| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dění kolem nás

Novinky a zajímavosti z každodenního života.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 185969  [Dalších 185949 >>]
K_at 121378
19.11.2024 7:42:45
Půlko, no nebo spíš vědí, že jsou lidi, kteří miminku schovají kamkoliv cokoliv, a bez skrupulí. ~d~
Věřím, že ty kontroly mají reálný základ že zkušeností v mezinárodním prostoru.
K_at 121378
19.11.2024 7:41:18
No, možná proto. Dávat cokoliv nebezpečného člověku, který je něčím odlišný a jiný, výrazný, je blbost. Takže asi ví, proč to dělají. A na něco to ukazuje, ne?
Sam01 129844
19.11.2024 7:36:20
Chloe,
Nejenom tim papirkem. Ja posledne musela i na rentgen a, kdyz jsme leteli pres Zenevu do Kanady, tak me take hnali na rentgen.
Opravdu vubec nicim nevybocuji a neni na me nic podezreleho, tak si to neumim vysvetlit, proc me na ruznych letistich takhle propuraji.
Půlka psa 24064
19.11.2024 7:32:23
Do testu na výbušniny nám několikrát spadlo mimino. Třeba dvouměsíční něbo desetiměsíční, roční,.... Zkrátka ve věku, kdy mu sice člověk do hlavy nevidí, jaký má politický názor, ale ručičiky na montování čehokoliv ještě nefungují. Z toho soudím, že je to opravdu nahodilý výběr.
Lída+2 28136
19.11.2024 6:04:01
mabela, když ještě existoval GIGASPOrt, kdykoliv jsme vlezli do toho v Hradci Králové. Tak se 1metr za mě pověsila ochranka obchodu a chodila všude za mnou.

Teda od té doby se mi to již jinde v obchodech nestává. To je let taky, kdypak tu zrušili pobočky to bude 15let.

Nakonec pokud jsme tam nic moc nepotřebovali, brala jsem si knihu a čekala v autě.~t~

Manžel mě nechal jít několikrát s klukama a šel opodál za námi a říkal, že tomu nerozumí. Co můžou mít.

A syn nyní pracuje jako servisák v Decathlonu, pracoval v Liberci 4 roky a nyní je v Praze. Co ten vypráví za historky. To by bylo na román. Už jsem mu říkal a že to má vydat knižně. Valíme jen oči.
A v létě nám vlastně jak si starší kupoval boty vyprávěli ty dva prodavači taky neuvěřitelné příběhy.

A teta když pracovala v TESKU a v MAY na kontrole jídla, taky to bylo zajímavých příběhů co zákazníci dělají. Co jak ukradli.

Takže když ho poslouchám, tak si říkám, že ty kontroly by měli být snad větší.
Lída+2 28136
19.11.2024 5:53:41
Chloé, to jim teda manžel taky dá....létá 2-3x za rok služebně a algoritmus si ho vybral nyní taky úplně pokaždé.~8~

Já mu říkám, že být tam já tak jsem to 100% já.~;)
Lída+2 28136
19.11.2024 5:51:16
Sam01, tak s tou letištní kontrolou jsi jak můj manžel, kdykoliv služebně někam letí už zkoumají papírkem ruce a břicho též.~t~

(a jinak jak ty nekouří, drogy nebere 2x za rok prášek na bolest a pivo jen nealkoholické a víno cca 7 lahví za rok a ještě ve třech)

Ale vyprávěl mu kolega z Holandska, letěli s manželkou a dětmi do USA a jeho manželku si vybrali na nějaký delší rozhovor a normálně ji nevpustili do země a on teda musel tu dovolenou bez ní.~8~

A jiný kolega měl zase problém na letišti ve Španělsku kam přilítli a pak když odlétali, tak taky manželka problém, nechtěli ji pustit do letadla. Ale důvod nevím.
Chloé 102783
18.11.2024 23:06:50
Sam, na drogy? Myslís, jak ti tam přejíždějí ruce a pak strkají papírek do kompu? To je na výbušniny. A vybírá jim to náhodně počítač, nedělají to podle ksichtu ~t~. Ses prostě zrovna strefila do algoritmu.
mabela 51999
18.11.2024 22:21:46
No ono je to trosku rozdíl když piskas, ne? Na tam to upozornujici zařízení asi je…
Nedelam zbytecne scény, ale svá práva si v dnešní dobe obhájit umím, i v tom je nastesti diamentralni rozdíl oproti minulému režimu!
mabela 51999
18.11.2024 21:01:05
Je to velice nedustojne a taky odmitam ukazovat obsah své pidi tasky, nebo ledvinky. Mám tam své osobní veci, někdo intimní a odmítám to ukazovat kde jakemu sekuritakovi. Nastesti mám oporu v zákoně:
Osobní věci může na požádání kontrolovat pouze policie, nikoli prodavači, pokladní ani sekuriťáci.

Pokud má ochranka důvodné podezření, že dotyčný něco ukradl, může ho na místě zadržet a přivolat policii. Až do jejího příjezdu podezřelý nemusí nikomu ukazovat své věci nebo sdělovat svoje jméno
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 185969  [Dalších 185949 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.