| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 14093  [Dalších 13943 >>]
Hadice a hadi 94577
8.5.2015 13:31:17
Mám Moulinex XXL, utahne vsechno. Zatím ji mam asi rok, tak snad ještě vydrží.
neznámá 91073
8.5.2015 13:17:36
Já jí mám.
Zatím jsem kváskový chleba nezkoušela, jsem nějaká líná dělat kvásek. Zdá se v pohodě, akorát občas, při těžkém těstě vyjede hák a protáčí se. Je potřeba to občas zkontrolovat.
A celkově mám pocit, že stará pekárně hnětala líp, tahle většinou hněte pouze kouli těsta na jednom háku.
Chlap na ní koukal a nezdálo se mu zpracování, přišla mu nekvalitní, ale to nevím, mě se zdá v pohodě.
Zatím funguje jak má (mám jí měsíc), ale taky jsem od ní nechtěla žádný složitosti jako právě kvásek.
Oceňuji program na marmeládu, který pouštím na mléčnou rýži/kaši. Moje stará pekárna míchala hned a dost se ničila nádoba. Eta chvilku počká až se vše provaří a nic nikde nedrhne.

Vymakanější Duplica je Sana, asi jsem měla jít už do ní, stejně musím dokoupit nerezovou nádobu.
Martina, 2 kluci 15942
8.5.2015 13:17:30
Nechceš začít péct v troubě? Stačí ti ošatka a skleněný pekáč. Namichas v běžné míse. To je jen tak mimo...
Tante Bante 147015
8.5.2015 13:00:47
Dík, ta je známá, máš ji? Uvažuju o ní.
Tante Bante 147015
8.5.2015 12:59:39
No vidíš, mě vyjde kilo a čtvrt bochník na osmnáct.
Fren 117315
8.5.2015 11:29:26
jéjda,já zrovna včera koupila ve zdravé výživě čerstvý žitný kváskový chleba,za 29,-Kč.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.5.2015 11:24:59
Možná Eta Duplica Vital
Tante Bante 147015
8.5.2015 10:52:29
Po pěti letech denního provozu v bolestech dodýchala naše milá a milovaná pekárna Lidl.
Výsledek pitvy konstatuje smrt z dlouhodobého přetížení zpracováváním těžkého kvasového žitného těsta.
Prosím, poraďte, kdo máte zkušenost s pečením žitného kvasového chleba v mašině. Existuje pekárna na tohle myšlená?
Existuje nějaká, která vydržela víc než náš Lidl?
Kdybych kupovala novou, ocenila bych signál momentu, kdy vyndat háky, popř. aby si to i samo nasypávalo zrní, ale to není nutné.
Nebudu teď u toho, přečtu si odpoledne, pokud bude co, děkuji všem za příspěvky k tématu.
Samolepky na zeď z Favi.cz - největší výběr
Markéta.. 32122
11.4.2015 16:45:38
U nás by se jí dalo říkat spíše těstárna, protože v ní nic nepeču, používám ji jen na výrobu kynutých těst. Chleba nám z ní vůbec nechutnal, možná i proto, že v místní pekárně prodávají moc dobrý kváskový. Ale jsem ráda, že ji mám, jinak bych se snad ke kynutým těstům nikdy ani nedokopala. Takhle jsou hotová bez práce.
zerat 18305
11.4.2015 16:32:24
Veveru, mozkovou kapacitu může zabírat úplně cokoliv, co člověk nedělá rád ~;) Já sice peču kváskový, ale jak Tě tak čtu, tak ta pracnost je podobná, jen s tím rozdílem, že na rozkvas zadělám ráno než jdu do práce, a to zabírá opravdu minimum času... Také mám minutku, ale jen v troubě, takže to neřeším. Třeba včera jsem zadělala na chleba a dala jsem ho kynout do mísy. Pak jsem šla sekat trávu a až jsem si tak nějak vzpomněla, tak jsem ho přeložit a dál nechala kynout. V klídku jsem šla pokračovat s trávou... pak jsem ho dala kynout do ošatky a až jsem byla osprchovaná, tak jsem zapla troubu a zase jsem si dělala své... až trouba pípla, tak šel dovnitř chleba... potom načasuju a když zapomenu, tak se nic nestane, protože trouba se případně vypne a chleba v ní dojede... žádný problém. ~:-D
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 14093  [Dalších 13943 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.