| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anglická školka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 637  [Dalších 537 >>]
Anni&Annika 50178
13.5.2012 15:34:53
jinak teda i s tou statni cj skolou se da delat dost...v liberci mame nemecke gymnazium, kam se ani nedelaji prijimacky z nj. Proste z beznych predmetu. Vyuka je v nj-rodili mluvci /od vyssich trid, nejak to natusta/ a maturita se dela jak ceska, tak nemecka. Znam par deti, co studuji v nemecku VS nebo UNI. Jedna dokonce germanistuku v anglictine, takze si nemyslim, ze jsou vsechny skoly v cechach na odpis~;)
Anni&Annika 50178
13.5.2012 15:23:44
kytko, proc se z toho hroutis??? Jak kdyby nebyly jine moznosti nez skolka~e~
Ja mam teda jiny zpusob jazykove vychovy nez Fed, ale me v lete 6ti lete dite momentalne mluvi bez akcentu nemecky a cesky a to s beznou slovni zasobou odpovidajici veku /bez jakychkoliv chyb v mluveni a gramatice/, takze jsem ji tu aj uz slibila /touzila se ucit aj ve skolce/ a jelikoz nevim, co momentalne s tim a chci pro ni vzdelani-skola v cj /to je pro me nejtezsi jazyk z tech tri/, vyresila jsem to PC /rosetta stone/ a pak tu jedna diskuterka hodila tyhle stranky http://www.learningchocolate.com/ ,ktere me dite nadchly...takze si to obden sama otevre a pousti si sama temata jake chce. K tomu ma oblibene pisnicky na youtube na pocitani, fraze, abecedu, takze si tu i behem dne aj prozspevuje....v lete az nebude skolka asi zacnu jezdit k tete /15km od nas/, je americanka a jinak nez aj nemluvi. Takze proc ne takhle???? Tetu bych nahradila nejakyma hodinama s rodilym mluvcim, pokud by nebyla....ja bych kuprikladu dite do aj skolky nedala...za prve tu zadnou nemam, za druhe se mala potrebovala naucit cj a skolka co chodi je fakt uzasna a po zkusenosti s tou starsi, kdy jsem ji doma ucila cj jsem rozhodla, ze chci pro tu malou cj zakladni skolu...proste jsem vybrala dobrou statni~;)
Federika 14090
13.5.2012 14:48:23
Kytko,
známá vede reklamní agenturu a její manžel obchoduje s nemovitostma, po celým světě. Ono žádný vzdělání tu peníze a úspěch samo o sobě nikdy nepřinese.Dokonce ani třeba 5 jazyků a ten Oxford.
Jinak, já si fakt nemyslím,že angličtina a další jazyky od nejútlejšího věku jsou vyhozený peníze z okna. Za "vyhozený" považuju úplně jiný peníze. To není na tebe,to je na Lišku.
JaninaH 12107
13.5.2012 14:12:42
Kytko, to máš těžké, já bych svoje děti ráda viděla na Oxfordu ~;)
Máš pravdu v tom, že spoléhat na naše základní školství ve výuce jazyků nelze, bohužel. Ale jak píšu, jsou i jiné cesty, jak se dítě může naučit, důležité je za tím jít a nenechat to na škole.
kytko 28439
13.5.2012 14:03:30
Ježíši já nezávidím!!!
kdybys věděla, co mám za sebou, tak jediné , co můžu někomu závidět, je zdraví. to mi teda věř.
peníze jsou sice potřeba, ale abych je někomu záviděla, to ani náhodou.
jen mě prostě štve, že kvůli tomu, ž ejsme si vybrala nepříliš dobře placenou profesi, nebudu svým dětem moct poskytnout vzdělání, jaké bych chtěla.
jistěýže vestátních školách se taky vystudovat dá a slušně, tak o jazykové gramotnosti to vůbec neplatí
JaninaH 12107
13.5.2012 13:59:46
Kytko,
nezáviď, moje děti se naučily anglicky dobře i bez anglické školky, a nepředřely se. Možnosti jsou různé, hodně záleží na škole, pak jsou tu různé jazykové školy, kurzy, výměnné pobyty... Jo, všechno stojí peníze, ale není to zas tak hrozné, jen se musí za tím jít.
J.
kytko 28439
13.5.2012 13:52:36
Vidíš a já to tak beru.
Zvlášt když se nad nějakým pacientem trápím a hledám, sedím na netu a hledám a kombinuju jak mu pommoct a on mi pak nedá ani tu třicetikorunu-že zapomněl.... tak si někdy říkám, že se na to nevykašlu.
Fede a co ta známá a její manžel dělá?
kytko 28439
13.5.2012 13:51:00
Liško není to pravda. Pokud se děcko naučí další jazyky ve věku, kdy mu intenzivne roste mozek, uloží se mu to do tzv primárních řečových center, to je dokázáno studiemi s funkční MR a tudíž je ta znalost prakticky rovná rodnému jazyku. jamile se to učíš později, ukládá se to jinam.
Nezapomenou to potom tak snadno, i kdyby pak ten jazyk dlouho nepoužívaly.
Navíc v dnešním globalizovaným světě považuju nejméně dva jazyky za nutnou věc, pikud chce být člověk úspěšný.- a pro naše děti to bud eplatit dvojnásob.
kytko 28439
13.5.2012 13:48:08
Ale měl by to jednudušší, kdyby mluvil v 8 plynně dvěma ev jako federičiny děti 3 jazyky. daleko jednodušší.
Jo, prosadí se. ale bude to mít mnohem těžší.
Liška s banem :) 80734
13.5.2012 11:42:29
Prázdninový a odpolední provoz bych brala.

Jinak angličtina je lehký jazyk. Nevidím žádný přínos v tom rvát ji dětem do hlavy již ve školkovém věku. Dle mého názoru jsou peníze za školkovné v anglických školkách peníze vyhozené z okna. Ale když to chce někdo platit, tak ať si to klidně platí.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 637  [Dalších 537 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.