| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 85353  [Dalších 85313 >>]
breburda71 89004
16.3.2024 18:01:23
Len, diky🙂
Alena 129302
16.3.2024 17:56:31
"Upeču v ní všechno,...
Ale uplně nesdílím zdejší nadšení, trouba je lepší." Presne tak, remosku jsme meli leta na chalupe na horach, v lete se nezatapelo v kamnech, da se v tom udelat kde co, ale dobrou troubu nenahradi, nepamatuju si, ze by z ni vyrobky byly lepsi nez z trouby (a nevim proc by mely byt )
Len 108740
16.3.2024 17:43:24
Breburdo, jj, tyhle nejsou drahe, pomer cena vykon je skvely.

Testo, delam s polisem.
Na 4-5 porci

150g mouky
150g vody
5g medu
3g cerstveho drozdi

Smicham, necham 2-3 hodiny na lince a pak 24 hodin v lednici.

Pak pridam 550g mouky (tak 50g polohrube, hrube nebo semoliny, zbytek vysokolepkova 00), 230g vody, dve lzice olivoveho oleje (nemusi byt), 10g soli. Vymicham testo v robotu nebo pekarne, necham vykynout 80-100% v pokojove teplote, rozdelim na 4-5 porci, vytvaruju pevne koblihy, dam do krabice na 24 hodin, vydrzi klidne i pet dni.
breburda71 89004
16.3.2024 17:31:19
Len, diky za tip na troubu na pizzu..Myslela jsem si, ze to je o dost drazsi, ale koukala jsem, ze to je kolem dvou tisic, jestli to je to same, co mas Ty?

A nedala bys recept na testo?
Diky moc..~x~
Len 108740
16.3.2024 17:07:13
Saam, to se vetsinou lisi jen v barvach. Ferrari ma dve varianty, delizia a napolitana. Jedna z nich ma dva pizza kameny na horni i dolni cast, da se nechat pootevrena a pect tam i vyssi pecivo. Druha ma jen dolni kamen a nahore nezakrytou spiralu. A ted nevim, ktera je ktera😆 Videla jsem ten rozdil na youtube zrovna v nemeckem videu.
Ariete ma jen model s jednim kamenem, vyslovene jen na pizzu, pitta nebo naan.
Saamajna 115449
16.3.2024 16:45:59
Len,
na nemeckym amazonu jsou ruzny varianty:

https://www.amazon.de/g3ferrari-pizzaofen/s?k=g3ferrari+pizzaofen
A jsem zase v cudu, moc vyberu..
Sněhulka a sněhuláčci 99425
16.3.2024 16:28:38
A je lepší s okénkem, nebo bez? Logicky vnímám výhodu okénka (vidím, co se děje), ale údajně to prostě nepeče tak dobře a rovnoměrně, jako bez okénka (taktéž logicky...). Můžete někdo posoudit rozdíl, měli jste či postupně máte bez i s?
Len 108740
16.3.2024 16:08:22
Saam, ja mam Ariete. Chtela jse G3 Ferrari, ale u nas je momentalne blbe k dostani. V podstate myslim, ze jsou stejne. Nahrivani cca 10 minut a pak kazda pizza 3 minuty. Necekala jsem, ze bude vysledek takovy, je to naprosto skvela.
Saamajna 115449
16.3.2024 15:55:31
Len,
Prosim Te, jakou sis to koupila tu trobu na pizzu?
Dooly. 12201
16.3.2024 15:54:32
Bouřko na tom byly takový kulatý divny kabely. Měla jsem ji půjčenou a nemohla v ni pect, vyhazovalo to pojistky v celém baráku , tak jsem radši koupila novou
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 85353  [Dalších 85313 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.