| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak se seznámit

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 8493  [Dalších 8373 >>]
Termix 105545
11.12.2022 20:46:22
Můj manžel bydlel s mojí nejlepší kamarádkou a jejím tehdejším partnerem. A rozhodně bych si nikdy nebyla pomyslela, že spolu kdy budeme. Natož mít děti a být manželé. Jsme spolu už 23 let a za pár dnů budeme 16 let manželé.
Mí rodiče se potkali v práci mojí babičky. Moje babička a děda se seznámili na Slovensku, odkud babička byla, když tam děda byl na vojně. Vdala se na Moravu v 17 letech. Druzí prarodiče netuším. Ale byli ze stejné vesnice.
magrata1 95172
11.12.2022 20:21:13
My ve škole. MM mě prý balil od začátku, pro mě to byl jen skvělý kamarád (asi největší). Začali jsme spolu chodit ve druháku na školním zájezdu do Itálie. Šel se mnou na noční procházku do parku, když jsem přebrala. Pamatuji si na ten pocit, jak je mi s ním dobře a že můžu být sama sebou a jemu se to líbí. Když mi řekl, že mám úžasný nos a krásný hlas, věděla jsem, že to je ON. Protože když obdivuje moje slabiny, ze kterých jsem měla dlouho mindráky, musí to být ono.
Moji rodiče se seznámili ve vlaku, mamce bylo 16, taťkovi 18. Mamka špatně vystoupila a on se jí ujal a "zachránil ji".
Moji prarodiče se taktéž seznámili ve vlaku. A druzí v kostele. Teda v bazilice na Velehradě. Babička byla hlavní zpěvačka v tamním sboru a dědeček tam restauroval a pracoval na vykopávkách.
Despi 158359
11.12.2022 20:20:00
My s BM v práci.
S předchozími partnery na ruznych akcich nabo pres kamarady.

Moji rodiče mají historku o lásce na první pohled. Hlavně taťka. Prý hned věděl že to bude ONA. Moje mamka ho asi nechala chvíli dobývat. Myslím že nebyla tak žhavá 😀 jsou spolu asi milion let.

Jedni babi s dědou v praci.
Ti druzí myslím na zábavě? Prý dědu uhnala. 😀 Byl starý mladenec. Bylo mu UŽ 30. 😀

Tchanovci v hospodě. Prý tam babi delala. Ale realne já si jí nedokážu v roli servírky predstavit. Povahove mi přijde mimo tenhle obor..~d~
Dari79 114243
11.12.2022 20:05:52
Vlastně nejvtipnější seznámení bylo s tím mým prvním - chodili jsme na stejný gympl, ale do jiné třídy a my se neměli jako třídy moc rádi, takže jsme se minimálně stýkali.

Kamarádce se líbil kluk (Ačko), kterému jsem se ale líbila já. Takže já jsem "chodila" (pokud se tomu v tom věku dá říkat tak) s Ačkem a ona začala chodit s jiným, s Bčkem. Já jsem ale Ačko nijak moc nechtěla, tak jsem se s ním rozešla. Ona se teda rozešla s Bčkem, že by mohla chodit s tím Ačkem, když už je "volný", ale myslím, že jí to nevyšlo (nebo max. na pár týdnů)... Ale já jsem za čas začala s tím "jejím" Bčkem chodit a vydrželo nám to hezkých pár let...

No, to byly takové pěkné mladé free roky..

V lednu budeme mít třídní sraz, mohly bychom tam na to zavzpomínat ~t~ ~t~
Dari79 114243
11.12.2022 19:49:47
Normálně

my s mužem při pracovních povinnostech (společní klienti)

s předchozími partnery taky v práci (při práci) a s prvním holt ještě ve škole (na střední)


Moji rodiče taky normálně - na nějaké diskotéce (tenkrát se tomu říkalo ale ještě jinak), byli z "přespolních" vesnic


prarodiče - děda hrál "v kapele" na zábavách, o fanynky neměl nouzi, říkal, že babička si ho hodně hlídala, aby nemohl doprovázet žádnou jinou po skončení domů... ~t~ ~t~
Zasjaj. 54917
11.12.2022 19:37:34
Prarodiče netuším, rodiče se znali od vidění, Hostivař byla sice už městská část, ale stále panovaly vesnické poměry, bydleli pár ulic od sebe. My se seznámili v laborkách analytické chemie; když uviděl na dveřích moje jméno na seznamu studentů, tak zašel na katedru, že chce přeložit do tohohle turnusu, že ten jeho mu nevyhovuje. ~t~
wer 81075
11.12.2022 19:30:28
~s~Rodiče jsou spolužáci že střední.

Mě BM někde viděl, řekl společným kamarádům ať nás seznámí , a pak mě ukecal.

Babička narozená roku 191~s~4 a děda 1905,se dali dohromady potom co děda šel pracovat k nim do "podniku" jako jediný zaměstnanec babiččina tatínka (našeho pradědečka). To místo mu dohodila švagrová, která kamarádila s babiččinou maminkou ( prababičkou).

Babička ročník 1922 jezdila na prázdniny do obce, kde žil dědeček ročník 1919. Studentská láska, milovali se až do konce.Zili spolu víc než 60 let. ~s~
Federika 14090
11.12.2022 19:09:54
Moji rodiče (prý) tak, že tátův starší brácha se kdesi na zábavě seznámil s mou tetou, starší sestrou mámy. A řekl mýmu tátovi, že "tam mají ještě jednu":-)
Tak si dva bráchové vzali dvě sestry.
A já s manželem v mých 18 tak, že jsme se sestrou jely zklamané metrem, protože byla zavřená diskotéka, na kterou jsme chtěly jít. A ve vagonu byla skupina rozjařených Němců, kteří vykřikovali, že jdou na jednu diskotéku na Václaváku,kam bylo těžký se v tu dobu dostat. Tak jsem řekla sestře,že se k nim nenápadně přifaříme, budeme mluvit německy, že je určitě na tu diskotéku pustí a nás s nima taky.
Což se taky stalo, my se pak od nich chtěly trhnout, ale můj budoucí manžel se netrhl, no.
holkamodroočka 156337
11.12.2022 19:06:22
Jedna babička přišla z vesnice do velkého města, kde sloužila u bohaté rodiny. Její zaměstnavatel, u kterého sloužila, byl nějaký vysoce postavený člen armády. Dědeček byl povolán na vojnu do stejného města, kde sloužila babička. A jeho nadřízený dal babi s dědou dohromady. Ale detaily už bohužel nezjistím. Po vojně se děda vrátil do rodné vesnice, a babička šla s ním.
Druhý děda pracoval u policie a babi tam dělala kuchařku.Bylo to blízko rodné vesnice babi. Dědu pak převeleli zpět do jeho rodného města, a babi šla s ním.
Obě babičky byly po svatbě celý život v domácnosti.
P.T. Cruiser 139258
11.12.2022 19:04:43
Já s mým mužem jsme byli spolužáci ze severočeského gymplu, ale seznámili jsme se na vodě v jižních Čechách - gympl byl velký, každý ročník pět tříd a nějak jsme se tam míjeli.
Rodiče klasika v zaměstnání, jedni prarodiče byli domluvená známost, protože syn potřeboval do hospodářství nevěstu aby zastala invalidní matku, do svatby se viděli třikrát a žili spolu šedesát osm let. Ségra si z toho asi vzala příklad, protože po seznámení se švagrem se taky viděli do svatby třikrát, ale to už existovala moderní technika a spojení mezi kontinenty bylo celkem bez problémů, taky už jsou spolu strašně dlouho a spokojení.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 8493  [Dalších 8373 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.