| byvala radka | 154149 |
|
3.2.2025 11:47:01
Pani je drza a na hruby pytel hruba zaplata
|
| byvala radka | 154149 |
|
3.2.2025 11:46:34
Vzala bych si kabelku, klice a se slovy proberem to v pondeli bych odkracela
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
3.2.2025 11:43:36
Sezení nastole si představuju tak, že se o něj člověk opře bokem nebo zadkem a ne, že si dá zadek na stůl a nožky mu visí nad podlahou. Jinak, můj stůl má přes dva metry a sedím na kraji, takže na druhém konci ať se každý opírá jak chce.
|
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
3.2.2025 11:42:32
Měla jsem úplně přesně stejnou kolegyni. V práci toho na práci moc neměla, ale uměla dobře pochlebovat vedení. Jinak dělala všechno, co ta v příspěvku - nedodržování zón, věčně na někoho nalepena, věčně jí bylo vidět spodní prádlo, nohy na stole apod., občas si dala šlofíka i s chrápáním, věčně nějaký výhody, sedání na stůl totéž, pokládání svých věcí na cizí stoly jakbysmet. Manipulátorka a intrikánka. Jájinka, vyčúránka a hysterka.
A běda, když se někdo ozval. Byla jsem ráda, když odešla a dodnes se divím, že jsem to s ní v práci tak dlouho vydržela. v jedný místnosti osm let, na jednom pracovišti dalších deset. Lidi mi říkali, že musím mít svatozář. Takže význam její nonverbální komunikace je vyčůranost, prospěchářství a nadřazenost. |
| Monika | 123907 |
|
3.2.2025 11:39:25
Inko a to takhle v sedě na stole třeba řešíte pracovní věci? Nebo soukromé? Jako proti gustu ..., ale nějak si to neumím vůbec představit
![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
3.2.2025 11:35:00
Taky nevím, kdy kdo končí, ale pokud by ten člověk byl oblečený na ven, nezačala bych nic vykládat, ale odešla.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
3.2.2025 11:32:27
Stoly jsou docela velký, různě tvarovaný, často nějaký roh nebo oblouk trčí do prostoru a vyzývá k sednutí
A když tam třeba není žadná židle navíc nebo je někde bokem a na ní třeba kabelka. |
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
3.2.2025 11:29:41
Paní je jednoduše buran, neumí se chovat. To, že si sedla na stůl vůbec nic neznamená, prostě si potřebovala sednout a tam bylo nejspíš volno. Přeci si nesedne na cizí židli
Nonverbální komunikaci za jejími projevy nehledejte.Mě přijde horší to, že si hodí nohy na stůl. A ještě v mini Jak tohle může dělat asistentku?![]() |
| Monika | 123907 |
|
3.2.2025 11:21:40
Inko a Vy na těch stolech nic nemáte? Nebo je máte tak obrovské? My máme takové standardní pracovní stoly (tuším z IKEA) a když se rozhlédnu, sednout bych si teoreticky mohla jen na ten jeden, který je aktálně neobsazený. Ale vůbec nevím, proč bych to měla dělat, v životě jsem si v práci nikomu, ani sobě, na psací stůl nesedla ani doma na stoly nesedám. Doma si na stůl někdy dám nohy, v práci ne
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
3.2.2025 11:20:53
Já si sedám na stůl, na bobek, všude. Mám všechny nešvary téhle diskuze. Akorát těsně před koncem pracovní doby nechodím, ale to je jen proto, že nemáme pevnou pracovní dobu, tak těžko věštit, kdy chce kdo končit.
|
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.