Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
realistka |
• |
17.12.2005 21:10:09
my nauili děti smrkat do roka- zacpat pusu po nádechu a "frkni". A frkli jsme s nima. Ověřeno, vyzkoušeno.
|
realistka |
• |
17.12.2005 21:08:09
my nauili děti smrkat do roka- zacpat pusu po nádechu a "frkni". A frkli jsme s nima. Ověřeno, vyzkoušeno.
|
realistka |
• |
17.12.2005 21:07:26
|
KačkaH | 33490 |
17.12.2005 12:55:41
Mám stejnou zkušenost. Moje dcerka taky dlouho neuměla smrkat a odsávání byl horor, musela jsem vítězit hrubou silou. A chvilku po druhém roce najednou řekla umím smrkat a fakt smrká, občas jako dospělej chlap. Dejte jim čas, myslím, že je to jako se vším, nic se nesmí lámat přes koleno.
|
Hanka, dcera 29.mesicu |
• |
30.11.2005 12:12:36
Marketo, neco na tom asi bude, protoze si pamatuju jako mala, ze mi nasi vzdycky drzeli zmacklou jednu nosni dirku a smrkala jsem druhou. Delam to dodnes, protoze me tak neboli rymou zalehle usi...
|
markéta, Tereza 7/03 |
• |
29.11.2005 13:10:46
Slyšeli jste něco o tom, že smrkat se má vždycky jen jednou dírkou, protože když se smrká oběma, může se to "vrazit" do uší?
|
Insula | 28056 |
22.11.2005 13:07:36
Nesouhlasím, dcera se to naučila, ale do roka to teda ani náhodou nebylo (viz někde vzadu).
|
Kamila+Lenka 5/04+Lukáš 6/07 | 16564 |
22.11.2005 9:28:44
Já jsem si o pár příspěvků níže taky stěžovala, že Lenka nechce smrkat. Asi po 14.dnech má zase rýmu a už se párkrát vysmrkala. Dokonce jsem jí i odsávala bez řevu. Snažila jsem se jí vysvětlit, že jí chci pomoci a ona už víc chápe, tak se nechala odsát. A stříknout do nosu taky. Jenže nemá ještě takovou sílu na smrkání, stejně jí tam toho většina zůstane. Ale aspoň se snaží.
Takže to chce opravdu čas, oni na to příjdou :o). |
Cru | 32735 |
21.11.2005 20:08:24
Ráda bych se připojila se svou zkušeností. Mám 4 letého syna, který málo mluví a neumí žvýkat (viz samostatná diskuse). Neuroložka mi vždyčky říkala, kousání to máte stejné jako smrkání, když se to nenaučí do roka a překoná ten časový horizont tak už se to nenaučí nikdy. Na rýmu moc netrpí, tak jsem ani nevěděla jak ho to naučit. V dubnu nastoupil do školky a jak to tak bývá hned druhý týden začal kašlat a mít rýmu, a já jako vždycky říkám "smrkni" a on fakt smrknul a smrká. Jestli to okoukal ve školce a nebo prostě k tomu musel dospět nevím.
Děti vědí jak na to, jen se zbytečně nenervovat oni to zvládnou někdy dřív a někdy později. |
czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
7.11.2005 14:04:17
Asi v 15 mesicich mel syn strasnou rymu a drzela se ho asi 3 mesice...nemohl dychat, zvracel a odsavat se mu nedalo asi od 6 mesicu protoze to jak se kroutil a lezl pryc bylo proste tak na nejaky uraz (mimochodem lezl od peti mesicu, takze mel uz rychlost :o) )....no a v tom roce a pul byl u babicky a tam zacal smrkat, takze presne nevim jestli ho to nejak specialne ucila, ale vzdy kdyz mel rymu jsem mu vysvetlovala jak ma frkat a rikala mu "frkni" a asi uz ta ryma byla nesnesitelna a naucil se to....Takze jestli vasi drobeckove maji rymu a nesmrkaji tak neklesejte na mysli treba uz za hodinu se poprve vysmrkaji :o)...drzim vsem palce.
A precetla jsem si tu nejake typy s cibuli...to mi radi i doktorka (cibuli s cukrem) a tak treba neco zkusime...prave mame rymu vsichni :o) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.