| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

18.1.2011 11:50:55 Edysha

Re: domácí chleba

S kvaskem je to vzdycky na dlouho. Delam se suseneho, dam lzici suseneho, vlaznou vodu a mouku. Udelam ridsi kasi a dam do tepla. Vecer zkontroluju, jestli se delaji bublinky. Rano pridam mouku a vodu a promicham a dam opet do tepla. Pokud mam cas treti den postup zopakuji, pokud ne zadelám testo a posichruju troskou drozdi. Delam i v pekarne i v troube, to pak nechavam kynout v osatce. Tretinu kvasku si necham na priste.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Domácí chleba Bubačka.. 18.1.2011 11:37
*Re: domácí chleba Eva + Klárka2/07 18.1.2011 11:41
*Re: domácí chleba pearl 18.1.2011 11:48
*Re: domácí chleba Edysha 18.1.2011 11:50
*Re: domácí chleba remus 18.1.2011 12:50
**Re: domácí chleba Bubačka.. 18.1.2011 13:12
***Re: domácí chleba Balbína 18.1.2011 13:17
*Re: Domácí chleba Anicol 18.1.2011 15:22

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.