Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
9.4.2015 21:48:59
Já jí taky nekoupila kvůli tomu, mám ošatky kulatý i oválný v různých velikostech, ale když vím, že celý chleba rozkrájím na sváču, upeču kvádřík.
|
RoBa | 128952 |
9.4.2015 21:48:36
No, prave ze moje kychynska linka v cinzakovem byte je jentaktak, nic dalsiho se na ni asi nevejde (teda tu pekarnu tam proste dam )... Robot si koupim az do baraku :) Jinak u nas zatim hnete cela rodina - muz i maly syn...
|
zerat | 18305 |
9.4.2015 21:44:06
Magráto, já nepeču denně. Peču tak 2-3x do týdne. Už to mám vychytané, takže ráno než jdu do práce, tak dám rozkvasit. Rozkvas dělám schválně řidší (rychleji pak jede). Jak přijdu odpoledne domů, tak si odeberu z rozkvasu zpět a rovnou naházím vše do robota a nechám zpracovat. Mezitím se převléknu. Po 10-15 minutách přendám těsto do mísy s víkem a nechám kynout. Snažím se po hodině nezapomenout a popřetahovat kraje v míse, pak po další hodině ho popřekládám a jde kynout do ošatky... Potom dám tak po hodině kynutí žhavit troubu a tam nastavuji minutku, která si mě přivolá případně vypne troubu. Časově to dávám v pohodě a nijak mě to neomezuje. Už vím, co jde ošidit, co jde vynechat...
|
Fren | 117315 |
9.4.2015 21:42:32
Já pekárnu nemám a třebas těsto na vánočku zadělávám v robotu,v Etě,kterou mám už 27 let,takže to není takový tn klasický robot s tím ramenem,jako ty dnešní předražené hračky a paráda,vánočky peču vždy 2 a jsou luxusní.To je jen pověra,že se musí ručně a s láskou,nicméně se to nevylučuje.
No a k těm pekárnám - tak jsem ze zvědavosti jednou v elektru koukla,co je vlastně uvnitř,a byla jsem zděšena jakýmisi dvěma miniaturními nádobami uvnitř;jsem myslela,že když je to velké asi jako velký friták,tak že uvniř bude i podobně velká nádoba a tam,místo toho takové jakési 2 mrcky, tož já jsem v klidu,tohel bych doma nechtěla. Veškeré těsto zadělám ve staré etě a upeče výborně el.trouba.A marmelošky dělám od toho dochtora,to je taky rychlovka v normo hrnci a za 2 min není co řešit. |
magrata1 | 95172 |
9.4.2015 21:36:48
já mám ráda šišku. Ale nechce se mi denně péct.
|
zerat | 18305 |
9.4.2015 21:35:47
Inko, já miluju kulaté chleby s parádně křupavou vypečenou hnědou kůrkou. Vůbec nám nevadí, že jsou na kraji krajíčky menší a uprostřed větší Kvůli tomuhle bych si fakt pekárnu nekupovala. Hranatá forma na chleba jde také koupit
|
zerat | 18305 |
9.4.2015 21:31:38
RoBa, já mám "Kenwood Major Premiér" a můžu Vám říct, že je na lince skladnější než pekárna :-D Příslušenství mám v lince... no ale je fakt, že teď na RD mám mega kuchyňskou linku, takže prostoru mám více. Ale ono i tu pekárnu jsem na paneláku pořád někde pohnětala - byla velká, zabírala hromadu místa... Ten robot mi na lince přijde hezčí
|
9.4.2015 21:30:56
Tak úplně stejný ne, ale furt stejnější než bochník nebo šiška
|
zerat | 18305 |
9.4.2015 21:29:42
Já ale nemluvím o ušácích, ty jsem ani nemívala :-D Prostě když se nafoukne směrem nahoru, ta na krajích nebo jak to nazvat není stejně nafouknutý jako uprostřed... prostě myslím tím to, že není úplně každý plátek stejný :-D
|
9.4.2015 21:23:19
Ušáky se mi už nestávají, mám krásné pravidelné kvádříky a metličky vyndávám.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.