| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

22.7.2024 19:50:52 Vítr z hor

Málo pálivé kozí rohy

Sklidila jsem kozí rohy, že je zavařím, jenže jsou míň pálivé než loni, teda skoro vůbec, čili nedostatečně.

Přemýšlím, jak zachránit situaci. Stačí do sklenice nakapat pálivý olej (ten mám a je chuťově asi celkem blízký), nebo mám někde zkusit sehnat feferonky a nacpat do každé lahvičky jednu? “Propálí” to po proležení celý obsah, nebo jen vše ztraceno a letos holt nebudou pikantní?
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Málo pálivé kozí rohy Vítr z hor 22.7.2024 19:50
*Re: Málo pálivé kozí rohy Kaipa 22.7.2024 19:54
**Re: Málo pálivé kozí rohy Vítr z hor 22.7.2024 20:45
*Re: Málo pálivé kozí rohy Jojona 23.7.2024 6:12

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.