| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna nejen o hubnutí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 17062  [Dalších 16762 >>]
Dipsina 72632
8.3.2011 20:05:31
ahojky
právě jsem přišla ze zumby, bylo to super, akorát mě moc nejde kroutit zadkem, jak to ty holky dělají to teda nevim.

Milko to je docela blbá diagnoza, něco jsem si o ní přečetla , moc přeju at má Ondra co nejvíc pohodový život anemoc at se projevuje co nejmín ~6~ jsi dobrá matka, zvládnete to, ale řeknu Ti teda holka, že to fakt nemáš jednoduchý. Někdo životem proplouvá aniž by poznal něco zlého, a někdo zažívá takovéhle trable. Tebe už jen tak něco nerozhází a to je moc dobře. Fotky máš pěkný na FB , je vidět jak máš ráda lidi kolem sebe.

Jalinko škoda že neumím anglicky, taky bych si to ráda přečetla, to je hrozný být takhle omezená.... Já poslouchala snad všechno od Hellowenn , AC/DC , Landa, Kabát , Nedvědy, Modern Tolking - prostě všeho chut dle nálady (prominte chyby , jo?)
8.5Yettynkaa12 51440
8.3.2011 19:52:11
děkuju vlastně za tip, Cohena si pustím, trampské písničky mám moc ráda, někde u táboráku, ten táborák mám s nimi spjatý, ale klidně si je poslechnu i jinde....Eva P. měla depku, proto pro ni Dont worry be happy....
a co říkáš REM?
Kabáty a Landu mám moc ráda...
jalinka 44058
8.3.2011 19:28:10
Není to písnička, je to z jedné knížky.

Milko, díky za klipy, jsou dynamické, plné života, srší z nich energie a člověk se fakt vidí někde na parketu:-)

Mně hudba devadesátých let úplně minula, vůbec ji vlastně neznám. Já mám vůbec takovou podivnou hudební historii - když jsem byla malá, byl u nás doma jen jazz, country, trampské písničky a klasika. A děda zpíval takové ty moravské, slovácké, slovenské lidovky. Popová a vlastně i rocková hudba šla úplně mimo mě, chodila jsem do skautského oddílu a poslouchala jenom ten folk-country-trampské. Plus teda od dítěte jsem tíhla třeba k Haně Hegerové a k těm lidovkám. Rockovou hudbu jsem poznávala jen sporadicky, když jsem se občas dostala už dospělá na nějakou zábavu a z rádia v autě. Rock se mi líbí, i tvrdší, ale musí tam být nějaký trochu sdělný nebo zajímavý text, nebo teda extra chytlavá melodie. Před pár lety jsem měla i Landovské a Kabátovské období, ti se mi líbí, i když teda ne všechno. A moje srdeční záležitost je Leonard Cohen, ale to je zase úplně něco jiného.
8.5Yettynkaa12 51440
7.3.2011 21:49:59
To je text nějaké písničky? od koho je? s obsahem souhlasím!!! máš na facu nějaké písničky ode mne, aktuálně k mé dnešní náladě, nevím, jestli se ti trefím do vkusu, on devadesátá léta už moc nikdo neposlouchá, kromě mne, ale tohle jsou moje oblíbené. Jinak kromě dance devadesátých let toho mám ráda víc, od Queenů přes Roxette až třeba z českých po Kabáty a Landu....Wanastowki....ale i Metallicu, Crematory, Xlll. století....a dnes jsem měla náladu na melodičnost devadesátých let....to miluju...2 Unlimited, Magic Affair...z mých nej...Haddaway, Culture beat, Prince Ital Joe and Marky Mark....současná diskošková scéna mi vůbec nic neříká...se nechytám....kámoškám se to líbí a já při vší snaze na tom neshledávám nic co by mne zvedlo ze židle a táhlo na parket...myslím ty zpěvačky typu Kilie Minogue(kromě starších songů osmdesátých let), Lady Gaga(od té se mi dvě písničky líbí, ale já jsem prostě na ty devadesátky, no....)
8.5Yettynkaa12 51440
7.3.2011 9:01:51
super holky, výlet i běžky....my byli na bowlingu a byla to sranda! dnes vařím pro své dvě kamarádky k obědu smažený sýr, zítra jdeme na výlet, ve středu jdu na břišní tance, a v sobotu jdu tančit!!! celebrate everything!!!
8.5Yettynkaa12 51440
7.3.2011 8:59:13
děkuju všem, no oni mu zjistili neurofibromatozu, zatím ji má zřejmě jen latentní, ale můžou se mu začít kdykoli dělat nádory na mozku nebo i v jiných tkáních, řeší se to chemoterapií a nebo operačně....a nedá se to léčit, jen řešit důsledky...takže žádná hitparáda. to je ta závažná diagnoza, o které jsem psala...
Dipsina 72632
7.3.2011 8:34:11
ahojky hoky

Milko to bude dobré s Ondráškem , my si taky vždycky přivezli z nemocnice virozu, s tou nemocí držím palceat to není nic vážného. Hezky jsi to napsala jak jste si s manželem krásně užili večer ~R^ .I když máš hodně starostí , máš v sobě hodně elánu a pozitivní energie.

