| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6145  [Dalších 6085 >>]
splechtulka & M+J+R 35354
22.3.2008 20:12:07
veselé velikonoce přejeme.o) ať vás kluci hodně vyšlehají a jste zdravé celý rok (toť bylo pro mamky).
Marek byl koledovat u babičky dneska, koledu vyloženě řval (to se nedá nezvat zpěvem to co se z něj line.o)) Ale byl šťastnej, akorát máme čokoládových figurek a podobných věcí miliony, a asi 15 vajec, no musím popřemýšlet co z toho spácháme.
Upekli jsme spolu beránka, byl nadšenej, pocukroval ho (spolu s talířem, stolem ;).


Pěkné prožití Božího Hodu a krásné pondělí Velikonoční.
JANA + 2 prckové 5158
2.3.2008 22:55:40
No to je pravda, děti se teď naučily, že tam spí ze soboty na neděli na střídačku, takže nás tam honí pravidelně a navíc tam musíme vlastně oba dny, abysme si dítko zase odvezli:-) Ale zkus to...;)

My včera slavili Míšovo a moje narozky (moje předčasně;) ), takže jsem dneska uklízela tu spoušť. Míša měl konfety s autíčkama a děti nenapadlo nic lepšího než je rozcupovat na kousky a roztahat po celém bytě:-) No ale lepší než při Julky narozkách, to jsem našla pistolky do kterých se dávali náboje s blejskavýma konfetama a střílely, ale to byly takové kousíčky, že jsem je nacházela ještě měsíc:-D Ty pistolky jsem měla doma už asi dva roky, ale netroufla jsem si je vyndat, no asi jsem věděla proč :-D:-D Ani nevím, jestli se ty náboje dají ještě dokoupit, samozřejmě si na ně Míša vzpoměl a chtěl je taky...
Jitulka 18006
1.3.2008 15:11:56
Jani,myslím,že ho ještě mám.To víš,já nečekám na nic,ybch něco neprošvihla;).Potíže je spíš v tom,že jedeme do P.vždycky o víku a to ty býváš většinou u rodičů,že.Ale ozvu se.:-)
JANA + 2 prckové 5158
28.2.2008 21:16:39
Ahoj Jitulko,
na hvězdu chodíme, ale letos jsme tam ještě nebyli, čekáme na teplo;)~j~ Až tu budeš, tak se ozvi (jestli máš ještě můj telefon) a když budeme mít čas, tak rádi dorazíme.
Jitulka 18006
24.2.2008 23:30:23
Ahoj Jani,na tebe jsem zrovna nedávno myslela,byli jsme s malým na procházce na Hvězdě a tak jsem okukovala maminy,jestli bych tě tam nějak neidentifikovala,ale nic.Chodíte tam někdy?Je to docela hezky udělané,Vítkovi se tam líbilo a od švagrové je to jen skok (od tebe asi taky,že).
Já už se do žádného mimi pouštět nebudu,pokorně vyčkám na vnoučata a doufám,že to ještě aspoň pět let potrvá (mohlo by i víc),i když Tery stále hlásá,že ani nebudou,ale znáte to,voda teče,řeči se mluví...
JANA + 2 prckové 5158
23.2.2008 23:10:38
Zdravím:-D

Předně moooc gratuluji Karkul k přírůstku!!! Lukášek je nádherný miminko! Ostatní fotky jsou taky parádní. Jak ty děti vyrostly! Eliška je fakt celá maminka, moc Vám to sluší! A Charlie je taky už velká holka!

Jitulko, já mám taky čtyřleté nejmladší:-D Zatím ;):-D:-D:-D:-D

Tak co Vám napsat od nás... Děti jsou zdravé, my taky, takže jediné co mě momentálně trápí je, že mi nevyšla práce (vlastně dvě - takové skoro tutovky) a tak hledám a hledám a hledám a začínám si pomalu zoufat;((;(( Dopoledne hledám, píšu, běhám, volám a odpoledne máme každý den něco. Buď já cvičení nebo děti, pak pár kroužků a taky jsem začala chodit na němčinu.

