Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Annaka | 93428 |
27.7.2015 21:06:07
Ahoj holky, jdu vás zase jednou pozdravit .
Ras, no ty brďo, chudák Honzík . A čtu dobře, že se mu to stalo při mši? Tak ať to chlapeček snáší dobře . My jsme taky byli na pár dní v Brně, ale my tam jezdíme každý rok a program moc neměníme. Jen teda letos se mi nepodařilo koupit nic na sebe. Mikit, tak to je Zdenda frajer, má i záložní plán . To u nás není, že by třeba dcera, kdyby nevyšla ta doktorka, chtěla pracovat v márnici nebo tak něco . Užívejte si dovolené, volna apod., Nás ještě čeká jeden prázdninový pobyt a pak už se začneme pozvolna připravovat na školu. Holky, ještě mě napadá, nevíte někdo něco o holkách, co už sem nechodí? Často vzpomínám hlavně na Dáblíka, bylo mi jí líto, měla to docela těžké se synem i se svou matkou, tak si říkám, jak se asi má. A taky vzpomínám na Dášu, Darju, atd. |
Moncaka | 56657 |
27.7.2015 15:37:11
Balci, užijte si dovolené.
Ras, tak to je teda na .... Jak se mu to podařilo si zlomit nohu? Tak ještě, že to nemá nějak hnuté, ale teď v létě chudák to nebude moc ani do vody. Máš ještě kočárek? Kamarádka, když měl syn zlonenou nohu, tak ještě měla kočárek po mladším synovi a staršího vozila na kočárku. Pak doporučovala na rehabilitaci jízdu na kole, nechtěl jí po sundání sádry vůbec chodit, ale na kole jezdil. My byli teď na prodloužený víkend v Alpách, bylo to super i počasí nakonec vyšlo (předpověď nic moc). Jen Eli jsme museli nechat u mojí mamky (bylo to po cestě), protože byla na pár dní u druhé babičky a přivezla si angínu a zánět středního ucha, sice už byla OK, ale ještě na antibiotikách, tak by nebylo rozumné jí tahat na náročné výlety. Na dovolenou se teprve chystáme, chceme jet na Malou Fatru, Nízké Tatry a možná kus Vysokých Tater. Máte někto tip na výlety v Nízkých Tatrách a případně ve Vysokých v jejich západní části. Mám v plánu Chopok a možná Dumbier a jeskyně a pak Kvačianskou dolinu a akvapark v Bešenové (někde blízko budeme bydlet). Jen se bojim, že někdo bude nemocnej a zkomplikuje se nám to. |
Rasala | 107719 |
26.7.2015 22:39:17
Ahoj holky,
tak se nám to moc nevyvedlo. Honza si na pouti (resp. při mši, ještě dřív, než jsme na kolotoče vůbec došli) zlomil nohu. Má přelomenou holenní kost, naštěstí tak krásně u sebe, že nemusel na opraci, jen mu to dali do sádry. Má to na několik týdnů, do konce prázdnin určitě. Kuba už přestává mít průjem a honí ho mlsná po salámech apod. Babička mi říkala, že slyšela někde ve zprávách, že v Plzni má docela dost lidí průjem z vody. Takže bych se ani nedivila, kdyby to tak u nás bylo taky. Už mu i vodu na šťávu radši převařuju, poněvadž nemám doma balenou. Zítra musím konečně na větší nákup. |
Rasala | 107719 |
26.7.2015 0:12:48
Balci i vy ostatní, mějte se hezky a vraťte se v pořádku.
