| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 36632  [Dalších 36322 >>]
Káťa,2 kluci 2562
11.6.2013 22:26:45
Lelo - fíííííííha,tak to se těším na fotky.
Čert je vskutku nevšední dítě.:-)
Lela, čert a malinkej drak 9322
11.6.2013 22:11:49
Čarodějko, tak to je fajn, že jste si dovolenou užili :-) 14 pater ~8~

Káťo, byli jsme na Zakarpatské Ukrajině. Je tam nádherně, příroda úžasná, nádherné hory ... Spala jsem po spoustě let ve stanu a užila si to ~;)
Taky máme nějaké fotky z "běžného" života - i to je pro nás exotika (i když to není tak šílené jak v Africe, lidé jsou tady pracovití), děti dost koukaly - násobeno tím, že je to od nás opravdu jen kousek a ne tak dávno to byla součást republiky. Jsou tam místa, kde se člověk posune o 100 let zpátky

Erži, ať se marod brzo uzdraví ~x~

jo a ještě k tématu dovolená - čert dnes úpěnlivě "mami, prosím, že letos nepojedeme nikam k moři?" ~d~ tak jsem mu slíbila, že pokud ano, tak opravdu jen na den nebo dva a jsem za úplně nejlepší ~2~
Tragika 61116
7.6.2013 17:23:02
Čarodějko, až doposud jsem si myslela, že veškerá konzumace na lodi je zdarma.
Kdysi jsem se takto plavila Německo- Amsterdam - Skotsko - Dánsko. Sežrat a vypít mohl každý co chtěl a grátis.
Loď je skvělá dovolená pro všechny věkové kategorie. Večer lehneš do postele a ráno se vzbudíš v jiné zemi. Jen bych už příště chtěla kajutu s balkonem.
Taky se divím, že bylo někomu blbě. Možná proto, že byla loď menší? Ta naše se ve vlnách ani nehnula a vůbec jsem si neuvědomovala, že jsem na moři.
Čarodějka... 29409
7.6.2013 9:30:41
Hele, tak ponorka nebyla vůbec...
My s R. a dvojčaty měli jednu kajutu a velcí kluci s Miťákem hned vedle v druhé.
Kluci s námi byli kupodivu skoro celou dobu a i rádi! :-) Jen večer, kdy my už zalezli do kajuty, tak začal jejich noční život na palubě a v bárech! :-)

Pátý den jsem zaúkolovala Standu, ať si dopjde na recepci pro předběžný účet!!
Tak přišli k nám na kujutu, účet za zády a začali:
"Mamko, nejdřív si uvědom, že jsme za dvacet let skoro nikde nebyli, že jsme nebyli na žádný pořádný dovolený, že jsme si nikde nic neužili.... " ~t~~t~~t~

Pak mi dali účet na cca 690e! Já jsem jim řekla, ať mi jdou z očí (ale né nijak vážně, jsem to čekala o kus horší, když jsem je viděla, jak drink sem, drink tam..), a že tam asi zůstanou další týden mýt nádobí! :-)

A oni mi pak druhý den vyprávěli, jak si vzpomněli na "Sám doma" - a ted nevím, zda Sám doma a bohatý nebo Sám doma v New Yorku... kde ten otec řve na Kevina:
"Kevinéééé, Ty sis objednal na pokoj věci za devětset dolarů???"
A to se Vám tam tak nějak ujalo, že od té doby jsem jim říkala Kevini...
A posední ráno, když jsem měla pod dveřmi konečný účet, tak jim jeden z dvojčat volal telefounem na jejich kajutu a dle mých instrukcí na Standu do telefonu zařval: "Kevinééé, Vy jste ještě včera večer prochlastali 60euro"???
Standa málem umřel smíchy! ~t~~t~~t~

Takže to bylo fakt super... po pravdě jsem se bála, až to na ně přijde a dají si na lodi přes hubu, bude ostuda, já nasraná, Richard v šoku, ať je uvidí v plné parádě...
Ale nic, vše v pohodě.. ! ~R^
Eržika. 36295
7.6.2013 8:29:33
Terino, musíš jet ráno před šestou. ~;)
Káťa,2 kluci 2562
7.6.2013 7:48:44
Karavelko - nikoliv "mořská" ale "ponorková"~t~~t~
mmch už jsi zvládla shlédnout LORE?
Kamarádka mi teď doporučovala Město bohů.
Karavela 53687
6.6.2013 20:34:16
Ech, Čarod, neměla jsem na mysli mořskou nemoc, ale (vycházeje z vlastních zkušeností) si dovedu představit konflikty, ke kterým v takové větší skupině na cestách může docházet:- )
*Terina* 12313
6.6.2013 20:27:38
Eržiko, to jo, ale stojí to hlavně na kruhák už z 4proudovky, ne? Já se dnes totálně zasekla i v těch Kuněticích. :( Stálo to na most skrz celou vesnici. :-/

Čarodějko, tak to zní všechno skvěle. Hlavně, že jste si to tak moc užili!
Čarodějka... 29409
6.6.2013 20:18:49
Karavelko,
ale bylo na mále... po cestě zpět se nám blít chtělo :-)
A na lodi jeden blil taky..

Ale jinak nejhezčí dovolená!!!
Káťa,2 kluci 2562
6.6.2013 10:11:11
Erži, krucajz, to jsou zprávy.~6~ Hlavně, že se na to přišlo. No, kombinace s koncem školního roku je zvláště výživná, ale co, teď zase ještě o nic moc nejde.
Já teda musím konstatovat, že mě opět dostala škola menších dětí s tou akcí kolem školy v přírodě - no comment. T. nepojede.

Karavelko - to jsem ráda, že je čtyřnožci lépe. ad běžný život v Africe - blíž jsem se tomu ještě nedostala, letos mám opravdu sbírku fotek. Ty rozdíly jsou neuvěřitelné. Ale je to šokující nejspíš jen pro nás, turisty, místní to berou jako samozřejmost. Co mi ale vrtá hlavou, je fakt, že tam nikde nejsou sloupy vysokého napětí. Netuším, jak vedou elektriku. A kde ji berou - o solární panel nezavadíš, přitom tam by se vysloveně nabízel tento způsob produkce.

Co se cestování týče, jak píše Terina - lidi vytáhli kola a chodí víc pěšky, to je evidentní. Ale je fakt, že třeba v případě Eržiky kapku nerealizovatelné. No, snad to v pátek pustí aspoň v jednom pruhu.
Mě dneska ráno probudil před šestou R. s tím, že ho při nádechu bolí na prsou. Takže místo, aby šel do školy, což původně měl, jsme si udělali výlet k lékaři. Přibrala jsem i bratra (když už tam jdeme...). R. dostal kortikoid, čekali jsme, co to udělá, snad je to lepší, takže nejspíš komplikace od alergie.

Čarod - JEN čtrnáct pater~8~~t~
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 36632  [Dalších 36322 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.