| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1746  [Dalších 1716 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
14.8.2006 14:40:01
Ahoj holky, zdravím po dlouhé době, vůbec teď nestíhám. Pustili jsme se do internetového obchodu a s oběma dětma je to celkem hoňka. Ještě navíc občas chci vypadnout z Prahy, takže neustále balím a přejíždím mezi chatou a domovem. Jsme vždycky pondělí úterý tady, pak na chatu a potom buď na víkend na chatě nebo někam jinam.
Pod stanem už jsme taky byli, sice jen jednu noc, ale proběhlo to ok, děti byly nadšený. Akorát Šimon to většinou omarodí. Nevím jak je to možný.. :-(
Asi je chcípáček.. :-D
Žofka je teď pěkný číslo, je hodně živá, než se otočím je někde jinde, soustavně šplhá po výškách, což mě bývalému horolezci nevadí, ale je to šílený to uhlídat. Nechodí, ale leze jako ďábel. Fakt nevím, kde mi hlava stojí. Šimon je zase takovej intelektuál, pořád něco studuje a hlavně komentuje a komentuje to minimálně 4x a já musím 4x odpovídat. Mám pocit, že na tu Žofku vůbec nezvládám mluvit.
O Permoníku jsem už slyšela.. kamarádi tam letos chtějí v zimě. My jsme byli v Jeseníkách na Rejvízu. Pronajali jsme si tam napůl s bratrancem a jeho rodinou celej barák a bylo to super. Chodili jsme po horách, Šimon chodí celkem dobře. Ujde v těch horách i kolem deseti kiláků. Musí mít ale patřičnou motivaci v podobě nějaké sladké odměny a nesmí se zrovna ten den zaseknout... Vypadá to, že ho to jinak i baví, což jsem fakt ráda. On je takový "nepohyblivý" týpek. Výšek se bojí, na kole odmítá jezdit, plavání ho taky nebaví (nesmí mít vodu na obličeji..), lyže ho taky nijak zvlášť neoslovily, balón na rozdíl od Žofky chytit neumí... ach jo.. ;-)
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
12.8.2006 20:22:20
Nazdárek,
tak mám holky zase doma. Nejdřív jsem s nima byla týden pod stanem a teď byly týden s babičkou na chalupě. Jinak, pod stanem jsem s nima byla už před rokem. Kája byla poprvé pod stanem v 11M, protože je letní, tak to vyšlo až takhle pozdě, ale Eli byla poprvé v 5M, je únorová a byla jsem s ní hned v červenci. Asi jsme šílenci, ale je to tak a příští rok bychom se zase rádi vrátili na vodu, ale to nevím, jak to půjde, protože by asi muselo jet ještě jedno doprovodné vozidlo ... No, uvidíme :o)

Jinak Eli je taky "línější" než Kája. Kajka chodila přesně v roce (sama se pustila v týdnu, kdy měla narozky) a Eli chodila až ve 14M.

Na www.permonik.cz jsem koukala a zdá se to dobrý, tak třeba něco objednáme na příští rok. My chcem ještě jet s manželem jako celá rodina v září na dovču, ale nevím, jak na tom budem s financema, ale i kdybychom měli jet jen na chatu, tak něco podniknem, abychom byli všichni spolu, protože manžel má moc práce a na nás málo času, tak bych byla moc ráda a on taky, kdybychom vypadli z Prahy a od počítače.

Mějte se všichni hezky a pa, pa :o)

P.S. Ještě jedna poznámka se slzou v oku. Eli byla vždycky takový mamínek a já si to patřičně užívala, protože Kája zase vždycky byla spíš tatínkova a teď jak jsem jí nechala týden s babi, tak při návratu byla uražená, chtěla jen k tatínkovi a mě vůbec nechtěla, točila hlavu pryč a křečovitě se držela tatínka, aby jí mamince nedával :o( Musela jsem si jí udobřovat a jen doufám, že zítra bude vše v poho. Už teď co šla spát, tak to bylo celkem dobrý, ale ne takový, jak to bylo před odjezdem :o/
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
30.7.2006 17:39:48
Ahoj Jindro
coz o to, u pocitace jsem denne :) ale je to tu nejaky bez prispevku a povidat si sama se sebou, to jaksi neni ono :))))

To jsi dobra jet pod stan, me se jeste letos pod stan s detma nechce, spis davam prednost chatam, ale pristi rok uz si to dokazu predstavit, to budou Amalce dva a fous a snad uz i bude bez plinek, a bude poradne chodit :)

