Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
16.8.2021 14:27:06
No, když si vybavím, jaký pianina tak má kdo pro dítě doma, tak snad radši ten digi klavír....
|
Vítr z hor | 100046 |
16.8.2021 12:38:49
V ZUŠ přeřazují na klávesy v případě, že má dítě doma pouze klávesy. Když má doma digi Yamahu, například Clavinovu se SIMULACÍ kladívkové mechaniky, tak pouze důrazně upozorňují, že to není ideální nástroj. Je to taková z nouze ctnost.
|
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
16.8.2021 12:17:08
To mi teda připadá přehnaný.
Mám doma digi Yamahu s kladívkovou mechanikou, fakt nerozumím tomu, proč by se na ní nedala cvičit klavírní hra. |
Vítr z hor | 100046 |
16.8.2021 11:51:57
Nase ZUS celkem automaticky preradi zaka z piana na klavesy, pokud ma doma jen klavesy a nema moznost cviceni na piano…
|
Lei | 37503 |
16.8.2021 11:40:16
Pokud se vám do bytu klasické pianino vejde (a projde po schodišti atp.), tak bych volila určitě je.
Budete-li kupovat bazarový kousek, je fajn (či spíš nutnost) mít někoho, kdo se na něj zajede podívat s vámi a rozumí mu. My stěhovali jeden z Vysočiny, tam jsme pozvali místního ladiče, aby ho zhodnotil, druhé jsem si troufla koupit ve vedlejším městě sama, ale proto, že to bylo od kamarádů mých známých a věděla jsem, v jakých podmínkách stálo a kdo na ně hrál. Oboje jsou to super kusy ve výsledku. Za ty peníze, které jsem do nich investovala, bych nebyla schopna sehnat odpovídající kvalitu v elektronické verzi. U nás v ZUŠ preferují, když má dítě doma klasiku, samozřejmě třeba mí kamarádi mají hodně malý byt a tři děti a prostě se jim tam nevešlo nic jiného než klávesy na chodbu, to se nedá nic dělat. |
Vítr z hor | 100046 |
16.8.2021 10:21:53
Záleží na tom, co je cílem.
Pokud hra na klávesy, tedy klidně ať pokračuje na klávesy. Pokud piano, což je opravdu jiný nástroj, tak určitě klasické pianino. Na výuku není v podstatě žádné elektrické piano dost dobré, neboť ani ten simulovaný úhoz prostě nestačí. Když to převedu do řeči peněz, tak na bazarové klasické pianino za 40tis se většinou dá učit velmi slušně, ale na elektrické piano za stejnou cenu prostě ne. Po aspoň 10 letech hraní (nebo po ukončení ZUŠ) bych ale do nějakého elektrického piana pro dospělé dítě možná šla, protože je bezúdržbové (nemusí se ladit, nerozlaďuje se dvakrát ročně kvůli výkyvům teplot či vlhkosti), lehké, snadno přenosné/přestěhovatelné, dají se na něj připojit sluchátka a pianista se může realizovat třeba ve 3 ráno. Hračičkové ocení i samply, transpozice a kompatibilitu s různými stroji Pro mladého dospělého, který se postupně odděluje od rodiny, je to ideální způsob, jak si zachovat možnost hraní. |
krupice. | 33843 |
15.8.2021 23:26:01
Myslím, že digitální piano (ne klávesy), bude určitě fain. Já jsem chodila 13 let do zušky, měli jsem celou dobu pronajaté klasické piano z hudebního fondu (naši nevěděli, jak dlouho mi to vydrží...)a pak jsme pronájem přenechali neteři. V dospělosti jsem léta nehrála, protože jsem piano zkrátka neměla a nebylo ho v bytě kam dát. Před pár lety mi manžel pořídil starší digitální piano yamahu a musím říct, že super. Výhoda je, že si to můžu dát večer do sluchátek a nikoho neruším. Je lehčí a můžeu ho v bytě přemísťovat. Což se s klasickým pianinem fakt nedá. Vlastnosti jsou dost podobné jako u akustického pianina, dynamika úhozu a pod.
A určitě najděte učitele alespoň pro začátek. |
heroes | 81875 |
15.8.2021 22:40:29
Aplikaci nevím jestli dcera zná, učí se podle youtube skládky které se jí libi- většinou z filmů a seriálů které sleduje. Ale ona prostě neumí hrát levou rukou, myslím že takové věci by ji měl někdo vysvětlit, ukázat.... Nevím, já na klavír nikdy nehrala.
|
Klarchen | 52467 |
15.8.2021 22:37:03
Znate aplikaci Simply piano?Ted se podle ni uci muj 7mi lety syn a me to taky strasne bavi,kdysi jsem hrala-na vyber spousta skladeb,syn uz se naucil Podraz,ted trenuje nejakyho Bacha-je tam i spousta popularnich pisnicek.
|
heroes | 81875 |
15.8.2021 21:58:14
Tante díky. Ta Yamaha by byla nová. Jen pokud bysme kupovali piano tak asi bazarove. Takže asi Yamaha vyhraje.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.