| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 8425  [Dalších 8365 >>]
Albar 93722
24.3.2015 0:33:08
Tussi, já bych ji taky nechala v klidu. Určitě se i Naty bude radši učit plavat s tebou než s učitelkou, která má na starost dalších dvacet děcek. U nás se jeden kluk utopil, plavčíci ho našli v bazéně až po 20 minutách, poté, co ho začaly shánět učitelky ~7~

Pročetla jsem si tu diskuzi skoro celou a mám pocit, že někteří lidi podceňují dětský strach. Jenže zapomínají, že z pohledu dospělého vypadá spousta věcí úplně jinak. Se strachem se musí bojovat, ale někdy je potřeba v tom boji dětem trochu pomoct a podpořit je. Řeči o umetaní cestiček pust´ z hlavy, tohle fakt není ten případ. Když potřebuje dítě pomoc, kdo už jiný by měl pomoct, když ne máma~s~ Sama vidíš, že to není ulejvání se. Jo a u nás řádila střevní chřipka, taky jsem měla tu čest, třeba dorazí i k vám na plavání ~;)a sestra, jak si namočila uši v bazénu, dostala zánět středního ucha, ale pokaždý.

Lassie, Kačka měla držkovací období první rok ve školce. Úplně na ní bylo vidět, jak žárlí, že Hanička je se mnou doma a ona musí do školky. Vynucovala si tím pozornost. Ted´ se to už zlepšilo, ale byly chvíle, kdy byla na přeražení. A nejhorší bylo to z ní dostat, ona je normálně ukecaná, ale co ji trápí z ní nevypadne. Člověk aby byl jak Colombo.
A Mája a její omlouvám se mě dostalo~R^
tussi
  • 
23.3.2015 21:29:40
Albar - ona se boji toho, byt pod hladinou. Ma potap.bryle, aby mohla koukat, myslela jsem, ze ji to pomuze, no spis naopak. Ted vidí, jak ostatni jdou nahoru a ona se vynoruje o hodne pomaleji. A pritom se musi fest namahat. Doslova rikala, ze se moc snazi, ale ze spis klesa (jsem na ni hledela, JAK muze klesat? Uplne me z toho mrazilo kolem zaludku).
A pak mi doslo, ze tohle jsem videla loni u manzela. Ten je neplavec prave z duvodu, ze se neudrzi na hladine. Znamku z TV dostaval za to, ze skolu reprezentoval v behu, skoku.... :)

Doma to bylo v pohode, to jsme se smali, ze ji narostou zabra :D .

No, nejspis necham ""dozrat"" oci, a pak s ni zacnu chodit plavat sama. At muzu posoudit, co a jak dal.
Ted uz ji fakt omluvim (prip. zkusim jeste dr.). Teda - minuly tyden jsem ji nechala doma kvuli nachlazeni, a to mela pak omluvenku od dr. i na tento tyden, pristi tyden ji asi bude nevolno ;) .
Nejak se mi nechce riskovat, ze se jednou nevynori vcas.
tussi
  • 
23.3.2015 16:16:23
Albar, diky, mrknu vecer na kompu, muj mobil tolik prispevku neukaze (zkousela jsem to rano a zasekl se nekde mozna v pulce, chudak stara utopena :D ).
Ted roznasime s mladou letaky, at toho neni na zitra moc, neb odpol jeste musim na ockovani s kralikama...
Albar 93722
23.3.2015 13:16:37
Napsala jsem ti do plavání.
tussi
  • 
19.3.2015 14:44:28
Jerry - mam takove tuseni, ze techmanii navstivila mlada uz 2x se skautama. Byla nadsena.

Lassie - :D pry nocnik jsme nenasli a ted uz to nema cenu :D .

Albar - az pojedes kolem, tak si vzpomen, ze tu mas znamou ;) :D .
tussi
  • 
19.3.2015 13:51:35
Jerry, tak skucet spolu nebudeme, na tu dalsi osmu me objednali az na cervenec. Tak ti ted aspon budu drzet palce.
Vcera mi vytahli stehy, teda dva krajni, ten zbytek by se mel rozpustit sam... A dobry.