Jalinko držím palce at tě dají brzy do kupy , nezkoušela jsi nějakou čínskou medinícu na ty tvoje chronický problémy ? Kolegyně mi dala kontakt na tyto stránky, ona je využívá a chválí si je, tak jen mrkni www.cinskamedicina HOFMAN
Věřím, že toto období zvládneš, navíc pomalu začíná jaro, tak bude hned veseleji ~6~

My si včera udělali neplánovaný výlet do Prahy na výstavu motorek a spojili jsme to s procházkou na Karlův most, Pražský hrad jen já s manželem, bylo to hezké, nakonec jsme noc zakončili asi jako Milka, takže super den.
jalinka 44058
6.3.2011 18:31:11
Milko, jak už jsem psala na FB, držím palce na to doktorské kolečko. Chtěla jsem ti říct, že tvůj optimismus a umění užívat si, jak to jde, i když to někdy moc nejde, mě nesmírně inspiruje. Taky teď mám zdravotně pitomé, pitomé období, sotva jsem si začala zvykat na švidravé oko (a už je jasné, že se to do původního stavu nevrátí), vystrčil rohy další z mých chronických neduhů a taky mě čekají vyšetření. Učím se žít a užívat si i v tomhle "bojovém" stavu, byli jsme o víkendu s Jirkou na běžkách, bylo nádherné sluníčko a dneska taky, to jsem vzala Táňu a jednu maminku s holčičkou na místní lyžařský minisvah a bylo to prima.
Speciálně pro tebe, tohle mi už pár let visí na lednici:

Celebrate the temporary
Don´t wait
until all problems are solved
or all the bills are paid
You will wait forever
Eternitywill come and go
and you will still be waiting

Live in the now
with all its problems
and its agonies
with its joy
and its pain

Celebrate your pain
your despair, your anger
It means you are alive

Look closer
Breathe deeper
Stand taller
Stop grieving the past

There is joy and beauty today
It is temporary
here now and gone
So celebrate it while you can

Celebrate the temporary

Ostatní holky, které snad taky občas nakouknou, zdravím a přeju krásné předjarní slunečné dny!~R^~s~~x~~;((
8.5Yettynkaa12 51440
5.3.2011 8:30:13
Dnes je tam holky náááádherně!!!
Huráááá!!!!
Měla jsem hoooodně náročný týden, pustili mi Ondru z nemocnice, ale zjistili mu tam docela závažnou jinou diagnozu, takže nás ted čeká kolečko po dokotorech, už jsme teda začali, do toho den po propuštění začal strašně zvracet, průjem, bolesti bříška, takže do nemocnice zpět a kolečko chirurgie, interna, infekční....no už ty zdravotní věci moc nechci rozepisovat, snad to byla jen nějaká virozka, co tam chytl, už je doma a zlepšuje se to....a už nezvrací a nemá průjem a je veselý a už jsme byli včera chvilku na sluníčku venku.
Chtěla jsem jít včera tančit, ale nakonec se to zvrhlo v totálně romantickej manželskej večer, kdy jsme tančili ploužáky a vyhledávali si je na youtube a pili víno a ....celé to bylo tak úžasné, že jsem prostě nemohla odejít a místo tance venku jsem si totálně užívala toho doma:)
Jo a tančit jsem chtěla proto, že jsem po náročném týdnu měla šílenou potřebu se jít zrelaxovat a tentokrát i trochu přiopít, prostě pročistit mozek, tanec je pro mne maximální relax.....no ale jdu příští sobotu, už to mám domluveno, takže bude příležitost se vyřádit:))))
8.5Yettynkaa12 51440
24.2.2011 13:40:29
Děkuju všem za podporu a jsem ráda, že Jalince je líp a že se s očním problémem srovnává. Dipsi, já tehdy dělala hromadné mazání na fb, lidi, se kterýma se osobně nestýkám a plus lidi, se kterými málo nebo vůbec nekomunikuju...no, uznávám, že jsem mazala teda radikálně, když už, tak už. Pokud o to ještě stojíš, tak si mne tam přidej zpět, Ilona Mikulášková. Měla jsem špatný zážitek s fb a proto to opravdu radikální mazání. Já když se do něčeho pustím, tak do toho opravdu jdu hrrrr. Tak snad se na mne nezlobíš.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 17062  [Dalších 16762 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.