Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
16.3.2024 16:28:38
A je lepší s okénkem, nebo bez? Logicky vnímám výhodu okénka (vidím, co se děje), ale údajně to prostě nepeče tak dobře a rovnoměrně, jako bez okénka (taktéž logicky...). Můžete někdo posoudit rozdíl, měli jste či postupně máte bez i s?
|
Len | 108740 |
16.3.2024 16:08:22
Saam, ja mam Ariete. Chtela jse G3 Ferrari, ale u nas je momentalne blbe k dostani. V podstate myslim, ze jsou stejne. Nahrivani cca 10 minut a pak kazda pizza 3 minuty. Necekala jsem, ze bude vysledek takovy, je to naprosto skvela.
|
Saamajna | 115449 |
16.3.2024 15:55:31
Len,
Prosim Te, jakou sis to koupila tu trobu na pizzu? |
Dooly. | 12201 |
16.3.2024 15:54:32
Bouřko na tom byly takový kulatý divny kabely. Měla jsem ji půjčenou a nemohla v ni pect, vyhazovalo to pojistky v celém baráku , tak jsem radši koupila novou
|
Dooly. | 12201 |
16.3.2024 15:52:12
Mam uz asi 8 let tu velkou s okénkem
Chléb pecu jenom v ni, dneska po chlebu i makovec Co mi v ni nejde, je maso Nevím proč |
Bouřka | 7675 |
16.3.2024 15:38:23
Já mám staré remosky po pratchyni na půdě.Ale mám dojem, že jsou bez kabelu. Přemýšlím, jestli by se dal sehnat, netuším, co k nim bylo.
|
Okolík | 129526 |
16.3.2024 15:35:21
Fascinuje mě, že peče už vyšší desítky let pořád stejně. Jenom to sklo nám před pár lety ruplo, ale vyměnili nám ho a jede dál
|
Gabi.Zlopocasna+3 | 149996 |
16.3.2024 15:30:35
Mám cca 18 let, používám, hlavně venku. Uvařím a upecu cokoliv. Je stále jako nová.
|
Yuki 00,03,07 | 49504 |
16.3.2024 14:10:23
nejsi jediná, ta naše na chatě je taky hliníková :))
naši mají teflon a já tu miniaturní mám nerez (ale tu nepoužívám, teď ji nepotřebujeme) |
byvala radka | 154149 |
16.3.2024 14:09:37
Mame taky starou hlinikacku, pece super, s okynkem
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.