relax po psychické stránce, najednou tohle vše ze mne spadne a užívám si zábavy a tance a pocitu vlastní ženskosti na parketu...Na druhou stranu mám ted období permanentní ospalosti, Kuba se mi již delší dobu normálně budí cca sedmkrát za noc! třeba mu jen vypadne dudlík, ne pokaždé pije, ale vstát musím i tak. Po takovém tahu jsem fyzicky zcela KO, šla jsem spát ve tři a vstávala v pět, ale ta psychika mi zas na nějakou dobu pookřála:))) Moc se těším, že druhého dubna půjdeme na celodenní výlet a dělám vše pro to, abych Kubu udala...Babičky nejsou teda z hlídání odvařené, ale snáááád(prosím prosím smutně koukám -to klapne!) Je to moje akcička, kterou jsem vymyslela, organizuju mé kamarádce Hance narozeniny, bude nás asi tak plnej autobus:))) opět megaakce trochu, a půjde se asi dvanáct km, v jeskyni Pekárna se budou péct buřty, svařák na ohýnku, kytara, ...a jako dárek dostane ode všech poukázku na celou řadu kosmetických služeb...no a v té jeskyni bude mimo jiné švédský stůl, taková hostina pro Hanku...Měli jsme jít i s Kubou, ale včera jsme byli na výletě taky a to už ho moc neba delší dobu v kočáru....včera jsme dali první letošní zahrádku, pár grogů na zahrádce, děcka byly na prolízačkách a my popíjeli grog a i doutník jsme si dali...po asi šesti kilákách u řeky. Jo a pro další kámošku jsem pořídila dárek ten, že půjdeme všichni do divadla na Saturnina, půjde i Martin, teda pokud klapne hlídání. Ted budu hodná ženuška a končím s ponocováním, příští víkend jedeme ke kamarádce na chalupu a ten další týden už má akci domluvenou Martin, tak hlídám já. A ten další týden je ta jeskyně a pak už určo budu mít taneční absťák, takže hurá do víru tance nanovo:))) |
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
12.3.2011 12:25:41
Milko - bylo to fakt blbé, jsem se bála moc, nemohla jsem mu pomoct, neuklidnila jsem ho ani já, nevnímal. Nechápu, že ho neuměli nějak uspat, třeba mu dát trochu něčeho dýchnout ...
|
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
11.3.2011 20:31:30
Chudák Matoušek, to muselo být pro vás hrozné, takto ho vidět po té narkoze.... a ta práce teda taky mazec...zlatá mateřská....já byla dnes s kámoškou na pivě, i s děckama, prošly jsme se parkem a sedly do nekuřácké hospůdky přímo v parku, jedno pivo v sedě uvnitř a další venku na stojáka, Ondra si hrál na písku s bagrem a dostal párek v rohlíku. Skvěle jsme pokecaly a pes se pak ještě vylítal v parku...zítra jdu snad konečně tančit.
|
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
10.3.2011 22:44:13
Ahojky holky,
musím reagovat na Milku a Jalinku. Holky, moc držím všechno co mám aby vaše problémy problémy byly co nejmenší a nejlépe na ústupu! Ondráškovi posílám zdravotní pusinku! A Jalince k zlepšení zdravíčka taky! Přidáváme se bohužel do řad marodů. My jsme byli teď také 3 dny v nemocnic na plánovaném vyšetření na bronchoskopii - dělají to v narkoze a bylo to docela blbé. Matoušek pobyt špatně snášel a hlavně při nástupu dlouho moc plakal. A bohužel jsme prožili negativní reakci po narkoze - Maty byl bez sebe a skoro hodinu ho drželi 4 sestry v posteli, aby si něco neudělal a nevytrhnul kapačku! Spal a přitom bdil a plakal. A nikdo mu nemohl pomoct, bylo to hrozné. Pak konečně usnul, z narkozy se vyspal a pak už byl docela dobrej a o ničem naštěstí neví. Ani neví že na tom vyšetření byl, protože brečel předem a tak jsem mu pořád říkala, že mu nic dělat nebudou a docela mi to sbaštil i s navijákem. Závěry z odběrů vzorků ještě nemáme, to bude až za dlouho a věřím tomu, že se tam nic zlého neukáže. Máme bohužel podezření na vrozenou nepohyblivost řasinek, což je neléčitelné onemocnění, které zhoršuje zdravotní stav, byli jsme dvakrát na vyšetření řasinek z nosu a tam to zatím vypadá na abnormální nález A absolvovali jsem fůru dalších vyšetření - spirometrii, orl a mimojiné i antropologii, protože se nám zdá Maty docela malý, málo váží a hlavně je hubený, nemá žádný podkožní tuk a to bohužel potvrdilo to vyšetření, výsledky teprve budou, ale neroste dostatečně a já se klepu, že je to i těma lékama co bere. A na závěr jsme byli na foniiatrii, kde doktor jednoznačně doporučuje