Jinak doma je to teď super, brácha se v létě odstěhoval, takže jsme to tu trochu zrekonstruovali, děti mají nový velký pokojík a já se vyřádím se zařizováním. Ještě není vše hotové, ale manžel musí taky vydělávat, když já jsem doma, že?;) Takže to tu děláme postupně, napřed obývák a dětský pokoj, ložnice, tu musíme ještě vymalovat, pak ještě předsíň a na jaře předělat v kuchyni topení a podlahu. A bude to tak nějak všechno... i když ono se vždycky něco najde;)

Školka je u nás v pohodě, oba tam chodí rádi, ale kdybych navrhla, že je nechám doma, tak by neprotestovali:-) O prázdninách funguje, ale, asi jako všude, se děti spojují a učitelky jsou rády, když kdo může nechá si děti doma, takže u nás se zůstává doma. Budeme mít prázdniny od 3.3.
Příští týden má Míša 6 narozeniny... to je hrozný, jak to letí, "nedávno" jsem si ho nesla z porodnice:-) Požádala jsem o odklad školní docházky, teď tedy čekáme na pozvánku do PPP a uvidíme... Já jsem v tomhle ještě pořád dost rozpolcená, na jednu stranu si myslím, že mu to neuškodí, ale trochu mě děsí, že pak by šel do školy vlastně až v 7,5 letech...;((

No a mluvení u nás? S Míšou už skoro rok chodíme na logopedii a hodně se už naučil, ještě dopilováváme ř a sykavky a bude hotovo. S Julinkou mě to taky čeká, protože ona je hroznej lajdák, nakecá toho sice spoustu, ale výslovnost je děs... začala jsem s ní dělat L podle Míšovo notýsku, tak se ho sice naučila, ale ve slovech ho moc nepoužívá, až když jí to připomenu... myslím, že s ní bude taky dost práce. Zatím jí tedy učím sama a na pětileté prohlídce si řeknu o doporučení.

Na jaro se už taky hrozně těším, letos u nás byl sníh jen 3 dny:-( To jsou tedy zimy... mi to přijde, že brzy bude celý rok jen jaro a podzim;(( Žádná zima, žádné léto.

Tak jsem tedy sepsala pěkný román a to jsem si říkala, že nemám co napsat:-D Tak zase někdy...
splechtulka & M+J+R 35354
23.2.2008 19:49:39
Pet, u nás je školka o prázdninách otevřená jen pro zaměstanné maminky, takže my jsme doma. Asi kdybych si hodně dupla tak ho tam dostrkám, ale většinou si učitelky berou dovolenou a je tam jedna/dvě. Takže to nechci hrotit.
Karkulinka 15733
22.2.2008 23:49:07
Severko, díky. Charlie vůbec není drobná (to ty fotky zkreslujou), je to už pěknej habán velkej:-) Koukala jsem na tvoje dítka a koukám, že Nelinka je už pěkně velká kočka. Lenička je už taky pěkně velká slečna, zato Péťa mi přijde pořád stejnej:-)

Peťul, Eliška je fakt celá ty:-D Jo, Charlottka je po mě, skoro ve všem:-D U nás školka o jarňákách funguje jen pro zaměstnaný maminy (myslím) a jinak tam Charlottka nakluše asi až od března...

Na jaro se těším hrozně, akorát mám pocit, že v březnu se zima asi ještě vrátí.. No já jsem ráda, že teď frčí delší trička, mám poněkud špatně sešitou jizvu a díky tomu se mi vytvořil trochu víc převislej pupek;((
Šťastná To Žena 12756
22.2.2008 20:53:44
hojky

Sev njn Eli co jsem koukala tak tam má poslední fotku z roku 2006 a od tý doby se fakt celkem dost změnila :-) už je to velká holka :-))

Karkul já sama podobu fakt nevidim na nikom. O Martím říkaji že je to celej táta a Eli je prej na mě, ale fakt nevim.. Zato u Vás si teda taky myslim že Chárlí je celá ty :-):-)

budete dávat děti o jarních prázdninách do školky? Tady teda školka pojede, ale asi jen jedna třída. Eli je ve školce hrozně ráda, navíc ráno vždycky šmíruje jestli se tam svítí nebo ne , takže tam určo bude chtít jít, tak nevim..myslim že stejně hodně dětiček z její třídy tam nebude...

JInáč na jaro se taky děěsně těšim, fakt. I když to znamená že nebudu mít nic na sebe:-D~j~
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
22.2.2008 8:35:45
Jéééé, tady to ožilo, supr čupr! A fotečky... nádhera! Hned bych si poňuchňala takové miminečko. A pak bych ho zase vrátila :-D. Přijde mi, že Charlie je furt stejná, taková drobná, no a ta úžasná kukadla má furt, ale z Elišky je teda velká slečna a kóča! Jinak Karkulí, dodatečně gratuluji k Lukáškovi!

Já po zimě konečně trošku ožívám, hodně moc mi vždycky chybí sluníčko, tak už je to mnohem lepší, jak se prodlužuje den a i těch slunečných dnů přibývá. Ještě až shodíme nějaké vrstvy oblečení, tak to bude teprve žůžo.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6145  [Dalších 6085 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.