Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mabela | 51999 |
18.11.2024 20:47:20
Jak už jsem psala ve vedlejší diskusi, stává se mi to docela casto. Ne nemam divny, ani provinily vyraz, jsem naprostá tuctovka. Vůbec mi nevadi, když mi prodavačka nadzvedava plata vajec, nemam s tím problem. Na protivnou prodavacku jsem nenarazila opravdu dlouho. Ale na arogantní ochranku docela casto. Až jsem nedávno v Albertu na nej musela volat vedouciho a podala stiznost. Doufám, ze to hovado už tam neni!
|
TaJ | 81121 |
18.11.2024 20:36:35
Lído, u nás v Lidlu bývají paradoxně fronty většinou u těch samoobslužných, zatímco u klasické jsou jeden dva lidi. Já ty samoobslužné pokladny moc nemusím, hlavně ne ty, které pořád něco povídají a komentují, jdu tam jedině, když mám tak max 3 věci a mají čárový kód, s větším nákupem jdu ke klasické, pokladní to má napípané dřív, než to tam naťukám já a je tam víc místa na odložení toho namarkovaného zboží a můžu si to líp a v klidu narovnat do tašky jak potřebuju.
|
Sam01 | 129844 |
18.11.2024 19:40:31
Lido,
Me takhle prudej pokladny v Globusu ve Sterboholich. Skenuju si ty kody a sporadane odkladam na kontrolni vahu. Stejne se, ale kazdou chvilku skener zastavi a pozaduje obsluhu. Ta pani co tam obsluhuje mi to minule vysvetlila. Pry dane zbozi ma nastavenou gramaz napr 250 g, ale vyrobce to osidil a je tam treba jen gramaz 225 g a ta vaha to proto zablokuje a pozaduje kontrolu. Desne me to stve, ze za prve me okradou na gramazi a za druhe, ze ten system takhle zdrzuje. Nicmene ja jsem fakt pechfogl. Posledni romy, kdyz nekam letime, tak rodina projde kontrolou bez pivsimnuti zatimco ja musim i na drogovy test. 😂 Ja, ktera jsem ňikdy nebrala drogy, nekourim a alkohol jen v nejnizsi mozne mire, aby se to vubec pocitalo. Vypadam normalne, bezne a ani odevem nijak nevybicuju. Pri poslednim letu mi delali drogovy test 2x pokazde u jine kontroly a jeste jsem mela 1x rentgen. Cela rodina se mi smeje.😂😂😂 |
Sam01 | 129844 |
18.11.2024 19:32:46
Tak ukazat tasku po me uz nechtel nikdo hodne dlouho. Vetsinou chodim do obchodu se svym kosickem do, ktereho si davam bakup. Beru tak jen to, co uzvednu.
Pulko psa, v Cestlicich v Kaufu se mi tohle nikdy nestalo. Nikdo po me nikdy nic ukazovat nechtel. Nedavno me, ale zarazila prodavacka u nas v Bille. Aniz bychom se znali zacala mi vypravet co ma doma za typka a jake ma trable. To mi prislo veru zvlastni. Popravde snazim se prodavackam vyhnout co to jde. Nejak mam malokdy stesti na nejakou prijemnou a usmevavou. |
Lída+2 | 28136 |
18.11.2024 19:31:40
TaJ, takhle nám piskal syn, měsíc po tom co chodil ve vypranych kalhotách. Vlezli jsme do Sportisima a když jsme odcházeli, tak to piskalo, hned u nás byla ochranka a fronta asi 5 lidi: co ukradli? ( nešlo to přeslechnout)
No nevěřili, že nic nemáme. Takže policie. Super zážitek. Nakonec musel syn do kabinky a zjistila se samolepka v kalhotách co byli úplně od jinud. Omluva neproběhla, my už tam nechodíme. Syn od té doby oblečení jen objednávka domu, pokud kupuje něco v obchodě, tak trvá na odstraní samolepky v kalhotách prodávačkou, pak chodí až 3x sem tam, aby měl jistotu, že to již nezažije. Teď kupoval boty, oni to mají natvrdo v podrážce. Odblokování to, ale šel asi 10x kolem rámů. Nevím co si o nás mysleli. |
Lída+2 | 28136 |
18.11.2024 19:21:19
Musi to dělat, konkrétně u nás v Kauflandu jsou kamery nad pokladnou a když třeba neprolistuji časopis. Tak mají postih.
Prohlídka , ale na samoobslužné neprobíhá. Asi jim stačí ta váha. Za mě jedině samozřejmě pokladny. Starší syn si zrovna včera povzdechl, že kdyby v tom Penny co tam má udělali samoobslužné pokladny z půlky, nebyla by fronta až na konec obchodu. A nikdy neviděl ty 4 najednou otevřené. |
Lída+2 | 28136 |
18.11.2024 19:15:51
Jeden čas cca 2018-2019, jsem co týden dva jezdila v pátek do Glóbus v Pardubicích. Pokaždé týden co týden náhodná kontrola nakupu( chodili jsme od začátku zavedení s tou čtečkou). Když to bylo asi po osmé, vypěnila jsem a té prodavačce jsem řekla, proč. Důvodem bylo, že ta karta nahlásila při vyzvednutí té čtečky ze stojanu, Že tam jsem a systém měl nastaveno. 1x týdně malý nákup = podezření ( 10 housek, špekačky, horal).
Tak jsem byla podezřelá. Tak jsem ji řekla, že fakt větší nákup tam nikdy nebude. Jak si to ten systém představuje? Když to tam mám 100km. A další nákup byl holt bez té karty a čtečky. Tohle mi od nich přišlo přes čáru. Fakt si říkám, člověk jede okolo mají dobré housky a ten jejich horal( na Černým mostu ne) a hned ho to řadí do kategorie zloděj. Na co tam mají tu adresu. No asi to zase někdy zkusím použít. Jestli se to i po letech chová tak debilní. Jinak chodím jen na samoobslužné, tam mě nikdo nekontaktoval 100let. Vůbec se nepamatuji. Jídlo s prodavačkou u pokladny jsem už dlouho nekupovala. |
Rodinová | 140078 |
18.11.2024 18:38:08
Ja teda kdyz piskam, tak se dobrovolne a aktivne nabizim k prohlidce, protoze jsem jednou odstranovala doma ten plastovej bazmek sama a znicila si tricko
|
Mosie | 155090 |
18.11.2024 18:29:34
Kaufland - nebyl to náhodou ten řetězec, kde musely mít pokladní červenou pásku na paži, když měly menstruaci a chodily častěj na WC?
|
TaJ | 81121 |
18.11.2024 18:08:34
Ropucho, nedávno jsem si kupovala svetr v jednom OC. Když jsem zaplatila a odcházela, tak to pípalo, ale nikdo tomu nevěnoval pozornost, já si předtím taky nevšimla, že by na svetru něco bylo, většinou to vidím už při nákupu. Tak jsem pak šla ještě do dalšího obchodu v tom samém OC a tam to pískalo taky, tak jsem se vrátila do první prodejny a poprosila, ať to zkontrolují. Byla to jen taková nenápadná cedulka-nálepka, nebyl to takový ten plastovo-kovový čip, co tam někdy bývá navlečený. Ale nikde si nikdo toho pískání teda nevšímal
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.