Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
24.12.2010 13:56:37
U nás první objetí trvalo 45min, z toho 40 byl neustálý řev, vztek,...pak se doba zkracovala. Nejhorší je s tím začít a nevydržet, to dítko, ví, že jednou to ten rodič vzdá. Když ví, že dokud se neuklidní ho nepustím, ....začne dobu vzteku zkracovat sám. Ale jak říkám, není to vůbec lehké, je to fakt makačka, já u toho brečela s dítětem a do toho na něj v klidu promlouvala. Pokud není někdo přesvědčený, že to vydrží, raději nedělat.
Je fakt, že mi se třeba dítko nevztekalo v obchodě, mezi lidma,...to si nedovedu předtsvit, že se s ním někde v nákupním centrum objímám. Ale myslím si že když si tím projde za mala doma, tak nemá už pak asi potřebu se vztekat vůbec. Aspon mi se ani on nikdy nevztekal. Občas to zkusí, řeknu jen Domi? a je klid:o) No a na závěr, každá vychováváme své děti, jak nejlépe umíme a jak si myslíme, že to je nejlepší, já to nikomu nevnucuji, jen říkám, že nám to mooooc pomohlo. Přeji krásné vánoce! |
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
24.12.2010 13:48:38
A víš proč častěji v Amerických? Protože češi se převážně za projev svého pocitu, nálady, lásky, vzteku.... stydí! Nebo berou projev nějakých pocitů jako slabost, zesměšňují to.
Marti, díky Je to o tom pocitu bezpečí, ze začátku to je vztek, zlost,...ale nakonec pomůže to, že ví, že v tom není sám, že se má o koho opřít, že je tady někdo, kdo mne má rád! U nás řvaním po dětech pomůžeš jen sama sobě. Ne tomu dítěti. Si představ, že něco chceš a druhý Ti to nechce dát, budeš po něm řvát a on po Tobě,....hodně konstruktivní, raději si dítě vemu bokem od druhých a vysvětlím otázkami, aby si svými odpovědmi nalezl, proč to tak nejde, proč se to dělat nebude, proč to nedostane apod,... Mám tři děti a pouze u jednoho jsem musela aplikovat pevné obětí dost často, u prvního to stačilo cca 2x a u třetího nebylo doted zapotřebí. Ono se to těžko vysvětluje někomu, kdo má děti v pohodě a nikdy takové stavy nezažil. Což Vám přeji. |
Siddhártha | 52792 |
24.12.2010 13:38:00
Ani jedno z mých dětí to nesnese. Ve chvíli, kdy jsem to udělala, je to totálně rozčílilo, situace byla ještě horší.
U mladšího syna je to ještě horší, protože on je od malinka samostatný, nechce ani s ničím pomáhat, nechce držet ani za ruku (nechá se jen převést přes cestu), a u Dr. neřve proto, že by se bál, ale že ho držím na klíně. Takže na něho pevné objetí... |
Palac + 1 | 74013 |
24.12.2010 13:37:17
spis jak propis pro blby nez pro laiky... koukam na ten dokument, nic moc odbornyho tam nevidim... ta metoda je urcite na urcitej typ deti ucinna, ale podporovat ji odkazem na tuctovy sceny ve filmech - to ji spis podkopava...
|
Maťa. | 21117 |
24.12.2010 13:25:56
Palac, Ssilvii poznám osobne a možem Ti garantovať, že to nie je žiadna neznalá puťka..naopak, má bohaté skúsenosti..
Filmy použila obrazne, na laicky pochopiteľný popis, ale to holt neznalí chytia za slovo a potom to tak vyzerá s tými výsmešnými smajlami.. |
Palac + 1 | 74013 |
24.12.2010 13:19:19
to s tema jatrama je vtipny -))
|
Palac + 1 | 74013 |
24.12.2010 13:08:14
v mnoha - casto americkych - filmech
|
Pawlla | 106336 |
24.12.2010 12:47:55
Budulínci,taky mám autistu,neaplikuju jak jsem psala níže z důvodů zcela prostých a to,že nemá tak velké záchvaty vzteku ani agrese,spíš jde do sebepoškozování.Nevím proč by kdokoliv měl u této metody křičet jako kráva,ale pokud je dítě a zvlášť jakkoliv postižené v afektu,klidný,tichý hlas nevnímá.Taktéž nic hnusného na téhle metodě nevidím,jde asi spíš o nepochopení.
|
Budulínci | 41574 |
24.12.2010 12:25:58
Mám autistické dítě, má úzkostné i záchvaty vzteku,ale tohle je u něj neaplikovatelné a hnusné.. Autistické dítě v afektu vůbec nechápe, co mu říkáme, nedokáže se ovládnout..a já na něj ještě budu křičet jak kráva.. Snažím se ho v té chvíli ochránit před sebou samým a klidným hlasem ho tiším....
|
Maťa. | 21117 |
24.12.2010 12:07:59
ano, presne tak
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.