Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
8.5.2015 21:45:27
Dřeň, doma pečenému kváskovému se žádný kupovaný nevyrovná. Domácí má intenzivnější vůni i chuť. Navíc si ho uděláš jaký zrovna chceš ;-)V mlýně kupuji kilo jakékoliv mouky za 10 Kč. Takže to ani cenově nevychází špatně. Navíc od doby co ho péči se u nás chleba nevyhodil a děti si ho berou i místo rohlíku. Jen teda já nepoužívám pekárnu...
|
Girili | 117849 |
8.5.2015 21:36:38
Teda, rikala jsem si, co toho mam, ale kdyz jsem si precetla tvuj prispevek, jsem opet zdrcena, jaky jsem totalni nestihaci neschopny flakac.
Pardon, ze k pekarne neporadim, take bych takovou rada, tak snad se tu neco dozvim. |
Tante Bante | 147015 |
8.5.2015 20:54:06
Též díky za tip. Kvas, kdybys chtěla, tak je nejlepší, když ti někdo dá. V pohodě ho dovezeš, pokud ho teda propustí letiště, to nevím. Možná by šel propašovat. Nebo nějaký dárce z Británie.
Ale jde i založit, už jsem to zkoušela podle tohohle návodu: http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=4366 a vyšel mi dobře napoprvé, měla jsem ho rok, pak chcípl v zimě, když manžel odmítal topit na víc než 19 Celsiů ve dne, takže jsme měl v noci v bytě okolo šestnácti a to už na kvas bylo příliš málo. |
Tante Bante | 147015 |
8.5.2015 20:46:49
Bromelie, to je přesně ono. Ta pekárna stála dvanáct set a makala pět let denně práci, na kterou vlastně ani není udělaná.
Je klidně možné až pravděpodobné, že nic lepšího si nekoupím. Mašina ze sedm litrů, i když vypadá hodně lákavě, pravděpodobně úměrně dlouho (25 let) nevydrží... jenže než bude v Lidlu zase pekárna, může utéct hodně vody. |
Len | 108740 |
8.5.2015 20:38:12
Mam Panasonic, uz sedm a pul roku a maka porad a skvele. Kvasove testo jsem bohuzel nezkousela, nejak se necitim na to zakladani kvasku, ale pred par dny byl novy typ na Amazonu ve vyprodeji a tam bylo v recenzich, ze kvasovy zvlada perfektne. Musim to taky zkusit, vzdy po navsteve CR mam chlebovy abstak.
|
Tante Bante | 147015 |
8.5.2015 20:02:09
Jo, já vím, žes to tak nemyslela, díky . Ale přesně právě tak to je, že to pečení reguluje den. Když to je v mašině, tak to není tak přísné. A kynutí je úplně bez problému.
Popravdě, nic bych si nepřála víc, než vykašlat se na intelektuálno a řídit den cyklem kvasu. Jenže to nejde, no.. karamba. |
Raduza | 68805 |
8.5.2015 19:59:05
Jestli pekarna Lidl vydrzela pet let, tak je super. Pochybuji, zd ti nektera vydrzi dele. Mam Moulinex, zda se mi, ze utahne vse. Ald pochybuji, ze by makala pet let kazdy den. Zustala bych u lidlu, ale netusim, kdy ji budou mit.
|
Majoranka | 80827 |
8.5.2015 19:07:04
Bylo myšleno, že mám Sanu dva roky.
|
Lei | 37503 |
8.5.2015 18:12:39
Jé, já jsem to s tou ošatkou nepsala jako že upozorňuju, jak se to má dělat . To jen, že z ní mám radost. Tyhle důvody úplně chápu, já dnes měla v domě takovou zimu, že jsem ráno kvásek strčila do dětské postýlky do peřin :D. A zrovna tu mám kamarádku a šly jsme na vycházku, ze které jsem se musela nechat přiblížit traktorem, páč jinak by mi bochík překynul. Tudiž jsem v zajetí úplně čerstvých úvah, jak to pečení chleba (klasické) tak nějak tiše, ale jistě určuje běh dne.
S tím vším ostatním intelektuálnem přeji hodně zdaru! |
withep | 93862 |
8.5.2015 15:29:27
Zkušenost nemám, peču v troubě, ale kdysi jsem o pekárně uvažovala a měla jsem předvybranou takovou nerezovou krásku zn. Unold. Měla nastavitelnou dobu a teplotu kynutí, což tehdy měla málokterá, nevím, jak je to teď.
Možná to byla tahle: http://domaci-pekarny.heureka.cz/unold-68415/recenze/#section. V popisu píšou, že zvládá i tužší těsto, nu pročti recenze a uvidíš. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.