Nám se dnes vrátil tatínek, pro kluky už to bylo dlouhé a pro mě popravdě taky. Ale mě by dnes asi bylo jedno, kdo přijede, hlavně, že se jim bude věnovat. Už jsme byla na konci sil a nic s emi nechtělo. Kuba si stěžoval na bolest bříška a taky že jo. Celý den měl průjem a zvýšenou teplotu. Doufám, že to nebude nic horšího, než přeplácaný žaludek. Ale udržet ho na dietě bylo o nervy. Hlavně, když si kluci usmysleli, že chtějí z mrazáku nanuky nebo po obědě bonbony. A k večeru mi ještě maminka volala smutnou zprávu, že zemřela babička. Už jsme to čekali celý týden, ale stejně to člověka překvapí. Bylo jí 94 a nejmíň 10 let byla skoro nepohyblivá, poslední roky se jí to v hlavě strašně pletlo. Tento týden už ji z domova pro seniory převezli do nemocnice, byla v komatu, už nikoho nevnímala a doktor říkal, že musí mít hrozné bolesti. Nakonec jsme se modlili, aby to trápení brzy skončilo. S babičkami a dědečky odchází kus dětství. Dnes měl Kubík svátek a zítra je v sousední vesnici svatojakubská pouť. Tak uvidíme, jak na tom náš oslavenec bude. |
Balcirka+E+P+T | 104116 |
22.7.2015 7:32:10
Ahojky holky,
jdu vás jen pozdravit,za pár hodin odjíždíme na dovču mějte se krááásně a užívejte si se svými zlatíčky letní dny |
Rasala | 107719 |
17.7.2015 23:05:50
Ahoj děvčata,
s prázdninami mi nějak přibyla šichta, když mám doma všechny tři. Toník i Honza se rozloučili ve školce. Trochu jsem byla pár dní před tím dojatá, tak mi i v noci slza ukápla. Jedna etapa nám skončila, nastává další. Jednak Toník půjde do školy, tak jsem vzpomínala na ty začátky a co všechno jsme prožili. Jednak Honza přestupuje do Třemošné, takže je to definitivní rozlučka s Plzní a s tou čtvrtí, kde jsme 12 let bydleli. Na konci června jsme měli první schůzku rodičů budoucích prvňáků. Budou dvě třídy po 16 dětech, takže docela individuální přístup , paní učitelka spíš starší (doufám, jsem to trefila), sportovně založená, posluchačka rozhlasu . První týden prázdnin manžel odletěl do Ruska, tak jsem sbalila kluky a jeli jsme k našim. Chodili jsme se psem na procházky, na vlaky k hlavní trati, na pole s dědou trhat rybíz, na koupaliště do Ústí, kde to milujeme a udělali jsme si s babičkou výlet na zámek do Doudleb nad Orlicí. Taky nějaké další návštěvy a byl konec. Pak začala ta vedra a to sjme se u nás sjeli my, manžel a kamarád a brigádničilo se. Od jedné kamarádky jsme dostali větší obdélníkový bazén, kde se já pohodnlě vejdu na délku, tak ho chlapi poslepovali a krásně slouží. Ale byla jsem ráda, když se ochladilo. Od středy do soboty jsme jeli do Brna ( díky Jítě a její sestře Táně za ubytování ), ale byli jsme nějací unavení, vyčerpaní a s rozdílnými očekáváními. Takže to vyvrcholilo krizí. Naštěstí to klidná a lenošná neděle zase urovnala. V Pondělí jsem byla s Honzou na očním, jak jim ve školce dělali oční screening a vyšla jim u něho šilhavost. Naštěstí se to nepotvrdilo, asi se jim jen nějak nahnul nebo co. Ba ani barvoslepost se nepotvrdila, jen ten náš lenoch si nepamatuje názvy barev. Já už nevím, jak ho to naučit. Strašně si plete barvy a občas mi přijde, že si nemůže ani vzpomenout, jaké existují. Ve čtvrtek manžel odletěl opět do Ruska, ale já tentokrát zůstala doma, protože jsem klukům slíbila nějaké výlety. Včera jsme vyčistili a napustili znovu bazén a vyřídila jsem si lítání po městě. Dnes jsme byli v Rabštejně nad Střelou a moc se nám to líbilo. Jen... maminka je blázen. Ve třicetistupňovém vedru jsem je táhla na výlet po naučné stezce - já bez mapy, netrefila jsme odbočku na kratší úsek, takže jsme šli asi 5 km trať, kde byl i výstup na skalní vyhlídku. Za zády nám hřmělo a my na Rabštejn koukali z druhého břehu řeky a pěkně z dálky. Naštěstí bouřka nepřišla, asi se přehnala někde jinde a pak se teda udělalo bohužel ještě větší vedro. Ale dotáhla jsem je statečně k autu, kde jsme vypili poslední uloženou láhev s pitím. Po cestě jsme se koupali v řece, trhali maliny a musím říct, že nejvíc v pohodě byl Kuba. Tonda měl svoje představy, co budeme cestou dělat a kudy půjdeme, Honza často skučel, že už nemůže a seděl na rozpálené cestě a nemohl dojít ani do stínu, jedině nejmenší šlapal a ani jendou nechtěl nosit, prostě zlatíčko. Jen se potřeboval držet za ruku. Příští týden se chystáme do Prahy na výstavu Večerníčka do Národní galerie (doufám, že to píšu dobře), jde na to v televizi reklama. A zítra budeme ležet asi v bazénku nebo je vezmu do nedaleké vesnice, kde je takové pidikoupaliště. Je tam betonová nádrž nedávno opravená a pokosená louka, jinak nic. U plzeňských rybníků je pořádně narváno. Tak se mějte moc hezky a užívejte si léta |
12.7.2015 21:16:24
Ahojky holky,
jak se máte o prázdninách? já dobře,konečně mám dovolenouuuuuu,do práce jdu až 10.srpna dnes jsem dělala velký újlid,umyla okna,vyprala a pověsila záclony,vyprala koberce,sice máme jen kusovky,ale potřeba už to zase bylo,tak mám radost,že mám hotovo zítra teda ještě poklidit a jinak mám sbalený první malý kufr na dovču-všechny tři děti jsem komplet zabalila do malého kufru,no to není ani kufr,ale spíš kufřík,ale vešli se tam manžel byl jak alenka v říši divů v úterý jdu s Erikem vyzvednout pas byli jsme v HK okouknout větší rodinné stany,ten který se nám líbil prostorem i cenově neměli na skladě ALE sedla jsem dpma k internetu a našla ve výprodejích stany..ještě že ten v HK neměli,protože jsem našla ještě větší,pevnější,prostornější a hlavně s větracími okny v ložnicové části a cena z 4900kč na 1649kč no nekup to že? přišel v pátek,hned jsme ho na zkoušku u našich na zahradě komplet postavili a je prostě supéééér mamka nevěřila svým očím,když jsme ji řekli kolik nás stál předloni jsme měli malý stan na Balatonu ,spali v tom jak sardinky já+čtyři děti a plyšáci,manžel spal chudák v autě,tak jsme řekli,že už néé,že je potřeba koupit pořádný stan at máme pohodlí a hlavně letos ho využijeme jak na Balatonu tak poté až nám skončí ubytování v Chorvatsku,tak pojedeme ještě do kempu a pak chceme jet ještě v srpnu na víkend k rybníku a naši si ho pak vezmou až pojedou někam na víkend a co je doma to se počítá včera jsme byli na charitativní pouti,děti si to moc užily a my také a vzali jsme i babí a dědu jinak Páta s Erikem jsou stále na rybkách a Tobíšek je rád,že už má taky volno ve školce |
Moncaka | 56657 |
5.7.2015 20:21:56
Jit, gratuluji k práci, a přeji ať se Ti ve školce líbí.
