6.8.2013 9:28:46 Lei
Re: Jak se stát mistrem cukrářem na čtyři dny aneb peču svatební dort
Niko, držím také palce, doufám, že pak uveřejníš dojmy z pečení - a také sestřiny dojmy z dortu, samozřejmě
. Odpalované dělám jen jako věnečky a to ještě od doby, co jsem u muže v rodině, kde je teta se zlatýma rukama, která na oslavy přispěchá vždy s horou minivětrníčků a horou minikremrolek, jsem je snad ani nedělala. Hele, ale muž mi udělal větrníkovou labuť, jsem si teď vzpomněla, k výročí, nikdy předtím to nedělal a povedla se mu super - štěstí začátečníkovo, na ně trochu vsadit můžeš
. Já pekla jednou svatební dort třípatrový čokoládový, sestavovala jsem až na místě (tu dopravu bych promyslela!) a byla jsem opocená opravdu až na zádech do doby, než byl nakrojen a sněden, měla jsem pocit, že se snad do té doby může i vypařit, když už se neroztekl, nekecnul, nezkysnul...
. Až poté, co se snědl do posledního drobku, jsem začala na hostině jíst pořádně i já
.
Odpovědět