| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Cvičení podle Mojžíšové

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 640  [Dalších 530 >>]
Eva83 112728
24.11.2010 23:44:26
Víte někdo o terapeutovi z Jihlavy a okolí?
verca
  • 
16.11.2010 9:53:46
ahoj,myslite,ze je Mojzisova dobra na to,kdyz mi ceka ket
misa
  • 
26.8.2010 10:03:10
Dobrý den mohla byste mi dát kontakt kde v olomouci se Mojžíšová cvičí?
Michaela Bučilová
  • 
26.8.2010 9:50:45
Dobrý den,mohla byste mi taky prosím poslat to video se cvičením a papíry ke cvičení dle MUDr.Mojžíšové,děkuji
zuzanic+ filip3/09+ laura7/12 85977
14.7.2010 13:53:30
ahoj holky cvičila jsem mojžíšku před dvěma roky a potom přelom loňského a letošního dne, ale to už trochu jiné cviky a hlavně už ne tak poctivě, protože nebyl čas. teď bych chtěla začít cvičit znovu i bez terapeutky, ale nemůžu najít ty papíry, co mi tehdy dala. takže bych potřebovala pomoct. uvolňovací cviky si myslím pamatuju všechny 1) klasika v kočce vyhrbení 2) v kočce dávat ruku nahoru 3) v kočce vytáčet hlavu a nohy. ale ty posilovací si zaboha nemůžu vzpomenout! vím snad jen že se má ležet na zemi na zádech, nohy pokrčené na šířku pánve, vtáhnout svěrače, konečník, břicho a zadek pomalu zvednout a potom zase položit. ale to je jediný cvik, který si pamatuju. jaké jsou ty další????? měla jsem půjčenou i knížku, ale tu jsem dávno vrátila, takže se nemám o co opřít. moc děkuju za pomoc! ~x~
Paja+Miška 07 78568
26.6.2010 20:22:34
dkdtzkdtz
Svitka + 06/2011 + 10/2016 101372
8.6.2010 20:32:46
Ahoj Veroniko, díky, chodila jsem na rehabilitaci, říkala mi, jak to cvičit, ale už si to moc nepamatuju, bohužel z Brna nejsem, ale někoho si najdu tady, protože podle toho co píšeš, tak to dělám zcela špatně ~n~ Moc díky ~x~
Veronika
  • 
8.6.2010 15:07:03
Ahoj Svitka,
cvičení podle Mojžíšové, aby mělo nějaký účinek a smysl má jen pod vedením rehabilitační pracovnice, která se tomu věnuje.. Nevím, odkud jsi, ale tady v Brně se tomu věnuje sestřička Roztočilová na Obilním trhu tel.53223 8295 a pak nějaká sestřička u Sv.Anny, ale to nevím jméno..No, a jak to probíhá: nejprve je potřeba si vyzvednout žádanku u gynekoložky s panákem FT žádanka s požadavkem na cvičení dle Mojžíšové a pak se objednat u té sestřičky na cvičení.Ona mi pak dala vědět určitý termín, kde se nás sešlo asi 8 a ukázala 1. várku cviků(okolo 6ti cviků), ty se cvičí denně,každý cvik 20-40x, pomalu.Začíná se na 20x a postupně se zvyšuje na 40x. Tak se to cvičí 6 týdnů (po dobu těch 6ti týdnů se nedoporučuje otěhotnět,nesedět s nohama přes nohu, nenosit kabelku přes 1 rameno,...),a pak,jakmile se dostaví menses,tak se jí zavolá a ona si tě objedná po menses a před ovulací k sobě na odblokovávání-to probíhá ve 2 dnech, 1.den se odblokovává horní část a 2.den spodní část.No a zase se cvičí a právě ona podle stavu buď přidá další cviky nebo zase odblokuje a podle stavu určí aji, kdy už se můžete snažit o miminko..Ale je to fakt dobrý, doporučuji, cvičím to už 5 měsíců a už mi to ani nepřijde,ale musí člověk počítat s tím, že mu to zabere každý den zhruba hodinku...Ale kámoška se snažila o miminko 5 let a právě tato metoda jí pomohla, tak držím palce.S pozdravem Veronika
Helena
  • 
28.5.2010 9:45:00
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu.Nemohu otěhotnět z důvodu, že se mi nevytváří sliznice. Myslíte, že by mi mohlo cvičení pomoc? Moc děkuji za každou radu.
ami123 89541
25.5.2010 21:59:16
pro Poldovku...Ahoj v Ústí nad Laabem dela metodu a reha dle Mojsisove p.Gabrielova v Masarykove nemocnici,je to budova B,2.patro....nemam bohuzel u sebe cislo,ale to ti urco reknou na ustredne...
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 640  [Dalších 530 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.