operaci měkkého patra, prý mu unikají některé hlásky a bez operace nikdy srozumitelně mluvit nebude a kdoví jestli po ní . My mu rozumíme popovídáme si dobře a ani se nám to už takové nezdá, ale cizí lidi mu nerozumí nic a ani děti a tak si s ním nikdo nehraje,přitom je podle testů nadprůměrně inteligentní, ale neumí to vůbec ukázat. A k tomu v práci mazec - teď jsem tam 3 dny nebyla a myslela jsem, že se pos...u, protože to ještě sama moc neumím a kolega co mě zaučuje tam nebyl a hlavně půjde za pár dní už pryč a já tam budu sama a moc jsem se to nestihla naučit. Tak mě to štve. A že děti skoro nevidím tak o tom vůbec radši nemluvím. A hubnutí - no škoda mluvit. Už aby bylo lepší počasí. Tak holky, tak se všechny držte, myslím na vás! |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
10.3.2011 9:04:25
Kuba střevní chřipka, bezesná noc, ve dvě v noci do nemocnice, myslela jsem, že si ho tam nechají, tolik měl průjem a pořád zvracel...leč vrátili nám ho dom....a má mít dietu, žádný sunar atd...což je úžasné, ale on vše ostatní odmítá a řve a řve a řve, že chce své mléko. žádné příkrmy nejí, to má půl roku, a od čtyř měsíců to zkoušíme - marně. Cokoliv mu dám krom Sunaru, řve a plive. Hmmm....Takže dnes si s ním fakt užiju. V noci od dvou do čtyř v té dětské nemocnici, a krom toho se budil po patnácti minutách....takže jsem nespala vůbec.
v sobotu mám jít tančit, už jsem se těšila, ale jsem tak nevyspaná - ten spánkový deficit mám hrozně dlouhodobý - že to asi odpískám....tutéž virozu měl Ondra, ale ten jen den, Kuba to asi chytl od něj, ale měl to jen v neděli, v pondělí dobré, a od úterka se mu to postupně vrátilo a rozjelo do velké síly...že kakal třeba patnáctkrát denně průjmovitě....a desetkrát denně zvracel...myslela jsem, že tohle už je na hospitalizaci....upřímně bych byla klidnější, že by ho krmili oni(mně nejí) a hlavně by byl pod dozorem a já se trochu vyspala...leč teplotu nemá, před doktory(jak na něho někdo mluví, plus cizí prostředí), tak se směje jak měsíček na hnoji)...takže nás zase poslali dom....a dnes jsem objednaná s Ondrou na alergo, nemám hlídání, takže našeho posránka potáhnu s sebou.....další objednání by bylo tak za dva měsíce, a tak dlouho čekat nemůžu....achjo.... |
8.5Yettynkaa12 | 51440 |
9.3.2011 8:22:50
Ahojky, Dipsi, zumba je náročná, nejde pořádně žádné mé kamarádce....já na ni teda nechodím, je to náročné na kolena, ale nic si z toho nedělej, nejde to žádnému začátečníkovi....ale musí to být fajn, čas asi rychle utíká u písniček, že?
Jé já to nemám nějak těžké, jestli jsem to takhle prezentovala, máme se fajn, jen teď bylo takové blbé období, ale jednou jsi dole, jednou nahoře.... na břišní tance nakonec dnes nejdu, manžel je celý den na výstavišti, příjde později a unavený, takže dnes budu doma, ale vůbec mi to neva, protože se mi nikam dnes nechce....piju ranní kafe a relaxuju u fb a diskusí:) dnes by měl být úžasný den, Ondra druhý den ve školce, i s kašlem teda(kašle už od listopadu téměř v kuse a teprve zítra jdeme na alergologii), no a já si domluvila hlídání od mamky na dvě hodinky cca dopo, pod záminkou důležitých pochůzek ve městě, haha, že jdeme s kámoškama prohrabat sekáč, a mrknout k Vietnamcům(nemám co na sebe, potřebuju něco ženského a trochu sexy, ze všeho jsem vyrostla a že bych zhubla, si už iluze nedělám) no a pak si dáme kafe....úúúžasné...dvě hodinky bez dětí:) no a odpo asi zakotvíme u kamarádky na zahradě, užít si sluníčka....ona má taky tři kluky, tak si děcka pohrajou....jo a češtinu musím večer pilovat se Samem....haha, já jsem češtinářka, a mu čeština nejde, včera dostal trojku z diktátu(je druhák), napsal( z toho, co si pamatuju: kitka, hrádsi, pak vynechal a v nějakém slově, takže to znělo asi jako tašk, místo bublina napsal bulina, pak napsal umnět(to by ale asi ani nemělo být hodnoceno ve druhé třídě, ne?)...no budeme muset diktáty pilovat! |
Dipsina | 72632 |
8.3.2011 20:08:41
Landu mám taky ráda, poslouchám ho v práci a je mi fajn, také Kryl....mohla bych pokračovat. Tak hezký večer
Milko užij si zítra břišní tance a tancovačku |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.