| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Chaotičky a zmatkařky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1940  [Dalších 1690 >>]
Len 108740
22.10.2016 18:38:37
Pane jo, Senedro, ty jsi vykonna~R^

Bourko, super houbareni~t~ A zavidim, houbareni miluju. V lete jsme byli parkrat, ale zdaleka mi to nestacilo.

Ja mela dva dny strasnou migrenu, nedelala jsem vubec nic. Dneska jsem alespon uvarila, vyprala a ususila dve pracky a zacala s vyhazovanim malych detskych veci. Susicka u nas pristi tyden bude slavit rok, za odmenu jsem ji s laskou vycistila kondenzator tycinkama na usi, vypada jako novy~R^~t~
Senedra 14756
22.10.2016 17:39:44
No, k nám za chvíli dorazí navíc ještě tchýně, ale co - zrovna vařím asi 5 litrů hrachové polévky, vytáhla jsem z trouby buchty s mákem ( jablečný závin, který jsem upekla k obědu už jaksi není - moje mamka skoro nepeče, takže když rodiče přijedou, tak si moc rádi dají něco sladkého), stáhnu to tady mopem, hodím nevyžehlené prádlo do komory a budu se tvářit jako dělná žena.
Slonisko 65085
22.10.2016 15:44:16
Bouřko, pažravé batole v lese je pohroma, to jsem takhle jednou posadila mladšího k borůvkovému keři a odchytla ho na poslední chvíli, když se blížil k nějaký prašivce~:-D.
Já pozvala naše na středu na oběd, budu muset do tý doby aspoň trochu uklidit. Využila jsem dneska polední sluníčko, šla vyzkoušet nový boty a vyrobila si puchejř~:(.
Kluci tu maj dneska na návštěvě kamaráda, tak jsem zahrála skvělou matku a objednala jim k obědu pizzu~t~. Za chvíli přijede švagr a přiveze ovci, jdu si udělat místo v kuchini, ať to mám kde porcovat.
Senedra 14756
22.10.2016 8:54:10
Já ráno zaspala, takže musím kmitat, potřebuju tady nějak lehce uklidit, upéct nějakou buchtu a na oběd už přijede návštěva.
Venku j nádherně, tak se snad dostanu aspoň na chviličku na zahradu.
Bouřka 7675
21.10.2016 18:57:43
Já, místo abych se snažila před máminým příjezdem dostat domácnost do jakéstakéhos stavu,jsem podlehla mámení lesa a vydala se po dvou letech na houby, protože jestli syn zase lehne, tak už nejspíš nebude šance. Mastňácky jsem se přes ves dovezla k lesu, i tak to byl fyzický výkon, jsme v dolíku, lesy všude do kopce a pěkný krpály, batole bylo nutné neustále poponášet, ještě že to má 9kg i s botama. Jinak houbaření s dvěma prcky teda adrenalin, motali jsme se akorát na jednom plácku a i místo hub hlídala hlavně pažravou dcérenku, co strčí do tlamy vše, na co přijde. Staršiho to po chvíli přestalo bavit a vyl, že chce k rybníku lovit ryby (s batoletem se odmítam přiblížit k vodě na míň než 100m, kachna se tam chce hned vrhat po hlavě, porodila jsem dvě vydry). No zažitek k nezaplacení, něco jsem si ale přinesla. Plus 2kg kaštanů, co teď budou ouplně všude...
Senedra 14756
21.10.2016 18:14:47
Lux máme už 16 let starý a nechci se ho vzdát, protože má dost slušný výkon.

Dala jsem si už druhé poobědní kafe, žehlím, ale nejradši bych vzala hrnek horkého čaje a zalezla s nějakou hezkou knížkou do postele.
Bouřka 7675
21.10.2016 11:43:39
Tak průmyslovej bych tu asi momentálně užila~t~. Manžel teda něco takovýho má na nejhorší stavební bordel, ale nevím jestli je přímo průmyslovej, sací výkon jako ten Dyson to teda rozhodně nemá.
Pavučiny ~t~~t~ Si to vypůjčím, až nad nima bude úpět máma ~t~
Slonisko 65085
21.10.2016 11:39:09
Tenhle: http://www.narexcz.cz/prumyslove-vysavace-narex-c21/narex-65403607-prumyslovy-vysavac-narex-vys-21-01-novinka-podzim-2014-i3158/

Já měla předtím podobnej, akorát značku PROMA.

Je to velká obluda, používám ho na stavební bordel, piliny, auto a ten sklep. Mám teda ještě malej Daewoo, kterej jsme měli už v garsonce, ale ten je hned plnej a ztrácí výkon.

A pro pobavení: Snažila jsem se přesvědčit syna, aby zlikvidoval pavučiny, že si tady uklidíme, uděláme podzimní výzdobu a tak...

A odpověď: "bude Haloween, pavučiny jsou výzdoba, co by za to jiní dali..."

Bouřka 7675
21.10.2016 11:21:56
Slonisko, a co jsi pořídila? Já bych nový vysavač pořizovala velmi nerada, mám Dyson a ten bych momentáně nezaplatila.
Slonisko 65085
21.10.2016 10:29:25
Bouřko, vysavač dobrý. Já v pondělí kupovala novej, protože tomu starýmu odešel motor. A přesvedčili mě, že mám koupit dvakrát dražší, tak doufám že je opravdu kvalitnější a vydrží. Zatím jsem nadšená, konečně jsem vyluxovala sklep (mám tam pračku a sušičku, tak aby moc netrpěly).
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1940  [Dalších 1690 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.