| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

4.5.2020 8:08:55 neznámá

Re: fialkový, bezový a jiný sirup - prosím o recept

Tchyně všechny bylinkové sirupy mrazí, pak je možné je použít i jako vodovou zmrzlinu, mají správnou konzistenci sorbetu, dají se jíst hned po vytažení zmrazáku.

Jak je dělá nevím, ale moc bych si od toho neslibovala, je to sladká šťáva jako všechny sirupy, moc zdravé to nebude.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Fialkový, bezový a jiný sirup Hanka 75 4.5.2020 6:37
*Re: fialkový, bezový a jiný sirup - pr... neznámá 4.5.2020 8:8
*Re: fialkový, bezový a jiný sirup - pr... Janinka a dvě princezny 4.5.2020 10:25
*Re: fialkový, bezový a jiný sirup - pr... anemon 4.5.2020 10:59
*Re: Fialkový, bezový a jiný sirup Analfabeta 4.5.2020 12:59
**Re: Fialkový, bezový a jiný sirup Hanka 75 4.5.2020 13:17
*Re: Fialkový, bezový a jiný sirup Violetina 4.5.2020 18:36
**Re: Fialkový, bezový a jiný sirup Hanka 75 7.5.2020 20:12

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.