Ona se nam totiz ta naše za tyden 16mesicni slecna rozchodla chodit az tento tyden, takze doted jen lezla po 4 :)

Zofka trajdala od 11mes, Amalka holt ke konci 15.mes :)

Vratila jsem se dnes po tydenni dovce na Severu Cech, byla jsem s kamaradkou a jejima detma ve veku mych deti v dome jejich rodicu, takze i ty parna se daly prezit :) detem jsme dali detsky bazenek a ty se cely dny "plácaly" u bazenku a piskoviste ... uprimne lituju ty, kdo zustali doma v rozpalene Praze :((((

Budu ted tyden doma a pak nas ceka posledni dovca tyden v Krusnych horach - "tradicni zalezitost" - tj. mame zamluvenou chatu o 8pokojich, trech kuchynkach, socialkama a budeme tam v osmi rodinach vegetit :) o kousek dal budem chodit na plnou/polopenzi :) coz je pro me IDEALNI dovolena, nemuset varit, uklizet, prat a zehlit :))))))

Protoze tam jedeme jen rodiny s detma, tak je tam deti jako smeti, ted nas tam ma byt kolem 15deti :) Nektery maminy jedou jen s detma, manžílkové holt musí vydelavat prašule :(

Tak se tesim, ze to tu trošku "ožije" :)))

btw www.permonik.net - co jsme tam byli - mohu jen doporučit :) bylo to tam supr
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
24.7.2006 20:23:24
Nazdárek ženský,
jste vůbec někdo doma u počítače? Už dlouho tady nikdo nebyl a nic nenapsal.
My jsme zatím v Praze, ale příští týden jedu s holkama ke Staňkovskýmu rybníku pod stan, pak tam ještě týden zůstanou s babičkou a s dědou (hurá bude dovča ;o), pak se otočíme doma a pojedu zase s Kájou a Eli a ještě s kámoškou a jejím klukem znova pod stan, tentokrát do Blatný. Na září nám slíbil dovču manžel, ale vůbec nevím, jak to dopadne. Jednak nemáme peníze, tak nevím, za co koupíme ten zájezd na poslední chvíli (třeba taky přijdou na poslední chvíli :o) a taky má manžel vážně nemocnou babičku, podle doktorů se prý jedná jen o dny :o(, tak nevím, jak to bude a jestli bude chtít vůbec odjet z ČR. No uvidíme.
Mějte se hezky a těším se, že někdo napíše.
Pa, pa :o))
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
13.6.2006 19:10:18
Ahoj holky,

hlasim se po delsi dobe .... :o)

Nekdo se tu ptal na tip na dovcu - tak snad vam za tyden poreferuji o www.permonik.net ... jedeme tam v nedeli na tyden na dovcu. Taky jsem hledala jako blazen neco FAKT vhodneho pro ty nase cacory ... i kdyby nebylo pocasi - aby to bylo atraktivni ... a tohle me nadchlo :o)

Jinak se mame dobre, Amalka ma 14mes a proti Zofce je teda vic opatrna a takova pohodovejsi ... jeste nechodi sama / jen za ruku ... ale je to jen otazka casu si myslim.

Zofka je velka opatrovnice :)))) i kdyz nekdy je to taky pekny cislo - nosi si zvyky ze školky a tak "žalujeme" " heč - heč " a vytahuje se nad jiny. Taky organizuje Amalku .... no, holt se opičí ...

