Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
luthienka | 77117 |
12.10.2019 9:34:07
já ledviny znám dobře - vím co umí, právě to potřetí v životě prožívám sama. Ale koliku by bez niceho asi nezaspala...
Menstruaci už má tři roky, bývá jí blbě první den a to ji ibalgin vždcky zabral. Je fakt, že měla dvakrát kvasinkovou infekci, tak je otázka, zda tam nemá nějaké chronické potíže. TO proberu s dětskou dr. Na dospěláckou gyndu jí ještě nechtějí a na dětskou stejně potřebuje doporučení. Cvičení je kámen úrazu - nedělá pořádně nic. Chtěla jezdit na koni, ale je tisíc důvodů, proč ne tady a ne s tímhle trenérem. Dřív chodila na karate, ale "všude jí nutí do soutěží a zkoušek". Nedokážeme ji motivovat. Občas ji syn veme do fitka, už jí i vytvořil tréninkový program pro ni (vzhledem k věku a schopnostem a zdr.stavu), ale ona prostě nikam sama nejde. Já cvičím hodndě doma - ale ani to jí není blízké. Fyzioterapeuta samozřejmě oslovíme, ale bez úravidelného cvičení to není k ničemu. I proto jem ráda, že nakonec v nemocnici byli - můžeme apelovat na tom, že tomu chceme příště předcházet. A bebíčko je - prostě je citivá na bolest. Obzvlášť po tom úrazu. Ale my ji to najevo nedáváme, snažíme se vyjádřit pochopení, mluvit s ní, že je nutné tomu do budoucna předcházet... Ona je prostě složitá i psychicky. Po tom úraze trpěla depresemi a sebepoškozováním. Tak možná reagujeme úzkostlivě. |
Marika Letní | 140743 |
12.10.2019 8:57:24
"prý jenom bolest zad způsobená ochablostí"
Ochablost způsobí tak nezvladatelnou bolest, že nezabírá ibalgin? "Asi je dcera po úraze bebíčko." To mi přijde dost přezíravé. Dobře, že se dcera vyspí, uvidíte, co dál. Třeba bud už ok, ale pokud to není nerv, tak buď ledviny, nebo k té mensturaci. Může mít endometriózu, to měla kamrádka bolesti, na které nic nezabíralo a sotva lezla. Tedy spíše ani nelezla. |
luthienka | 77117 |
12.10.2019 8:53:40
Tak dorazili asi ve 3 hodiny. Na dětským ji ani nevyšetřili - moč ji nevzali, že menstruuje a nic tedy neuvidí. Tak at jde na neurologii - tam nakonec prý pečlivé vyšetření a neurologicky je ok. Z toho jsem mela strach. Pak ortopedie - udělali ji RTG a prý jenom bolest zad způsobená ochablostí. Asi je dcera po úraze bebíčko. Dostala dorsiflex a ibalgin. Já jí to ještě nahřála před spaním. V noci spala u staršího syna - aby byla pod dohledem. Vzbudit mě nepřišli, teĎ ještě spí. Tak snad to nic nebude.
Jsme teď všichni vyplašení - já byla v nemocnici před měsícem. A od té doby sotva lezu a čekám na porod a hrabe mi z toho. |
breburda71 | 89004 |
12.10.2019 8:13:58
U dcery takhle začala ledvinová kolika způsobená kameny( bylo jí v tu dobu 23 let), s močením problém taky neměla. Ale samozřejmě to může být cokoliv jiného, klidně skřípnutý nerv v té oblasti..Držím palce, ať je dceři líp
|
Salamajka | 156972 |
12.10.2019 7:43:59
Také se priklamim k těm skrpnutym nervům. Mě když vyhřezla ploténka tak jsem nemohla bolestí nic a ibalginy nezabírali. Jak dopadlo vyšetření??
|
K_at | 121378 |
12.10.2019 6:59:05
Luthienko, dej vedet, co to bylo. Napada me i slepak. Ledviny. Ale bloknuty nervy taky.
|
Marika Letní | 140743 |
12.10.2019 2:45:52
Zkušenosti s úrazem páteře nemám.
Někdy se mohou obratle "bloknout", to jsem měla, dali mi injekci a přešlo to. Skřípnutý nerv bolí dost, ibalginy jsou na to slabé. V nemocnici dceři pomohou, neboj. |
luthienka | 77117 |
12.10.2019 0:30:31
Mylsíte si , že dva roky starý úraz páteře ( zlomený 2.bederní obratel) může mít souvislost s akutní bolestí v bedrech? Dcera - 14 let - dnes začala cítit bolest v bedrech vpravo, která se postupně rozšířila i vlevo a stále sílí navzdory ibalginům. Při močení potíže nemá. Teď jeli do nemocnice a já (jsem v 8 měsíci těhotenství a navíc mám velké problémy s ledvinami) trnu doma, co to bude.
Kdo jste měli nějaký podobný úraz, ozývalo se vám to někdy zpět takto bolestivě? Plakala úplně bolestí. KDo nespíte pište . děkuju. |
Hana36 | 81489 |
26.8.2019 23:39:21
Znam, taky jsem nekoupila. Vadi mi, ze taji, co je uvnitr. Na netu jsem se docetla, ze guma s dirama, ale ne latex. Decka se da stejna sehnat za polovic. Proste prodejce musi z neceho dostat mzdu. Kdo koupu, zaplati i za ty, co nekoupili. Dle meho nazoru je to drahe. Dalsi tvrdi, ze jim privezli matraci horsi kvality nez predvedli. Pry tvrdsi.
|
pingui | 49813 |
26.8.2019 21:36:16
Dnes jsme měli doma předváděčku od firmy Zaren Vzhledem k mým dlouhodobým zdravotním potížím zvažuji nové matrace do lůžka. No byla to opravdu dlouhé pán zde byl cca 3 hodiny. Výrobky se ale zdají být celkem dobré kvalitní. Ale znáte to.... prodejce tlačí. Ale já se chci rozmyslet a v tomhle jsem neustupná! Takže jsem ho slušně odmítla. Že mu zavolám. Máte někdo tyto výrobky doma? Můžete poskytnout info? O infra dečce a jejich léčebných účincích pochybuji za mě asi jen v zime dobrý teplo...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.