| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

12.7.2025 20:38:25 apo-lena

Re: Cuketa po stoprvní

All, taky ji nezahušťuji moukou. Není to potřeba.
V podstatě stejně se dělá cuketová polévka (jako řídká koprovka, jen se přidají brambory).
Ještě mám ráda cuketovou polévku se zeleným hráškem a bazalkou.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Zpracování cukety Stáňa * 12.7.2025 8:13
*Re: Cuketa po stoprvní apo-lena 12.7.2025 12:28
*Re: Cuketa po stoprvní ALL 12.7.2025 15:47
**Re: Cuketa po stoprvní apo-lena 12.7.2025 20:38
*Re: Cuketa po stoprvní Senedra 12.7.2025 16:59
*Re: Cuketa po stoprvní Kordélia 12.7.2025 17:19
**Re: Cuketa po stoprvní Kordélia 12.7.2025 17:22
*Re: Cuketa po stoprvní Janinka a dvě princezny 13.7.2025 13:33
**Re: Cuketa po stoprvní Okolík 13.7.2025 15:47
**Re: Cuketa po stoprvní Senedra 13.7.2025 16:30
*Re: Cuketa po stoprvní Klabe+3 kluci (08,10,15) 14.7.2025 11:0

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.