Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
1.8.2014 18:27:36
Sice se na to neptáš, ale investovala bych spíš do robota a pekla v troubě. Dopracovali se k tomu časem skoro všichni mí známí, co tu pekárnu mají a pečou trochu "vážně".
Já jsem stádium pekárna vynechala a koupila rovnou robůtka. Peču v troubě na kachli. |
angrešt | 114837 |
1.8.2014 17:50:19
Pekárnu jsem měla, ale už jsem ji dala pryč a znova bych ji nechtěla. Těsto hnětu v robotu a peču v troubě.
|
Katka. | 13699 |
1.8.2014 17:44:34
Mám Eta Siesta už 8 let a používám jen na zadělání a kynutí těsta, jinak chleba i housky, rohlíky, buchty... peču v troubě.
Až se mi pekárna rozbije, koupím si na hnětení těsta pořádného robota Jinak peču tak 3x do týdne, pečivo kupujeme minimálně. Pár receptů mám tady - místo droždí do chleba lze použít chlebový kvas. http://www.mimibazar.cz/recepty.php?user=20 |
DaVinci | 49945 |
1.8.2014 16:58:56
Pecempecen.cz
maskrtnica.cz Cuketka.cz tipy, rady, kvaskova mapa |
Vínečko | 13944 |
1.8.2014 16:00:39
Můžeš péct i ve skleněné nádobě - musí být rozpálená.
330ml vody 300g chlebové mouky pšeničné 150g chlebové mouky žitné 1 lžíce kvásku 10g sůl 5g kmín Nechávám cca 12 hodin kynout, pak stočím do ošatky a opek nechám cca 1,5 hod. kynout. Je to jede z nejzákladnějších chlebů. |
Beat | 107867 |
1.8.2014 15:57:13
holky hoďte sem osvědčený recept na kváskový chleba do trouby..zkusím to, zadělám v robotu, ale teda žulovou desku nemám.. když tak skáknu na hřbitov
|
Vínečko | 13944 |
1.8.2014 15:52:48
Také tak, chleba z pekárny u nás nikdo nejedl, nechutnal nám. Nyní zadělávám na kváskový chleba v robotu a peču na žulové desce v troubě. V pekárně občas zadělám nějaké sladké kynuté těsto. Dnes už bych ji nekoupila.
|
DaVinci | 49945 |
1.8.2014 15:48:08
Mám ETA, typ nevím. Ze začátku jsem pekla často - zkoušela jsem směsi i recepty. Chlapi mi doma brblali, že jim chleba nechutná, ale já si pošmakovala. Nyní peču kváskový v troubě a je to rozdíl. Takže pekárnu využívám na hnětení a pak na všechny kynutý těsta.
|
KatVafi | 69093 |
1.8.2014 15:08:09
Chceme si ji pořídit, ale na trhu jich je hafol - od nejlevnějších za tisícovku až po několikatisícové. Jaké jsou mezi nimi rozdíly, na co si dát při výběru pozor? Co využíváte a co vůbec? Moc děkuji
|
zerat | 18305 |
Re: hnětací metly v pekárně jsou poškrábané-je to zdraví škodlivé? Popř lze koupit náhradní (siesta)12.6.2014 20:45:11
Mám koupené dva páry do zásoby - jeden pár stál cca 80 Kč přímo v prodejně Ety ;-)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.