Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Martina, 2 kluci | 15942 |
15.12.2022 16:28:16
Právě mi zdechl po třech letech kávovar Tchibo Esperto Latte, potřebuji vybrat nový. Nechci se nechat natlačit MM do nějaké předražené obří krabice, na netu jsem koukala a nic moc nevykoukala.
Mam rada cappuccino, latte, takže si chci pěnit mléko, ideálně aby se odsávalo z krabice přes kávovar a doteklo do sklenice. Piju 1 kafe denně, takže nechci nádobku na mléko. Stroj bych chtěla úzký, aby nezabíral místo. Nemáte nápad, zkušenost? |
neznámá | 91073 |
13.12.2022 22:30:12
My také jíme syrová domácí vejce, miluji syrové žloutky. Vaječňák jedině ze syrových žloutků.
Si říkám, jestli nejsme už salmonele nebo jinému SRBu ze syrových vajec imunní. A teď jsem to napsala a je mi jasné, že za týden budu psát, že máme salmonelu z domácí tatarky. |
mabela | 51999 |
13.12.2022 22:21:11
No vidíš a manzel ji měl z vajec už dva krát, asi i za tebe. Jednou skončil na dva týdny v nemocnici, nic příjemného to fakt není, tak buď ráda!
|
K_at | 121378 |
12.12.2022 11:18:52
Gratuluji. Nebo co ti mám k tomu napsat?
|
Koníček mořský | 156666 |
12.12.2022 11:12:42
Taky jím syrová vejce, navíc od domácích slepic. Dávám je do tatráku, občas jen ohřát do vývaru, dělám si domácí majonézu, vylizuju z misky syrové těsto se syrovým vejcem, jako dítě jsem si dělala žloutek s cukrem... Jím hodně i různé majonézové saláty, i v létě.
Z vejce mi nikdy nic nebylo. Už se těším na adrenalin letošních vánoc - domácí majonéza se syrovým vejcem bude ležet tři dny v bramborovém salátu, syrové vejce dávám i do krémů do vánočního cukroví, bílková a žloutková poleva ze syrových vajec to taky vhodně doplní a bude ležet deset dní... Už chybí jen ten vaječňák. (Mimochodem - těch už jsem taky v životě plno ochutnala a vypila) Salmonela furt nikde. |
K_at | 121378 |
12.12.2022 10:54:05
Juillet, pokud vím, alkohol to fakt nevyřeší. Asi je udělám v páře. Dle Cuketky.
|
susu. | 129001 |
12.12.2022 10:27:29
Já dělávám ze syrových, taky jsme vždycky poněkud napnutá, jestli to bude OK, zatím teda vždycky jo, takže riziko asi není velké, ale člověk může mít někdy holt smůlu. Vždycky si říkám, že to zkusím prohřát, ale vždycky nestíhám a tak to místo vaření jen umíchám večer u filmu.Ale letos ho už mám hotový a je výborný.
|
holkamodroočka | 156337 |
10.12.2022 23:34:32
Vaječňák podle Cuketky jsem dělala letos, je mňam
|
K_at | 121378 |
10.12.2022 20:43:37
Luthienko děkuju, mám! Mně vyjížděly samý úplně jiný recepty.
|
luthienka | 77117 |
10.12.2022 20:38:20
Kouknina postup třeba u Cuketky. Myslím ze je ani nedělá v pare, ale v rendliku. Pára je samozřejmě sichr.
Já delalal vloni - koupila jsme pasterované žloutky (Makro). Používala jsem je i na peceni, aby mi nezbývaly bilky. (Kokosky, které děla mamka ze zbylých bílků, nesnáším) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.