| monam | 158013 |
|
4.3.2025 16:31:23
Metformin je přípravek na snížení hladiny cukru, používá se k léčbě diabetu. Nemá s ozempicem nic společného. Je tam i jiná účinná látka. Pokud kolegyně ještě drží dietu pro diabetiky, asi proto zhubla. To, že občas ujede na sladkém o ničem nevypovídá.
|
| Dooly. | 12201 |
|
|
4.3.2025 16:11:58
Heled, bere to už 3 roky kolegyně (metformin, obdobu ozempicu)
A sice zhubla 30kg ale rozhodně nevypadá dobře Ona tedy tvrdí že to má na cukrovku, jenze když si na firemní večeři vypije 3horke čokolády se šlehačkou, při narozeninách sní 2 kusy dortu apod. Tak spíš myslím, že jen nechce přiznat proč to bere, ptz diabetika by tenhle její stravovací styl asi zabil Nehledě na nepravidelnost atd. Nicméně - má ošklivou, matnou, jakoby voskovou pleť do zluta Má strašně Suche vlasy, "vypadá pořád jako by prolezla rostim" Je věčně nachcipana A vypadá jako smrskla verze sama sebe - čili hodně zhubla, ale ta postava je vlastně stejná Porad má velký pupek a hubené nohy No, jako už víc lidí na oddělení se nechalo slyšet, že za tuhle cenu, takhle, by zhubnout nechteli A rozhodně to zdravé nevypadá, ani trochu Nicméně její reálné výsledky krve nebo tak, neznam |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
3.3.2025 23:06:40
Nn, mam bandaz a drzi dobre.
|
| monam | 158013 |
|
3.3.2025 22:46:47
Chápu, myslela jsem, že to.myslis jinak. V čem se to po přechodu změnilo? 13 let, to byla plikace?
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
3.3.2025 22:20:05
Monam, ale ja jsem bariatricky pacient a nedela mi problem dodrzovat porce uz trinact let. Jen ten prechod mi do toho metabolismu hodil vidle.
|
| monam | 158013 |
|
3.3.2025 22:04:45
Prosím tě radko, kde jsi to četla?
To jsem fakt nezaznamenala, hnití potravy v žaludku.Zvracení, průjmy, to může být, každému to nemusí sednout. |
| monam | 158013 |
|
3.3.2025 22:03:05
"V prechodu jsem zacla pribirat navzdory dodrzovani rezimu bariatrickeho pacienta a moje obezitolozka mi nabidla Mounjaro."
Dodržovat režim bariatrického pacienta bez bariatrické operace úplně nejde. Ta operace mění receptry v žaludku, některé typy zásadně ovlivňují metabolismus. |
| monam | 158013 |
|
3.3.2025 22:00:40
Mám osobní zkušenost s Ozempicem i Mounjarem. S Ozempicem jsem zubla během asi devíti měsíců 25 kilo. Pak se efekt začal vytrácet a za tři roky jsem 20 kilo nabrala zpět. Nemohu říct, že bych nedodržovala režim, obezitologové upozorňují, že tělo se adaptuje a většina lidé začne přibírat. Pak jsem brala Mounjaro, hubnutí je méně výrazné, pomalejší, ale zatím je. Předpokládám, že po nějaké době to opět přesane fungovat záchranu od toho čekat nelze. Finančně je Mounjaro asi 2x dražší než Ozempic.
|
| Muumi | 41406 |
|
3.3.2025 21:54:11
https://www.youtube.com/watch?v=YlF5XrTO6rw
Tak jestli chceš veselejší song, doporučuji tento;) Americký reklamy na léky jsou něco úplně neuvěřitelnými. |
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
3.3.2025 21:14:40
Zistili mi cukrovku II.typ, mam liek Glucophage. Za 7 mesiacov mam cca 20kg dolu. Zo zaciatku to islo rychlo, teraz pomalsie.
Ale poznam ludi s II.cukrovkou a neschudli ani deko. |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.