| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Rehabilitace

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 1313  [Dalších 823 >>]
:-) zaregistrovaná 133043
21.8.2013 18:03:43
A až požádá o tu radu, tak zkuste Simonu Roupcovou, mě zachránila záda, má výborný výsledky i při úbytku váhy. Ale ty to za něj fakt nevyřešíš, hýbat se a změnit jídelníček je tak nepohodlný ...
Agatha Ch. 135518
21.8.2013 17:43:37
Pokud nemá energii na to hledání, tak má smůlu. Dala bych od toho ruce pryč. Je to jeho boj. Až si začne někoho hledat sám, pak má šanci se z toho dostat, dřív ne.
Držím se jednoho nepsaného pravidla: nepomáhej někomu, kdo tě o pomoc sám nepožádal.
alzbeta
  • 
21.8.2013 14:45:38
Myho brachu v podobne situaci (zamestnani sice sedave nema, ale po autonehode se dlouho daval dohromady, taky dost pribral na vaze a bolel ho kazdy pohyb) "nakoply" shiatsu masaze. Ono je to napul takovy cviceni, zaroven o tebe nekdo pecuje, a taky to pusobí priznive na dusi. Na brachovi bylo videt, jak pokazde odtamtud prisel nabity energii, be zbolesti zad, a zpetne to vidi jako to, co mu pomohlo se zase nastartovat a zacit se postupne hybat i jinak a zhubnul. Nekdy to asi chce zharmonizovat telo i psyche, aby mel clovek silu na zmenu.
42
  • 
21.8.2013 10:22:56
Lído, já právě doufám, že kdyby mu někdo doproučil odborníka, který má dobré recenze a nejlépe kdyby to bylo při jednom - pohyb, strava, s ohledem na jeho dispozice, tak by to zkusil. Netvrdím, že by to vydržel, ale mám pocit, že by se snažil. Vnitřně ho to určitě taky sžírá, občas na něm vidím, jak ho štve, že si s dětma pořádně nemůže zablbnout, zakopat do míče, aniž by pak z toho byl dva dny zničený.
Jen prostě teď není jakoby žádná přímá cesta. Musel by to někde zkoušet, bez doporučení to může být taky ztráta času. A nemá energii na to hledání.
Mít v ruce nějaký plán - přesný rozpis, co dělat, určitě by to bylo snažší.

Jinak já si uvědomuju, že to on musí mít svou vlastní vnitřní motivaci, o to víc jsem z toho nešťastná. Zkouším, co se dá...
Lída. 2139
21.8.2013 10:14:01
Problem je, ze ani dobry lekar ho nespasi. Vim, ze to nechces slyset, ale kazdy mu rekne, ze musi doma cvicit a jinak jist. To on nechce, i kdyz vi, ze by mel. Musi se chtit zachranit on sam, to za nej nikdo neudela bohuzel.
42 135280
21.8.2013 9:54:46
Hledám osvědčeného odborníka, který by sestavil cvičební (případně i dietologický) plán pro mého manžela, kterého už roky bolí záda.
Chtěla bych mu pomoct změnit životní styl, on se sám do ničeho nepustí a roky běží... Je mu 40, má sedavé zaměstnání (poměrně stresové), v práci je od rána do večera, nemá žádný pohyb a protože se bolesti zad stupňují, už nemá chuť ani začínat cvičit, protože pak ho bolí ještě víc. Před pár lety konečně zašel na ortopedii, byl na několika rehabilitacích, ale doma potom protahovací cviky necvičil :-(. Má dojem, že mu to nepomohlo, takže ani chuť tam jít znovu. Momentálně je na tom tak, že i po krátkém výletu ho bolí nohy. Záda ho bolí každý den a jediné jeho řešení je Ibalgin.
Stravovací zvyklosti má taky příšerné, v práci nemá čas se kolikrát za celý den najíst a když, tak je to nějaká koupená bageta (případně občas pracovní oběd). Pak zase do večera nejí a doma má cca v půl osmé večeři. Když je to něco zdravého, lehkého, tak se dojí klobásou :-(.

Mockrát jsme o tom mluvili, protože já jsem z toho nešťastná. Když vstává ze židle a než se rozhýbe a rozejde, vypadá hůř než důchodce. Děsí mě, v jaké je kondici teď ve čtyřiceti, co může být za deset, dvacet let? Po každém takovém rozhovoru mě ubezpečí, že si je vědom toho, že to není žádná sranda. Ale nikdy s tím nic nedělá. :-(
Chápu, že nemá moc volného času a z práce chodí unavený a nemá myšlenky řešit nějaké cvičení nebo dávat energii do přemýšlení nad dietním plánem, ale zdraví má jen jedno...

Trochu jsem se tu i vypovídala, díky.
Pokud máte někdo nějakou pozitivní zkušenost s dobrým fyzioterapeutem, dietologem, budu ráda. Nejlépe kdyby to bylo v jednom centru, kde by ho komplexně vyšetřili a sestavili nějaký celkový plán.
Sam01 129844
28.5.2013 14:27:54
Centrum prof. Čecha na Černé mostě a nebo fyzioterapie,která je e Vysočanské poliklinice (Českomoravská metro) dole v suterénu. Mají i bazén a je to tam super.
maja3maja 76839
28.5.2013 13:12:17
Všechny fyzioterp.v okolí mají obsazeno nebo stop stav. Mám od lékařky doporučení k fyz. se zatuhlými zády, ale nevím, kam se objednat. Mohli byste mi dát typ, kdo znáte někoho dobrého?
díky
Babice 137259
23.5.2013 5:48:55
SM SYSTÉM je bezpochyby uznávaná metoda rehabilitace zad,měla jsem jí naordinovánu
v Jáchymovských lázní,kde se léčí vážné poškození pohybového ssystému,.
Určitě se to chce naučit pod vedem školeného cvičitele....
V Německu je tato technika hrazena pojištovnou.
Zdraví Vás Eva
Babice 137259
23.5.2013 5:48:54
SM SYSTÉM je bezpochyby uznávaná metoda rehabilitace zad,měla jsem jí naordinovánu
v Jáchymovských lázní,kde se léčí vážné poškození pohybového ssystému,.
Určitě se to chce naučit pod vedem školeného cvičitele....
V Německu je tato technika hrazena pojištovnou.
Zdraví Vás Eva
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 1313  [Dalších 823 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.