lydushe + 3 háďata 3538
23.5.2006 20:13:29
Ahoj Jindro,
v tom Motole je to někdy šílený. Manžel si tam taky neměl kam pořádně lehnout a sednout, když tam byli se Šimonem na kýle. Naštěstí bydlíme fakt kousek, takže mi je pustili před výkonem domů a potom kluci šupajdili taky brzo zpátky. Jestli u nás budou nosní mandle a nevyřeší to homeopatie, tak jdu na HOmolku. Už jen proto, že tam to dětem dělaj ambulantně. Ráno tam a odpoledne už domů. Mě to taky dělali ambulantně a bylo to blaho a navíc jsem musela jíst hodně zmrzliny.. ;-)
Doufám, že už to bude dobré. Mj. na Báru Maškovou mám jen samé dobré reference, udělali jste dobře. Jen je ze začátku někdy trošku těžší se s tou homeopatií potkat a porozumět tomu, co po tobě homeopat chce a proč tohle a proč tamto. A někdy je to léčba trošku zdlouhavá, nicméně je většinou dost úspěšná a řeší příčinu věci a ne důsledek..
Já už jsem tak zblblá, že si když dostanou náhodou děti nějaký léky, tak si je cpu po kapsách, protože k homeopatikům nesmí přijít mobil.. ;-) a když jdu k doktorovi tak tam vyprávím jak rýma teče jen ráno mezi 8-9 a jakou má barvu a že než začne téct, tak Šímovi cuká levé oko.. tam na mě koukají jak na blázna.. a homeopat se raduje, jak mu to hezky říkám..
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
20.5.2006 20:43:20
Nazdárek všichni,
tak hlásím, že už jsme doma bez mandliček. V pondělí jsme byli s Kájou v Motole, v celkové narkóze jí brali nosní mandle a odsávali tekutinu (hnis) z obou uší. Kája byla úplně úžasná. Hrozně statečná a dokonale spolupracovala. Vůbec jsem to nečekala a spíš jsem se bála toho nejhoršího. Doktory teď fakt těžko neseme. Byly jsme tam do úterka, tak jsem tam s ní zůstávala. Postel nebyla, tak jsem byla přes noc na židli nebo na zemi. Fakt žůžo, ale jsem ráda, že jsem tam byla. Kája se v noci budila, ze spánku poplákávala, jak jí bolelo polykání a 2x jsme šly čůrat. Paradoxně největší problém z celého zákroku je teď doma, kdy profukujeme sluchové trubice balónkem. Je u toho spoustu rozčilování a je to na dlouhé lokte. Ve čtvrtek jdeme na kontrolu, tak doufám, že už bude vše v pořádku.
Mějte se všichni hezky pa, pa :o)
P.S. Eli začíná mluvit. Teď během posledního týdne má hrozné pokroky. Pár slov už zvládala před tím, ale teď přibírá každý den mnoho nových - dokonce říká gorila :o) (zní to tedy jako goia, ale my to tam slyšíme - máme přece geniální děti ;o)
P.P.S. A taky jsme byli v tomto týdnu u homeopata a máme z toho moc dobrý pocit, tak uvidíme. Nakonec jsme, Lydu, vybrali ing. Maškovou.
Evča, Ondra 8/02, Eliška 6/04
  • 
21.4.2006 0:45:46
Ahoj Jitko,

tak my už podruhý pojedeme na Moravu k Mohelenský přehradě. Pro děti je to super, protože jídlo 4x denně, aerobic, koupání - bazén, hřiště na fotbal, volejbal a nohejbal, pískoviště, trampolína, skákací hrad, stoly na ping pong, půjčujou kola, je tam i bar s kulečníkem a šipkama pro taťky, no prostě krásný. Akorát nevim, jestli mají internetový stránky a jestli mají ještě volno. Je to pan René Bartoš, tel. 546410267, 737389808, 603513723, e-mail: happy.dovolena@volny.cz. Jo, abych nezapomněla, cena s plnou penzí je na červen dospělí 2399,-, děti do 12 let 1899,-, děti do 4let 1399,-, do 2let zdarma a na červenec a srpen dospělí 2699,-, do 12let 2099,-, do 4let 1599,-, do 2let zdarma.
Měj se, Evča
Jitka, Tomík 8/02 a Zuzanka 9/04
  • 
12.4.2006 23:24:00
Ahojky, nemáte prosím někdo tip na nějaké pěkné místo na letní dovolenou? Od chatek až po hotel, hlavně aby to bylo vhodné pro malé prcky (3,5 a 1,5). Třeba dětské hřiště, koupání,..aj. Trávím hodiny na internetu a nic mně nezaujalo. Díky
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
5.4.2006 22:43:34
Ahoj Ivčo,
ani jsem nijak nereagovala na Tvoji zprávičku. My bydlíme na Proseku (sever Prahy), nezříkáme se žádných nových kamarádů, ale teď v tuhle chvíli fakt nevím, jak to s náma bude. Potýkáme se s chorobami :o( Pojízdný jsme tak na půl. Někdy ano, někdy ne ;o) Tak kdybyste se vydali do Prahy, dej vědět, můžeme se sejít, děti pohrát a my poklábosit ;o)
Pa, pa a všichni se mějte fajn :o)))
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1746  [Dalších 1716 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.