Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
9.4.2015 21:20:15
Inko, ale to je věc názoru a navíc to není úplně až tak pravda. Na začátku bývají často nižší, uprostřed vyšší a ještě když nevyndáš metličky, tak v něm máš dvě "díry"
|
karma | 94498 |
9.4.2015 20:46:55
Mám ji ráda, zkoušela jsem normálně ve vodě v hrnci a nic moc. V pekárně to zní lákavě, můžeš to popsat? Díky moc za odpověd!
|
Liškodlak | 36760 |
9.4.2015 20:40:28
My teda pečivo skoro vůbec nekupujeme, vše obstará pekárna. Docela často peču i rohlíky, housky, tu a tam něco sladkého.
Kdysi jsme ji měli ve skříňce, to jsem byla líná ji vytahovat. Od té doby, co jsme ji vyhradili místo na lince, pečeme určitě 2 -3 krát týdně. |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
9.4.2015 20:39:55
Třeba na svačinu je nejlepší krychlička z pekárny, jsou pak pravidelný a všechny stejný.
|
magrata1 | 95172 |
9.4.2015 20:35:07
no já vím, ale nebudu denně hlídat chleba (a navíc ho mísit ručně) 6000 na robot a nevím kolik na novou troubu fakt nemám. Při mém vybavení by to byl opruz. Prostě už vím, že v troubě péct chleba nebudu, když jsem se k tomu nedokopala 4 roky. Předtím jsem 4 roky denně pekla v pekárně (a občas v troubě). Teď v troubě peču stejně často jako v době, kdy jsem pekla v pekárně.
|
zerat | 18305 |
9.4.2015 20:30:37
Magráto pekla jsem v té mé dobrých 8 let - pekla jsem hromady chlebů dle Dámy a netu... receptů je spousta, ale prostě z pekárny jsou chleby buchty - to není chleba. Zkus si ten stejný chleba upéct v troubě dle toho, jak se má péct chleba a ucítíš ten rozdíl.
|
magrata1 | 95172 |
9.4.2015 20:27:50
měla jsem obyčejnou pekárnu Prosesor asi za 1200 a pekla jsem v ní i kváskový chleba. Někdy byl sice kočičí (na řezu byl uprostřed propadlý a u krajů měl jakoby kočičí uši), ale naučila jsem se pěkný. Často jsem pekla moskevský, ten byl proti kupovanému luxusní. Samozřejmě je lepší bochník než kostka, ale zas je lepší kostka než kupovaný chleba. Recepty jsou výborné v této kuchařce http://www.databazeknih.cz/knihy/automaticka-domaci-pekarna-11001 Ty opravdu sedí a daří se.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
9.4.2015 20:08:19
Používám i na těsto na vánoční cukroví. Nebo třeba na pečení perníku.
|
Citronove koliesko | 7937 |
9.4.2015 20:06:41
Pekáreň používam výhradne na prípravu kysnutého cesta, je to super. Cesto krásne prepracované, nadýchané, vždy sa podarí Buchtičky, záviny, pizza, koláče, chlieb...
Mám cca 6-7 rokov úplne jednoduchú neznačkovú PCB(?) stála cca 30,-€. Skúšali sme aj chlieb ale nebol veľmi dobrý, asi to chce premakanejšiu pekárničku. Čistý "koláč" (niečo ako vianočka ale menej sladké) z nej bol vynikajúci. Ja som fakt spokojná, používam ju cca 2-3x do mesiaca. |
RoBa | 128952 |
9.4.2015 19:58:27
Ahoj, koukam kolik lidi pouziva pekarnu :) Jinak je fakt ze robot by byl taky fajn, ale to az nekdy priste (ve vetsim byte az ho budu mit kde skladovat). Takze to asi zkusim s pekarnou...koukam na tu ktera zvitezila v Dtestu, tak se snad moc neseknu...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.