| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Říjen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 19970  [Dalších 19860 >>]
Rasala 107719
18.8.2015 20:35:19
Ahoj,
vedra jsme přežili statečně - hlavně zalezlí doma nebo venku ve vodě. I pro Honzíka jsme vymysleli něco, aby se aspoň trochu smočil.
Dnes byl na kontrole, sádru mu zkrátili ke kolenu a dali malé berličky. Ale ještě jsem ho na nich neviděla - netroufá si. Už si zvykl všude se plazit. Jsme právě v půlce, tři týdny máme za sebou a tři týdny před sebou. Do školky se půjdeme 1.9. jenom podívat a představit a 7.7. by mu jí měli sundat. Tak počítám, že ještě to nějak rozchodí a pak začne chodit do školky.
Toník o škole nechce ani slyšet, má svoje řvací záchvaty, když zjistí, že šiju tašku na tělocvik, nebo kapsář na výtvarné potřeby. Hlavně, že se tam začíná pomalinku a postupně se přidávají hodiny. Až zjistí, že toho hodně umí, díky přípravě paní učitelky ze školky, tak si bude jistější a uklidní se.
Balcirka+E+P+T 104116
10.8.2015 21:38:49
Alay užijte si dovču,tam je krásně!!! ~s~
Alay 102482
10.8.2015 21:24:53
Balci de vidět, že ste si to užili i Jit podle fotek na FB. Pavlínka byla v červnu s mamkou v Bašce a taky se jim tam líbilo a mi odjíždíme pozítří do Chorvatska na Hvar, tak už se nemůžeme taky dočkat na zasloužené volno:-)
Balcirka+E+P+T 104116
5.8.2015 20:39:50
Hezký večer,
Rasal děkuji,no já opálená jsem to jako jooo,ale spálená mám záda a to dost~Rv,ale už je to celkem dobrý,akorát pořád otravuju rodinné příslušníky kvůli mazání,ale už si zvykli~t~
to tě úplně chápu,pro babičku je to vysvobození od trápení a pro vás úleva,že to trápení skončilo
je dobře,že jsi si odpočinula od dětí a že jste se takhle všichni sešli a popovídali si~x~
Rasala 107719
5.8.2015 12:36:24
Ahoj BAlci,
vítám tě z dovolené. Už jsme viděla jednu fotku na FB a tam spálená nevypadáš, spíš opálená. To je dobře, že jste si to užili.
S babičkou už to bylo dlouho špatné. Už jsme ji to vysvobození opravdu přáli. Však taky pohřeb byl takový klidný, spíš jako slavnost než truchlení. A v hospodě se sešli bratranci a sestřenice různých generací, tak to bylo jako rodinná sešlost a slavnost. Některé bratrance jsem neviděla snad dvacet let, jak bydlí tak daleko. Všichni jsme se shodili, že jsme sraz měli uspořádat dávno, že máme na co vzpomínat a o čem povídat. Od maminčiných sestřenic a bratranců jsem se zase dozvěděla sposutu věcí z historie rodu, o kterých babička nikdy nemluvila a maminka nevěděla. Já mám tyhle rodinné sešlosti hrozně ráda.
Navíc jsem si skoro na 30 hodin odpočinula od dětí, což se mi nestalo už několik let. ~g~
Balcirka+E+P+T 104116
4.8.2015 22:54:18
Rasal upřímnou soustrast,
babičku už nic netrápí a nebolí,je hrozné,když člověk vidí tu bezmoc a nemůže nijak pomoci~6~
ve vašich srdíčkách bude žít navždy~s~
Balcirka+E+P+T 104116
4.8.2015 22:52:06
Darjo přeji vám krásnou dovolenou u moře!!!~x~
a malá je mooc šikovná holčička,gratuluji k úspěchům~s~~g~~;((
Balcirka+E+P+T 104116
4.8.2015 22:49:57
Hezký večer holky,
Rasal co to čtu?? u nás je to ted rok co se klukům stal ten ošklivý úraz..
mooc držím palečky at je brouček brzy v pořádku,at ho to nebolí,ach jo jsou prázdniny a takové trápení~:(,ale je pravda,že děti to berou jinak než dospělý a také se jim bóčka lépe a rychleji hojí~;((
já hlásím návrat z dovči,byla to prostě jedním slovem náááádhera~s~,mooc jsme si těch 14 dní všichni užili
cesta tam i zpět v pohodě,ale nezapomněli jsme opět a zase bloudit v Madarsku jak tam tak i zpět,ale my už se tomu dnes fakt smáli,protože kdyby Madarskem vedlo 20 různých cest tak my je zaručeně vymeteme všechny~t~
na Balatonu byly velké vlny,tak jsme se s dětmi vyřádili,voda teploučká,počasí super
ale odprdla jsem to já, i když jsme se hodně mazazala,tak jsem se hodně spálila,na hrudi mám druhý stupeň spáleniny,velký asi 10 cm,bolelo to hodně,ale moře pomohlo,spálené mám i záda,takže jsem pak bez trička neudělala už ani krok,pořád jsme tam promazávala mastným olejem,tak i to pomohlo,chladila aloe vera a ted už to vypadá celkem slušně..
jinak všichni ok,dělali jsme i výlety,jela jsem s dětmi lodí,prostě paráda
máme vybaleno,uklizeno,ted už jen peru jednu pračku za druhou,ty návraty z dovči do reality to je mazec~t~