Kuzleti jsme s Naty vybraly jmeno Mia. Ma se k svetu, je to zvedava zenska :D .
A tim, ze je jen jedno, zaciname si uzivat mlika (z druheho struku). Obe (ja i koza) mame v dojeni premieru, no uz nam to jakz takz jde ;) . Dnes dala uz 1/4litra rano (to miva nejmin mlika. Dojim 3x denne).
Tak doufam, ze trosku prida, deti chteji palacinky z koziho mlika ;)
Lassiesevrací 134328
18.3.2015 20:33:15
Ahoj holky, už sem dlužim příspěvek hodně dlouho - já se na to chystám, ale právě proto, že jsem dlouho nepsala, tak na to budu potřebovat víc času. Přes den nemám noťas, Kačka mi do mýho vylila šťavu a ten kleknul, na mobilu se mi delší věci píšou blbě.
Každopádně o Matějovi víte, teď k Majdě - je úplně boží. Přizpůsobivá, veselá, šikovná. Pořád se směje, objímá mě a říká "ráda maminku, ráda". Je ukecaná a občas řekne něco, co nevim, odkud má. Když do někoho vrazí, řekne "omlouvám se", nebo hlásí "bude dobře, bude líp". :-) Hrozně ráda tancuje.
Bez pleny je dlouho, teď jí má zase na noc, protože je nastydlá, ale už byla i bez ní. Dáváme jí rovnou na záchod, nočník jsme nenašli, už nemá cenu ho hledat :-)

Nejhůř všechno nese asi Kačka. Poměrně velké změny v chování, klackovitost, urážlivost....ve škole je ale jedna z nejlepších a nejhodnějších. My jí necháváme žít - hlavně co nám došlo, že by to mohlo souviset s pozorností, co mají oba mladší sourozenci. Řekla bych, že se to lepší. Je toho na ní taky moc. Ti nejstarší jsou prostě chudáci..... vůbec jí to nezávidim.

Musim jít a zase napíšu. ~;((~;((
Albar 93722
18.3.2015 20:22:34
Já už mám venku všechny osmičky, ty horní dobrý, ale ty spodní jsou potvory. Jerry, mě to trhání taky bolí i po umrtvení ~o~ Ten poslední stál za to, fakt, zuby, pohroma huby ~l~

mochito 37531
17.3.2015 9:39:19
Tussi, tak to nechápu, jak může zubař říct vyplachovat... já už jednou suchý lůžko měla, to nebyl pěknej zážitek. Ale bylo to dole a byly taky šitý, teď mi na podzim dělal 1 horní a po 1 prášku už bez bolestí a hojení super. Tak snad ta poslední horní bude taky ok. Fuj, ale bojím se už teď, bolí mi to i přes injekce.

Gratuluji ke kůzleti!

My byli v Ostravě v té jejich techmánii ve Vítkovicích, mají tam třeba 3D tiskárnu, zajímavé. Simča byla v dětském světě a úplně nadšená, je to tam parádní, škoda, že to máme přes celou republiku~t~
Tak kdo to máte blíž, vyzkoušejte.
Albar 93722
17.3.2015 8:14:13
Tussi, mě v lednu zubař vytrhnul poslední osmičku (asi abych měla na co vzpomínat, tak to stálo za to~o~) a zdůrazňoval vyplachovat nejdřív třetí, čtvrtý den a jen opatrně. Nejlepší je vyplachovat to naředěnou propolisovou tinkturou ( na deci vody max. čajová lžička propolisu, jinak ti upadne pusa). Mě z toho i po deseti dnech pořád tekla krev, po tom propolisu se to krásně zatáhlo a taky to přestalo bolet a dalo se vydržet bez prášků.

Kdybys nesehnala propolis, tak je taky dobrá šalvěj a nebo svařit pár hřebíčků. At´ je brzy líp ~6~

Škoda, že bydlíš tak daleko, přijela bych se s holkama podívat na zvířátka. U nás je venku tak pěkně, úplně cítím ve vzduchu jaro ~z~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 8425  [Dalších 8365 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.