Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Hadice a hadi | 94577 |
8.5.2015 13:31:17
Mám Moulinex XXL, utahne vsechno. Zatím ji mam asi rok, tak snad ještě vydrží.
|
neznámá | 91073 |
8.5.2015 13:17:36
Já jí mám.
Zatím jsem kváskový chleba nezkoušela, jsem nějaká líná dělat kvásek. Zdá se v pohodě, akorát občas, při těžkém těstě vyjede hák a protáčí se. Je potřeba to občas zkontrolovat. A celkově mám pocit, že stará pekárně hnětala líp, tahle většinou hněte pouze kouli těsta na jednom háku. Chlap na ní koukal a nezdálo se mu zpracování, přišla mu nekvalitní, ale to nevím, mě se zdá v pohodě. Zatím funguje jak má (mám jí měsíc), ale taky jsem od ní nechtěla žádný složitosti jako právě kvásek. Oceňuji program na marmeládu, který pouštím na mléčnou rýži/kaši. Moje stará pekárna míchala hned a dost se ničila nádoba. Eta chvilku počká až se vše provaří a nic nikde nedrhne. Vymakanější Duplica je Sana, asi jsem měla jít už do ní, stejně musím dokoupit nerezovou nádobu. |
Martina, 2 kluci | 15942 |
8.5.2015 13:17:30
Nechceš začít péct v troubě? Stačí ti ošatka a skleněný pekáč. Namichas v běžné míse. To je jen tak mimo...
|
Tante Bante | 147015 |
8.5.2015 13:00:47
Dík, ta je známá, máš ji? Uvažuju o ní.
|
Tante Bante | 147015 |
8.5.2015 12:59:39
No vidíš, mě vyjde kilo a čtvrt bochník na osmnáct.
|
Fren | 117315 |
8.5.2015 11:29:26
jéjda,já zrovna včera koupila ve zdravé výživě čerstvý žitný kváskový chleba,za 29,-Kč.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
8.5.2015 11:24:59
Možná Eta Duplica Vital
|
Tante Bante | 147015 |
8.5.2015 10:52:29
Po pěti letech denního provozu v bolestech dodýchala naše milá a milovaná pekárna Lidl.
Výsledek pitvy konstatuje smrt z dlouhodobého přetížení zpracováváním těžkého kvasového žitného těsta. Prosím, poraďte, kdo máte zkušenost s pečením žitného kvasového chleba v mašině. Existuje pekárna na tohle myšlená? Existuje nějaká, která vydržela víc než náš Lidl? Kdybych kupovala novou, ocenila bych signál momentu, kdy vyndat háky, popř. aby si to i samo nasypávalo zrní, ale to není nutné. Nebudu teď u toho, přečtu si odpoledne, pokud bude co, děkuji všem za příspěvky k tématu. |
Markéta.. | 32122 |
11.4.2015 16:45:38
U nás by se jí dalo říkat spíše těstárna, protože v ní nic nepeču, používám ji jen na výrobu kynutých těst. Chleba nám z ní vůbec nechutnal, možná i proto, že v místní pekárně prodávají moc dobrý kváskový. Ale jsem ráda, že ji mám, jinak bych se snad ke kynutým těstům nikdy ani nedokopala. Takhle jsou hotová bez práce.
|
zerat | 18305 |
11.4.2015 16:32:24
Veveru, mozkovou kapacitu může zabírat úplně cokoliv, co člověk nedělá rád Já sice peču kváskový, ale jak Tě tak čtu, tak ta pracnost je podobná, jen s tím rozdílem, že na rozkvas zadělám ráno než jdu do práce, a to zabírá opravdu minimum času... Také mám minutku, ale jen v troubě, takže to neřeším. Třeba včera jsem zadělala na chleba a dala jsem ho kynout do mísy. Pak jsem šla sekat trávu a až jsem si tak nějak vzpomněla, tak jsem ho přeložit a dál nechala kynout. V klídku jsem šla pokračovat s trávou... pak jsem ho dala kynout do ošatky a až jsem byla osprchovaná, tak jsem zapla troubu a zase jsem si dělala své... až trouba pípla, tak šel dovnitř chleba... potom načasuju a když zapomenu, tak se nic nestane, protože trouba se případně vypne a chleba v ní dojede... žádný problém.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.