Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Len | 108740 |
22.10.2016 18:38:37
Pane jo, Senedro, ty jsi vykonna
Bourko, super houbareni A zavidim, houbareni miluju. V lete jsme byli parkrat, ale zdaleka mi to nestacilo. Ja mela dva dny strasnou migrenu, nedelala jsem vubec nic. Dneska jsem alespon uvarila, vyprala a ususila dve pracky a zacala s vyhazovanim malych detskych veci. Susicka u nas pristi tyden bude slavit rok, za odmenu jsem ji s laskou vycistila kondenzator tycinkama na usi, vypada jako novy |
Senedra | 14756 |
22.10.2016 17:39:44
No, k nám za chvíli dorazí navíc ještě tchýně, ale co - zrovna vařím asi 5 litrů hrachové polévky, vytáhla jsem z trouby buchty s mákem ( jablečný závin, který jsem upekla k obědu už jaksi není - moje mamka skoro nepeče, takže když rodiče přijedou, tak si moc rádi dají něco sladkého), stáhnu to tady mopem, hodím nevyžehlené prádlo do komory a budu se tvářit jako dělná žena.
|
Slonisko | 65085 |
22.10.2016 15:44:16
Bouřko, pažravé batole v lese je pohroma, to jsem takhle jednou posadila mladšího k borůvkovému keři a odchytla ho na poslední chvíli, když se blížil k nějaký prašivce.
Já pozvala naše na středu na oběd, budu muset do tý doby aspoň trochu uklidit. Využila jsem dneska polední sluníčko, šla vyzkoušet nový boty a vyrobila si puchejř. Kluci tu maj dneska na návštěvě kamaráda, tak jsem zahrála skvělou matku a objednala jim k obědu pizzu. Za chvíli přijede švagr a přiveze ovci, jdu si udělat místo v kuchini, ať to mám kde porcovat. |
Senedra | 14756 |
22.10.2016 8:54:10
Já ráno zaspala, takže musím kmitat, potřebuju tady nějak lehce uklidit, upéct nějakou buchtu a na oběd už přijede návštěva.
Venku j nádherně, tak se snad dostanu aspoň na chviličku na zahradu. |
Bouřka | 7675 |
21.10.2016 18:57:43
Já, místo abych se snažila před máminým příjezdem dostat domácnost do jakéstakéhos stavu,jsem podlehla mámení lesa a vydala se po dvou letech na houby, protože jestli syn zase lehne, tak už nejspíš nebude šance. Mastňácky jsem se přes ves dovezla k lesu, i tak to byl fyzický výkon, jsme v dolíku, lesy všude do kopce a pěkný krpály, batole bylo nutné neustále poponášet, ještě že to má 9kg i s botama. Jinak houbaření s dvěma prcky teda adrenalin, motali jsme se akorát na jednom plácku a i místo hub hlídala hlavně pažravou dcérenku, co strčí do tlamy vše, na co přijde. Staršiho to po chvíli přestalo bavit a vyl, že chce k rybníku lovit ryby (s batoletem se odmítam přiblížit k vodě na míň než 100m, kachna se tam chce hned vrhat po hlavě, porodila jsem dvě vydry). No zažitek k nezaplacení, něco jsem si ale přinesla. Plus 2kg kaštanů, co teď budou ouplně všude...
|
Senedra | 14756 |
21.10.2016 18:14:47
Lux máme už 16 let starý a nechci se ho vzdát, protože má dost slušný výkon.
Dala jsem si už druhé poobědní kafe, žehlím, ale nejradši bych vzala hrnek horkého čaje a zalezla s nějakou hezkou knížkou do postele. |
Bouřka | 7675 |
21.10.2016 11:43:39
Tak průmyslovej bych tu asi momentálně užila. Manžel teda něco takovýho má na nejhorší stavební bordel, ale nevím jestli je přímo průmyslovej, sací výkon jako ten Dyson to teda rozhodně nemá.
Pavučiny Si to vypůjčím, až nad nima bude úpět máma |
Slonisko | 65085 |
21.10.2016 11:39:09
Tenhle: http://www.narexcz.cz/prumyslove-vysavace-narex-c21/narex-65403607-prumyslovy-vysavac-narex-vys-21-01-novinka-podzim-2014-i3158/
Já měla předtím podobnej, akorát značku PROMA. Je to velká obluda, používám ho na stavební bordel, piliny, auto a ten sklep. Mám teda ještě malej Daewoo, kterej jsme měli už v garsonce, ale ten je hned plnej a ztrácí výkon. A pro pobavení: Snažila jsem se přesvědčit syna, aby zlikvidoval pavučiny, že si tady uklidíme, uděláme podzimní výzdobu a tak... A odpověď: "bude Haloween, pavučiny jsou výzdoba, co by za to jiní dali..." |
Bouřka | 7675 |
21.10.2016 11:21:56
Slonisko, a co jsi pořídila? Já bych nový vysavač pořizovala velmi nerada, mám Dyson a ten bych momentáně nezaplatila.
|
Slonisko | 65085 |
21.10.2016 10:29:25
Bouřko, vysavač dobrý. Já v pondělí kupovala novej, protože tomu starýmu odešel motor. A přesvedčili mě, že mám koupit dvakrát dražší, tak doufám že je opravdu kvalitnější a vydrží. Zatím jsem nadšená, konečně jsem vyluxovala sklep (mám tam pračku a sušičku, tak aby moc netrpěly).
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.