Rasala 107719
3.8.2015 21:55:59
Ahoj,
Honza ještě s Toníkem a jedním chlapečkem chodili kolem kostela, protože se uvnitř nudili. Byla zrovna pouť, takže to celkově trvalo déle. Na pozemku u kostela je odložený z fary takový starý zemědělský stroj (obracečka sena, nebo kultivátor) a tam si hráli na auto. Honza tam nejspíš někde spadl a o ty železa si rozlomil holenní kost. Doktor manželovi řekl, že kdyby se to stalo dospělému, tak by měl otevřenou zlomeninu, ale u dítěte je to všechno ještě měkké a vazy to udržely v noze.
Už to zvládá docela dobře, ale ještě nedošlo na koupání v bazénku, protože bylo docela chladno. To ta naše žába asi nevydrží bez lístostivých slziček. Zítra má být teplo a já jsme chtěla bazének vyčistit a znovu napustit.

Mončako, v Nízkých Tatrách jsme byli s dětmi třikrát. Tradičně jsme dělali výlet na Chopok, protože tam jsme se přiblížili sedačkovou lanovkou. jednou jsme bydleli někde v Demänovské dolině, tak tam vedla lanovka pod vrchol a dělali tam novou velkou z té strany. Tam jsme také navštívili i ledovou jeskyni. Dvakrát jsme pak bydleli z druhé strany v Tále. Tam jsme se vyvezli jen do půlky kopce (dál lanovka nejede) a zbytek vyšlapali. Od parkoviště se dá jít i na Štefánikovu chatu a dál na Ďumbier. V Podbrezové bylo i fajn koupaliště, ale s Bešeňovou se to nedá srovnat. Jedině cena vstupného ~b~. My jsme tam dělali výlety tak okolo - kolem potoka na maliny, k lanovce jinou stranou, na vodopády apod., protože jsme měli kluky malinké a nějaké kulturní akce by je nebavily. Ale je tam nedaleko i skanzen liptovské vesnice. Teď ti nevím, jestli je to přímo Liptov nebo jak. Je to na cestě mezi Liptovským Mikulášem a Podbanským. Jednou za hnusného počasí jmse si udělali výlet z nízkých Tater do Vysokých do Štrby. Pleso se dá obejít pohodlnou procházkou i s kočárkem, svezli jsme se vláčkem. Taky se tam dají objevit i lanové stezky i pro děti v korunách stromů už od čtyř let. My jsme v nějakém větším městě navštívili informační centrum a tam jsme získali letíky a tipy. Jo a ještě jsme si vždycky udělali výlet čiernobalogskou úzkokolejkou parním vláčkem. Cesta trvala asi hodinu tam, pak malou mašinkou do Vydrového a tam je muzeum lesnitcví jako naučná stezka. Byli tam i živí divočáci, prohlídka staré myslivny.
No, určitě bych si vzpomněla na další a další podrobnosti. Hlavně to chce chytnout pěkné počasí.
Darja + 2 11626
3.8.2015 17:51:04
Ahoj holky, jdu vás všechny po dlouhé době pozdravit a děkuji Ann za vzpomínání na nás!

Ras chudák Honzík!! To je hrůza, jak se to stalo? a jak to ted snáší?

My jedeme za pár dní na dovču k moři, tak se děti hrozně těší. Jinak jsme byli zase na koních, to pomáhá a ještě to tam milují, takže skvělá kombinace :-)

Já jsem se vrátila do práce, ale šéf mi vyšel vstříc a dělám většinou z domova a do kanclu chodím jen jednou v týdnu. Je to sice super, jen práce z domova má tu nevýhodu, že nakonec nemám žádnou pracovní dobu a všichni očekávají že jim odpovím hned. Ale nestěžuju si

Neli dělá ohromné pokroky, mám z ní velkou radost. Má odcvičeno sice tisíce hodin, ale je to bojovník a vše zvládá a nakonec to vypadá že bude pravák, jak se jí daří rozcvičit pravou stranu. Ale už na ní není skoro nic poznat, mezi vrstevníky zapadá, tak jsem moc ráda. Hodně jí pomáhají koně a samozřejmě cvičení, ona si na to pamatuje dokonce sama a připomíná se :-)

[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 19970  [Dalších 19860 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.