Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Svitka + 06/2011 + 10/2016 | 101372 |
16.5.2010 22:20:58
Holky poraďte, začala jsem doma každý den cvičit cviky podle Mojžíšové. V říjnu jsem prodělala zamklé těhotenství v 9. týdnu a od té doby se nějak nedaří tak si říkám, že by mohlo pomoci tohle. Asi před rokem a půl mi doktor zjistil posunou pánev, tak jsem na rehabilitaci dostala knížku s návodem, ale tenkrát jsem cvičila jen cviky na posun té pánve a pomohlo to strašně rychle. Teď cvičím všech 18 cviků co v knížce je, ale nepíší tam kolikrát cviky opakovat??? Cvičit jen těch 18 cviků třeba po 5 opakování a pak konec? Nebo jet celou sérii 18 po 5 znovu???
Poraďte, chci to dělat správně, abysmě měli co nejdříve mimi a nemůžu se nějak dostat k doktorovi, aby mi napsal rehábku. Díky moc za rady! |
Jituki | 106426 |
2.4.2010 14:41:06
Ještě chci připsat- určitě to nevzdávejte, když se to nepodaří první, druhý měsíc...já si byla od začátku jistá, že to vyjde a pak to zklamání, to znám... někdy to chce čas. Ten čtvrtý měsíc jsem to cvičení už docela šidila, musela jsem se hodně nutit a vyšlo to! Tak holky vydržte!
|
Jituki | 106426 |
2.4.2010 14:22:56
Nejdřív jsem si koupila knížku a si první měsíc jsem zkoušela cvičit sama. Ale souhlasím, že to nebyl nejlepší nápad. I přes zdánlivou jednoduchost, jsem pak zjistila, že některé cviky necvičím správně. Po cca měsíci jsem začala chodit do Sanusu tady v HK. Je tam perfektní fyzioterapuetka zaměřená na tuto metodu -krásně mě srovnala, myslím, že záleží hodně i na tom, kdo Vám mobilizace provádí. Chodila jsem tam cca 1x týdně a přitom jsem doma cvičila. A po asi dalších třech měsících , kdy jsem už trošku polevovala se cvičením, se námaha vyplatila.
Mám radost, je to naše první mimi a taky už jsem měla nevyšší čas. Ps: Když jsem si začala na začátku měřit bazální teplotu (doporučuju, aby jste zjistili, jaký máte cyklus), pomohli mi tyto stránky:http://merenibt.xf.cz/. |
Poldovka | 106279 |
23.3.2010 19:03:42
Poprvé v životě se pokouším tímto způsobem získat informace, ale jsem opravdu bezradná. Dočetla jsem se o metodě paní Mojžíškové, jsem z Ústí nad Labem a chtěla bych se účastnit nejakého kurzu nebo navštívit cvičení. Můžete mi prosím někdo pomoci. Moc děkuji.
|
martous | 58827 |
21.3.2010 16:45:59
já jsem se snažila také dva roky,hormony, bylinky atd... Pak jsem šla na Mojžíšovou, ale je podle mne nutné odblokování a každý den cvičení a do čtyř měsíců jsem otěhotněla
|
Pilule | 106149 |
18.3.2010 19:29:52
První dítě se nám povedlo na poprvé a druhé až na kurzu Mojžíšové.Jsem fyzioterapeut na mateřské, tak se tu brouzdám po netu. Všem, kdo opravdu chcete mimi a nedaří se, tuto metodu z vlastní zkušenosti doporučuji. Určitě bych nedoporučovala cvičit podle knížek či videa. U každého je jiný problém, proč nemůže otěhotnět, proto potřebuje individuální přístup. Měli by jste vyhledat nejbližší rehabilitační oddělení a ptát se, jestli u nich někdo má akreditovaný kurz této metody a k tomu pak docházíte jednou měsíčně. Většinou se podaří otěhotnět tak do půl roku ale někdo dříve i déle.Podle toho, jaký kdo má konkrétní problém.(špatné kyčle, vypadávací žebra,či zastaralá naražená kostrč)Takže určitě vyhledat pomoc odborníků. Ušetříte si tak nejen čas, ale i každoměsíční zklamání nad tím spropadeným papírkem...Taky znám.
|
gabikal | 106141 |
18.3.2010 14:55:18
Dobrý den,
jsem tady poprvé, po samovolném potratu /v lednu/ se opět snažíme o miminko. Chtěla jsem vyzkoušet cvičení podle Mojžíšové. Trochu se v tom ale ztrácím. Cvičit se nemůže doma? Uvažovala jsem že bych si koupila knížku... Máte nějaké rady, zkušenosti,... Moc děkuji. |
ínid | 103280 |
10.3.2010 17:48:49
Kukino taky gratuluji Jinak my se snažíme asi 19 měsíců,ale ještě jsem nebyla u doktora,takže nevím,kde je chyba.Jinak máme doma skoro 4 letého klučíka.
|
Janči | 105903 |
10.3.2010 14:20:36
Kuki, moc moc blahopřeju ke dvěma čárkám!
|
Janči | 105903 |
10.3.2010 14:19:41
Ahoj holky, jsem tu úplně nová. Vlastně moje první diskuze v životě Jen jsem chtěla reagovat na cvičení podle paní Mojžíšové. Děti zatím nemám, nevydržela jsem s cvičením moc dlouho, ale zase se k tomu chci vrátit. Cvičila jsem pravidelně a v kuse 2 měsíce, pak jsem občas kvůli bolestem zad vynechala a špatně se mi k tomu vracelo. Ale co je důležitý! Nemá smysl cvičit podle knížky nebo videa. Vypadá to jednoduše, ale není. Je nutné, aby vás někdo vedl a aby vás opravoval, když děláte nějaký cvik špatně. Já docházela celé ty dva měsíce k jedné vynikající a hrozně sympatické fyzioterapeutce do Hradce Králové do Sanusu. Celou mě srovnala a poznala, když jsem začala cvičení zanedbávat . Než jsem k ní začala chodit, tak jsem taky zkoušela cvičit podle knížky, ale pak jsem poznala ty rozdíly... O mimi se snažíme dva a půl roku, teď mám před sebou 1. IUI. A musím zase začít cvičit, jinak nevim... Už některé cvičíte?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.