Miki, mě se líbí, když děti už od malička vědí, co chtějí dělat. Moje děti spíš nechtějí dělat nic, jen se flákat. |
Moncaka | 56657 |
5.7.2015 20:20:03
Balci, tak to máte dobře naplánováno.
My jsme kdysi dávno jeli do Chorvatska na dovču a týden před náma tam byli moji rodiče a meli sebou naše 2 děti (tehdy jsme měli jen 2). Takže jsme si je tam jen u nich vyzvedli převezli o kousek dál a děti si užily moře 2 týdny. Já mám teď Eli u babičky, právě se z Chorvatska vrátili a teď jí mají na Šumavě na chatě. Míša byla na táboře, ale jen 6 dní, protože chytila angínu. Takže nic moc a teď v těchto vedrech trčí doma na antibiotikách. Ještě má jet na jeden tábor, tak snad ten vydrží až do konce. My se teď vrátili z cyklovýletu (jen my 2 s manželem + Lucka). Původně jsme chtěli jet na 3 dny, ale zapíchli jsme to už dnes, to horko je šílené, ale hlavně nás bolí zadky od sedla. Ale cílem bylo dojet od nás až do Děčína a to jsme splnily a dojeli ještě i zpět do Ústí nad Labem. A protože vlak měl hooodně velké zpoždění, tak jsme stihli i vlak domů a nemuseli čekat na další. Za 2 dny jsme ujeli dohromady 150 km. Loni jsme jeli úsek z Děčína do Pirny, a známe i jiný úsek, takže ve výsledku máme zmapovanou trasu z Prahy do Pirny (to je asi 10 km před Drážďama.) Na dovolenou plánujeme jet někam k Liptovskému Mikuláši. Tak pokud máte někdo nějaké zajímavé tipy na výlet v Nízkých Tatrách, případně v tom blízkém okraji Vysokých Tater, tak uvítám. Ještě chceme jet na Malou Fatru - tu už znám, tam výlety naplánované mám. |
4.7.2015 23:36:07
Ahojky holky,
jak si užíváte prázdniny? U nás super,ikdyž chodím ještě do práce,ale Erik s pátou si prázdniny užívají naplno,jsou s dědou každý den na Rozkoši na rybkách a tam i přespávají Tobíšek ještě chodí do školky,ale je tam méně dětí a paní učitelky si s s dětmi užívají letní pohodičku na zahradě nám opět změnili v práci termín celozávodní dovolené,už mě fakt štvou,ale nějak to dopadne jinak jsme pořád na zahradě ve velkém bazénu,tam je ted nejlíp zjistila jsem,že moje kamarádka z práce jedou taky do Chorvatska a budou od našeho ubytování 15 minut autem,takže jsme se domluvili,že až nám skončí ubytování tak se přestěhujeme na 2 dny k nim do kempu a prodloužíme si dovču,náš Páta je o rok mladší než jejich syn,kluci už se spolu viděli,hráli si,takže se těším o to víc,manžel není proti, prý jsem to skvěle vymyslela,akorát říkal,že si nahlásí v práci raději o týden delší dovolenou,což není problém kamarádka jedou autobusem a mají nástup v den ,kdy my bychom měli odjet,takže z našeho kempu odjedeme a přestěhujeme se do kempu k nim,stan s sebou stejně bereme,protože jedeme na 2 dny před Chorvatskem ještě na Balaton do Madarska,no já to vždycky musím svými nápady nějak oživit,ale naštěstí doma není nikdo proti |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.