| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

18.1.2011 11:37:38 Bubačka..

Domácí chleba

maminky "pekařky", prosím vás, jaký kvásek používáte na domácí chleba? Já koupila sušený žitný a nedaří se mi... Píše se na něm, že se těsto musí nechat přes noc, potom se přidá mouka a 3 hodiny kyne v troubě. To je šílené, peču v obyčejné troubě a takto bych asi chleba neupekla ani do Vánoc... Co kvasnice? Moc se mi daří chleba z hotových směsí, ale tam je kys. citónová (někdy i horší věci) a já se chci chemii raději vyhnout. Děkuji za tipy!
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Domácí chleba Bubačka.. 18.1.2011 11:37
*Re: domácí chleba Eva + Klárka2/07 18.1.2011 11:41
*Re: domácí chleba pearl 18.1.2011 11:48
*Re: domácí chleba Edysha 18.1.2011 11:50
*Re: domácí chleba remus 18.1.2011 12:50
**Re: domácí chleba Bubačka.. 18.1.2011 13:12
***Re: domácí chleba Balbína 18.1.2011 13:17
*Re: Domácí chleba Anicol 18.1.2011 15:22

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.