| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

15.5.2011 11:43:05 angrešt

Re: recept na pizza chleba v pekarne

Konzistence těsta na pizza chleba je daná předvším moukou - je potřeba používat vysokolepkovou mouku. Dá se normálně koupit pod názvem Pizza mouka, dělá ji tuším Ramill.

Potom pomalou hydratací těsta, která dovolí lepku nasáknout hodně vody. Toho se dociluje zpravidla pomalým kynutím zastudena.

Já sama dělám těsto bajvočko, recept žádný enmám, prostě aby těsto vypadalo akorát (mouka, instatní droždí, sůl, studená voda, trochu olivoého oleje a trošku octa), nechávám kynout přes noc v lednici.

V pekárně to nikdy nebude ono, protože v té to kyne velice rychle, dokonce s příhřevem, a těsto se nestačí tolik hydratovat.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Pizza chleba v domácí pekárně Kaja222 15.5.2011 11:33
*Re: recept na pizza chleba v pekarne angrešt 15.5.2011 11:43
**Re: recept na pizza chleba v pekarne angrešt 15.5.2011 11:56
**Re: recept na pizza chleba v pekarne Kaja222 15.5.2011 12:9
***Re: recept na pizza chleba v pekar... Ivucha + 2 15.5.2011 13:2
***Re: recept na pizza chleba v pekar... angrešt 15.5.2011 15:36

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.