| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1940  [Dalších 1700 >>]
Len 108740
23.10.2016 18:35:03
Jsou nadherny~x~ Ja teda kolie miluju odmalicka, jenom tyhle rough, ostatni moc ne, zvlast na border mam docela averzi. Bohuzel me auti dite odmita chlupate psy, takze mam smulu, leda kratkosrstou. Ale ted jdeme do maleho plemene, takze to stejne neni aktualni a treba ta nesnasenlivost k dlouhym chlupum potomka prejde:-) At je starsi dama co nejdele ok~x~
Senedra 14756
23.10.2016 17:40:41
Obě jsou nádherné.
Lassiesevrací 134328
23.10.2016 16:31:21
Lassiesevrací 134328
23.10.2016 16:23:35
Je jí 14. Nejvíc spešl kámoška. Když jsem poznala manžela, byl můj veškerý majetek v jedný krosně, bydlela jsem v takovym lepšim polosquatu, ale měla jsem jí. Ona vždycky ví, jak mi je. Je to aristokratka, nikdy se nevnucuje, neskáče.... Všechny naše děti se učily chodit tak, že se jí držely za kožich. Dřív taky lehávala u krámu bez vodítka a čekala, až nakoupíme. Byla se mnou i v Berlíně a provázela nějaký slepecký pár v muzeu pro nevidomé. Není vodící, ale líbila se jim, tak jí vzali s sebou.
Mladší jsme pořídili, když jí bylo devět. Ráda by byla alfou, ale ještě pořád na tu starší nemá. A nebude mít.
Len 108740
23.10.2016 15:53:09
Lassie, drz se~6~~6~~x~ Je to hrozny, uz jsem to nekolikrat zazila, opravdu soucitim~6~ Nase pesina ma 8,5 roku a posledni rok hodne zpomalila, mela vazny uraz, operaci a zanechalo to nasledky. Po Vanocich budeme mit stene, ona je tak nejak aktivnejsi a vic v pohode, kdyz ma nekoho k sobe. Ted tu mame tchynina stafforda a vyslovene si to uziva (ja uz min~t~). Kolik je vasi juniorce? Chapu, ze ten vztah ke starsi je jiny, ono to tak byva, nekteri psi jsou proste vic special~x~ Opravdu smutne tema~7~

Dneska se dokopavam k tomu neco upect, nic tu nemam a honi me mlsna. Mame prazdniny, pripravujeme se na Halloween, ceka nas pristi tyden par vyletu do Londyna a do jednoho z parku, pojedeme kouknout na jeleny v riji. Nejake vetsi uklizeni nepripada v uvahu, kdyz jsou deti doma.

Slonisko 65085
23.10.2016 11:16:52
Lassie, soucítím ~6~.

Já teda výkonná nejsem vůbec, poslední dobou mám pocit, že jen hasím to co nejvíc hoří.
Teď tady přemýšlím, jak uplatit kluky aby mi na zahradě zaházeli výkopy od okapů.
Senedra 14756
23.10.2016 10:48:30
Lassie, to mě mrzí. ~6~~6~~6~

Cimbur - máme obrovský koš na prádlo a dokud jsme bydleli v bytě, tak jsem ho měla ve skříni v předsíni. Na Vánoce jsem se hecla a všechno vyžehlila, do koše jsme naskládali dárky a dali je pod stromek. Tehdy pětiletá dcera si myslela, že i koš přinesl Ježíšek.

Já tady píšu o tom, co jsem udělala. Co jsem nestihla - tím se nechlubím.

Teď mě málem nakopla dcera - trénuje na karate, ukazovala mi nějaký kop. Sportovní nadání teda po mě nezdědila. Já nebyla schopná nohu tak vysoko dostat snad nikdy. A ona provede kop několikrát za sebou a ještě na mě chrlí japonské názvy.
Cimbur 64764
23.10.2016 10:42:52
Hlavně, kdyz máš to nevyzehleny prádlo kam schovat. ~:-D S tím mám problém.
Lassiesevrací 134328
23.10.2016 10:23:52
Vy tady jedete na výkon všechny ~e~

Já jsem se snažila obrnit před zimou a splíny, ale už se v tom začínám pomalu topit. Sbírali jsme kaštany, udělali si doma šípkový sirup, nakoupili svíčky...dokonce i ty cesty do-ze školy jsou pěkný, v tom sychravém podzimu. U nás je to tedy koncert barev.
Ale stejně na mě leze smutek. Pomalu pozoruji, že mi odchází kámoška, naše kolií seniorka. Je jí 14. Ona se pořád ještě drží, vítá u branky, má velkou chuť k jídlu (leze do mísy i juniorce), ráda chodí na kratší procházky. Ale fyzicky prostě odchází. Má šedý zákal a zadní nohy jí začínají zrazovat. Na dlažbě jí to klouže a nohy jí jdou od sebe a padá zadek. Někdy se k ránu na verandě počůrá, tak jí chodím ráno pouštět ven.
Je to moje věrná přítelkyně, vůbec si neumím představit, že by tu nebyla ~n~
Senedra 14756
22.10.2016 20:33:38
Výkonná - hahahaha... Děti pod pohrůžkou násilí ( zrovna koukají na StarDance - hodně se chtěly dívat) uklidily koupelny a vyleštily skla, taky si jakš takš vykydaly pokojíky.
Kynuté těsto - zvládá domácí pekárna
Hrách - namočila jsme už včera, večer jsem polévku dovařila
závin - listové těsto z obchodu...

Teď si rovnám záda, mám podezření, že jsem si je nějak namohla, jak tahám těžkou tašku z/do práce. A tím pádem by se vysvětlovala i čtyřdenní migréna. Ještě musím uklidit kuchyň a pověsit prádlo a MĚLA bych žehlit.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1940  [Dalších 1700 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.