| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dění kolem nás

Novinky a zajímavosti z každodenního života.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 185969  [Dalších 185929 >>]
TaJ 81121
18.11.2024 18:03:52
Heroes, jezdíme do Kauflandu každý týden (manžel autem, já občas sem tam pro pár věcí s taškou) a tohle se nám nestalo. Ale možná je to proto, že když jede manžel, tak si věci dává zpátky do vozíku a v autě to dá do krabice, kterou tam na to vozíme a se kterou to pak doneseme do baráku. A když jdu já jen s taškou, tak vyložím zboží na pás, přejdu k tomu prostoru, kam odsouvají namarkované zboží a vytáhnu z kabelky, nebo z batůžku nákupní tašku. Takže když procházím kolem nich, tak nic nemám. Pravda je, že oni to mají nařízené, co a jak mají kontrolovat (ale měli by to dělat slušně), někde mají třeba nad prostorem pokladen zrcadla, aby pokladní viděla celý prostor vozíku apod.(nevím, jestli zrovna Kaufland, ale někde jsem to viděla). Bohužel je to tak, že lidi kradou čím dál víc (a nejen v potravinách). Třeba u nás v Lidlu, kam chodím často pro takové ty běžné drobnosti - pečivo, šunka, tvaroh, něco z ovoce, zeleniny...udělali před časem samoobslužné pokladny. Nejdřív se jimi dalo volně projít, ale potom zřejmě začali lidi tamtudy pronášet zboží bez placení, takže tam dali turniket a ven z pokladen se dá projít jenom načtením čárového kódu na účtence.
vlad. 38059
18.11.2024 18:03:00
Lenko, to je velká úleva, bydlíme v domě bez výtahu, takže těžké věci nám donesou až k bytu
Bouřka 7675
18.11.2024 17:09:02
U nás jsou vcelku milé pokladní, i obal od nanuků nabízejí vyhodit ~t~ ostatně maloměsto, hromadu zákazníků znají osobně, ty stálé jsou tam roky, s dcerkou jsme nápadné, pamatují si nás leckde. Tu a tam poprosí o zvednutí tašky, když zapomenu, ale většinou ani žádnou nemívám. Žádost o ukázání tašky jsem zažila asi jednou, už ani nevím kde, byla slušná.
Stará husa 154854
18.11.2024 16:04:46
Ropucho ~t~
Ropucha + 2 120300
18.11.2024 15:54:50
Inko, no a nebyla bys v tom váhání vůbec sama, podívejme se na volební výsledky a na vlny retrosentimentu ~;)
(Beru, že ty to píšeš jako vtip, ale je to hodně ze života.)
Ropucha + 2 120300
18.11.2024 15:51:46
Huso, škoda, že to byl svetr a ne třeba podprsenka :-) Jak byste asi s pánem pokračovali v proceduře? :-)
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
18.11.2024 15:50:09
Kdybych se musela rozhodovat nezi záchodem na dvorku a nesvobodou, kdoví jak by to dopadlo ~t~
Stará husa 154854
18.11.2024 15:35:34
Já jsem jednou pískala v obchodě, pan ostraha mi prohlédl kabelku, kterou jsem mu dobrovolně ukázala a nakonec odhalil, že mi píská nějaký kód na látkové cedulce na svetru, který jsem měla oblečený. S mým dovolením cedulku odstřihl a vyhodil, pískání ustalo. Neumím si představit, že bych tam vyváděla, že chci přivolat policii.
Monika 123907
18.11.2024 15:34:03
Jo, já takhle nesla do Tesca sadu dvou oblečků pro miminu, sepnuto k sobě tím jejich čipem, vypáčit mi to doma nešlo. Navíc jsem to koupila na Moravě a do obchodu s tím šla v Praze, kde teprve jsem to zjistila. Nemohli uvěřit mé drzosti, že jsem asi něco ukradla a teď ještě chci z toho vyndat tu věc. Neměla jsem účtenku, protože jsem to kupovala společně s jídlem a od toho obvykle účtenky buď ani neberu nebo vyhodím. No, ale nakonec mi to vyndali :-) Trapas to byl, ovšem mě se ten obleček hrozně líbil a chtěla jsem ho dítěti dát, peníze bych snad i obětovala. Pak se mi to stalo s něčím ještě jednou, ale to už jsme to nějak vyrvali doma.
Ropucha + 2 120300
18.11.2024 15:32:27
Rose, k cenzuře? Asi nestíhám sledovat směr tvé úvahy.
Já jsem se snažila vyjádřit pouze myšlenku, že na totalitním režimu nebylo nejhorší, že neuměl hospodařit, ale že držel lidi v nesvobodě a šikanoval je.
S hmotnými nedostatky se potýkala celá poválečná Evropa, ale tam, kde zůstala svoboda, se podle mě měli globálně lépe.
A pokud se náš režim holedbal, že poskytoval pracujícím nějaké výdobytky a komfort, tak to je podle mě vždycky třeba vidět v kontextu, za jakou cenu.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 185969  [Dalších 185929 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.